Lyn ordre behandling. God kvalitet, rigtig flot udførelse. Bestilte navne print i akryl, som bordkort. Er super tilfreds med resultat og glad for en lille påmindelse “husk at fjerne folien forsigti... Näytä lisää
Hurtigt service. God kvalitet og fed mulighed. Skulle man forbedre lidt kunne man måske godt have nogle billeder/ ca antal på hvor mange rosetter der kan være på de forskellige str. Rosetholdere... Näytä lisää
Skilteriet Vemmelev, giver fornemmelsen af at arbejde med et seriøst firma. hjemmesiden fungerer, og det er nemt at designe sit skilt. Da det så ankom og levede helt op til forventningerne, så er al... Näytä lisää
Bestilte et skilt til mine svigerforældres sølvbryllup, kvaliteten på skiltet var i top, levering var hurtig og design processen var den nemmeste på hjemmesiden! Vil helt klar handle her en anden... Näytä lisää
Skilteriet Vemmelev udfører skilte, tallerkener, ølbrikker, fade, samt mange andre produkter, i både træ og skifer af højeste kvalitet.
Industrivej 9, 4241, Vemmelev, Tanska
- Kontakt@skilteriet-vemmelev.dk
- www.skilteriet-vemmelev.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fint skilt
Fint skilt. Som forventet. Og fint at kunne tilkøbe lakering. God side.
Nem bestilling og hurtig leverance af 2…
Nem bestilling og hurtig leverance af 2 stk. husnummer tal i sort plast. Nemme at sætte op (svævende) og fin kvalitet.
Meget professionel firma
Meget professionel firma. Fik lavet to skilte til sommerhusene, skrev i en mail hvordan jeg gerne vil have dem, resultatet er virkelig flot 👌
Det er tredje gang jeg bestiller et…
Det er tredje gang jeg bestiller et skilt hos jer, god service og et super flot resultat hver gang
Tak for et meget FLOT træ skilt
Tak for et meget FLOT træ skilt, som blev givet i gave, modtageren blev meget glad, og det gjorde jeg også. TAK for flot arbejde. Tine Bank
Et meget fint skilt
Et meget fint skilt, med måtte vente en og en halv måned på det, så vær opmærksom på lang ekspeditionstid.
Dårlig kvalitet Nummerophæng ikke til…
Dårlig kvalitet Nummerophæng ikke til at få til at passe med med husnummeret
Super fint produkt!
Det halve våbenskjold i anledning af gode veners kobberbryllup er utrolig fint, alle detaljer er spot on og jeg glæder mig meget til at forære dem det.
Tak for en god ide og et fint produkt!
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Overskuelig hjemmeside og hurtig og venlig hjælp ved tvivlsspørgsmål.
Kan kun anbefales.
Flot produkt
Flot produkt, super hurtig betjening.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, kan varmt anbefales
Tusind Tak til Skilteriet Vemmelev
Tusind Tak til Skilteriet Vemmelev
For det flotte skilt de har lavet til mig ,,og den gode hjælp og vejledning til min ide , kan kun anbefale dem på det bedste for deres dygtige arbejde . 👍
Har lige modtaget 4 flotte skilte
Har lige modtaget 4 flotte skilte. De er helt som ønsket
Godt tilfreds med produktet samt service
Hurtig behandlingstid. God service. Bestilte produkt ser fantastisk godt ud.
Vi modtog er virkelig smukt skilt med…
Vi modtog er virkelig smukt skilt med posten med den præcise leveringstid som de havde angivet på hjemmesiden.
Meget flot resultat
Det er nemt at vælge og bestille. Og det blev et meget flot resultat.
Flot og perfekt arbejde 😊
Jeg måtte vente 5 uger desvære.
Jeg måtte vente 5 uger desvære.. overordnet er jeg tilfreds med resultatet :)