Sjællands Dødsbo Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg kan kun anbefale Sjællands Dødsbo. Der blev svaret hurtigt på min henvendelse, og det var let at få aftalt et tidspunkt. Hele forløbet var præget af god kommunikation og en venlig og professio... Näytä lisää

Fantastisk arbejde - helt fra start med 1) besøg/aftale og 2) beskrivelse af hvordan - og 3) afslutning - hvis jeg får brug for tømning af hus en anden gang - ringer jeg til Daniel fra Sjællands Dødsb... Näytä lisää

Har stået i en svær situation med to dødsfald i nærmeste familie på kort tid. Sjællands Dødsbo har været eminente til at rydde boet. Hurtigt og med stor respekt for os efterladte. Indehaveren (Daniel)... Näytä lisää

1. Asunnon raivaus- ja tyhjennyspalvelut
  2. ja myös
  3. Jätehuolto
  4. Taide & Antiikki

Rydning samt opkøb af indbo

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anbefales klart!

Bedste beslutning at vælge Sjællands-Døsbo - kan kun anbefales. Alle aftaler overholdt. Hurtige og effektive. Respektfulde og reelle. Fair pris. Vil til en hver tid anbefale Daniel og hans team.

14. marraskuuta 2025

God oplevelse

Det var en rigtig god proces fra start til slut. Efter vores henvendelse ringede Daniel hurtigt tilbage og vi fik aftalt et møde, hvor han kom ud og vurderede alle indbo og gav en pris på det samt en pris på at tømme mine forældres hus på 168 m2 inkl. lofter og skure, fjernelse af lamper, skruer i vægge med mere. Daniel overholdte alle aftaler og tømningen af huset fungerede rigtig godt - der var støvsuget og fejet og huset var sådan set lige til at aflevere til den nye køber. Flot og professionelt arbejde

11. marraskuuta 2025

Godt arbejde

Godt arbejde, alt blev fjernet og ryddet efter aftale og på aftalte tid. vi er meget tilfredse og sender vores store anbefaling videre.

23. syyskuuta 2025

Mange tak

Mange tak for jeres meget fine måde at arbejde på. Det være sig både i forhold til at få kontakt til jer, at få vurderet opgavens omfang og at få pakket, flyttet og ryddet op. I arbejder meget effektivt og proffessionelt, samtidigt med en fin empatisk balance, der gør samarbejdet meget nemmere at være i, når man er ramt af dødsfald i nærmeste familie. Tusind tak

29. elokuuta 2025

Effektive og hurtige

Fik dem anbefalet af en bekendt, der desværre selv havde stået i samme situation kort forinden med at skulle tømme et dødsbo.
Nu er det jo ikke en situation man ønsker at stå i, men Sjællands Dødsbo var forstående, hurtige og meget rimelige i pris, i forhold til andre tilbud jeg fik

2. heinäkuuta 2025