Zeer goede dienstverlening en goede prijzen!
Zeer goede dienstverlening en goede prijzen, snelle reacties op hulpvragen en absolute aanrader. Hartelijk dank!
Goedkope webhosting "alles inbegrepen": webhosting, e-mail, SSL en gratis domeinnaam. Snelle hosting voor een betaalbare prijs. Siteplan is ook de #1 in goedkope domeinnamen. Alle soorten domeinnaam registraties aan de laagste prijzen.
Baal 48, 3980, Tessenderlo, Belgia
AANRADER!
Op zoek naar een nieuwe hosting voor onze vernieuwde website ontdekken we SITEPLAN.
Al bij het eerste contact valt het vlot antwoorden op (uitgeprobeerd op een zondag en enkele uren al een antwoord).
Ze geven je bedenktijd, denken met je mee, reiken oplossingen aan en hebben veel geduld met een beginner (zoals ik).
Met hun expertise en ondersteuning kunnen we nu verder werken aan de vernieuwde website van onze vereniging De Vreedsel, die ook nog eens kan genieten van een speciaal tarief.
Met dank,
Brigitta
Prompte, accurate en vriendelijke dienstverlening met veel geduld voor een klant die niet dagelijks met webhosting bezig is. Warm aanbevolen!

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Ik ben al sinds 1999 klant bij Siteplan en krijg bij problemen altijd een vakkundig en snel antwoord, zelf in het weekend. De diensten zijn in prijs/kwaliteit uitstekend !!
Ik kan dus zonder meer de webhosting bij Siteplan sterk aanbevelen. Heel tevreden van.

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Zeer goede service. Al jaren klant en ze staan altijd meteen klaar om te helpen, info te geven of de beste oplossing te zoeken. Heel tevreden van.

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Vriendelijk en correct, goede service voor een goede prijs!

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Ik ben al enkele jaren klant bij siteplan en bij technische vragen krijg ik altijd een vakkundig en snel antwoord, verder zijn de diensten prijs/kwaliteit uitstekend.

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
I chose the option where it states, I have my own domain, I don't want the free domain, Pain, Next day money refunded to paypal,reason, i must have my domain registered with siteplan. maybe you should not have the option available for peoplewho want touse their own domain purchased elsewhere? no wonder their site is almost invisible.. never working with them again

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Ik ben al meer dan 8 jaar klant bij Siteplan en zij hosten ondertussen al 4 van mijn websites.
De service die je bij Siteplan krijgt, is ongeëvenaard. Ik heb een eenmanszaak en ken zelf weinig van alles wat komt kijken bij hosting en opzetten van een website. Maar elke vraag die ik stel, wordt heel snel beantwoordt én opgelost. Ook als er problemen optreden in het weekend worden die onmiddellijk de dag zelf opgelost.
Ik ben en blijf een heel tevreden klant.
Ik ben 8 jaar klant geweest bij Siteplan, tot aan de stopzetting van mijn bedrijf. De weinige keren dat er problemen waren hebben ze altijd inderdaad binnen de 24 (*) uur (zoals beloofd) gereageerd (wat van andere bedrijven niet kan gezegd worden) en telkens werd het probleem vakkundig opgelost !
(*) zelfs sneller

Een top ervaring!
Onze ervaring met meerdere websites bij Siteplan is gewoon top!
De kwalitatieve en betrouwbare Siteplan hosting aan een goede prijs is een sterke troef:
- We ervaren de hosting zonder meer als snel en betrouwbaar.
- De opgegeven prijzen zijn correct, zonder extra's achteraf.
- Het aanbod van de hosting past perfect in wat we nodig hadden voor Drupal CMS.
- We hebben Siteplan ook gekozen omdat we reeds gewend waren met het aangeboden Cpanel
voor het technisch beheer en onderhoud van de website(s) en email accounts.
- En niet in het minst, de support van Siteplan is
100% professioneel, persoonlijk, oplossingsgericht en met een snelle response. Met dank aan Pascal en Patrick.
We kunnen dus zonder meer de webhosting bij Siteplan sterk aanbevelen.
Na meerdere websites gemaakt te hebben heb ik besloten enkel nog met siteplan te werken. Het team reageert altijd snel, in het Nederlands en denken mee naar oplossingen. Ze zullen je niet "gijzelen" in hun contracten, het geeft me gewoon een groot vertrouwen. Proficiat Pascal en Patrick met jullie efficiënte werk!

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Net een nieuwe firma gestart en opnieuw voor Siteplan gekozen. En ik ben blij met mijn keuze want vandaag weer fantastische service gekregen. Hartelijk dank Pascal!

Vastaus yritykseltä Siteplan webhosting
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.