Snabb hjälp och flera alternativ att lösa problemet. Efter att jag skickade bevis på defekten fick jag även snabb respons och ny produkt skickad. Hela upplevelsen med reklamationen har varit mycket lä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De har ett fantastiskt utbud med många bra produkter, kundtjänst är också mycket bra. Problemen uppstår när de paketerar, de tejpar ej paketen väl, 2 av mina 3 leveranser så är lådorna helt öppna... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det jag tyckte var bra är er webbsida, enkelt att hitta, tydligt. Det andra jag uppskattade var att leveransen gick snabbt och det tredje var mejlet jag fick från er där det tydligt framgick att om ja... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Priserna är fantastiskt, leverans tiden är på topp och kundservicen är det bästa som finns! Dem verkligen bryr sig om sina kunder! Jag kommer 100% köpa igen från Sinful. Rekommenderar starkt!
Yrityksen kirjoittama
Sexleksaker med stil!
Hos oss får du de bästa produkter och priser. Om du letar efter erotiska produkter av hög kvalitet har vi landets största urval.
Sinful.se förhandlar kända märken!
Vi har alltid We-Vibe, Fun Factory, LELO, TENGA, Fleshlight och många andra vibratorer, dildos, penisringar och glidmedel i lager, såväl som ett stort urval förförande lingeri.
- Köp sexleksaker av högsta kvalitet hos Sinful.se
- Prisvärd REA här!
Yrityksen kirjoittama

Modemgatan 10 C/O Hybris Production AB, 23539, Vellinge, Ruotsi
The customer service is excellent. My first order wasn't delivered because I made a mistake with the contact details, emailed Sinful they corrected my contact details and immediately sent out another shipment

Vastaus yritykseltä Sinful.se - Online Sexshop
Enkel beställning, snabb leverans och bra kommunikation. Kläderna har inte hunnit testas ännu men allt har varit bra hittills.

Vastaus yritykseltä Sinful.se - Online Sexshop
Snabb hjälp och flera alternativ att lösa problemet. Efter att jag skickade bevis på defekten fick jag även snabb respons och ny produkt skickad. Hela upplevelsen med reklamationen har varit mycket lätt.

Vastaus yritykseltä Sinful.se - Online Sexshop
Bra hemsida,inget krångel med att skickas hit och dit,snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Sinful.se - Online Sexshop
5/5 det är enkelt att beställa samt hitta runt på hemsidan. Ni har snabba leveranser och packar mycket bra. Utbudet är stort och priserna är mycket bra
Rekommenderar starkt att handla hos sinful

Vastaus yritykseltä Sinful.se - Online Sexshop
Snabb leverans och lättsamt att kunna swisha.