Silkeborg Dyrehospital Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god oplevelse med vores kat, der ikke bryder sig om andre dyrlæge besøg. Denne konsultation gik med højt humør hos kat og ejer på grund af dyrlægens super gode tilgang til katten.

Jeg har to meget angste hunde og der var stor forståelse for dem fra starten. Alt blev gjort på deres præmisser, så vi alle var trygge i oplevelsen. Vil varmt anbefale silkeborg dyrehospital.

Geografi Det var en stressfri oplevelse at være i jeres klinik. Selvfølgelig var det lidt opspændt for vores kat, men hun fik det hurtigt bedre begrund af lægens afslappede og professionele måde at... Näytä lisää

De fant ut hva som min hund ble syk av, og det var ikke nemt. Fikk god medisin og det hjalp henne hurtigt. Hun var nær ved å dø, og må idag ta denne medisinene resten av sitt liv. Hun har vært til k... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg synes det kan være svært at…

Jeg synes det kan være svært at navigere i, hvilke dyrlæger der er gode til marsvin.
Jeg blev så anbefalet Pernille fra Silkeborg Dyrehospital.
Hun virkede virkelig til at have styr på mit lille marsvin.
Selvom det var en akut tid, det fik jeg masser af omsorg og tid ifb med den aflivning, det så endte med

21. lokakuuta 2025

en god oplevelse i en træls situation

Meget venlig, rolig, tålmodig og grundig dyrlæge som tog sig rigtig godt af vores hund. Vi fik lov at være hos hende hele tiden (altså hunden ) og det betød rigtig meget for både os og vores hund. Vi var på klinikken i 7 timer. Vi bruger gerne denne dyreklinik og dyrlægen igen, hvis det bliver nødvendigt en anden gang (det håber vi ikke, da det var et akut vagtbesøg)

12. lokakuuta 2025

Jeg har haft flere besøg med min kat…

Jeg har haft flere besøg med min kat Pasa, og hver gang har jeg følt mig i trygge hænder. Alle er professionelle og søde, og man føler sig både set og taget alvorligt. Jeg vil især fremhæve Mathilde Hovgaard, som har været virkelig dygtig, rolig og omsorgsfuld i hele forløbet.

7. lokakuuta 2025

Tænker kun på penge

Tænker kun på penge, men foregiver at det er dyret de interesser sig for, selvom direkte modsigelser. Hvis man konfronterer dem med det, og har sin helt egen holdning til hvor meget ens kæledyr skal gennemgå, bliver man truet med dyreværnssag og får en overskruet regning.

20. elokuuta 2025

5 stjerner herfra

Super sød dyrelæge, vores første besøg ved hende. Virkelig god til at forklare og hun var meget blid og nærværende. Absolut anbefaling her fra 👌🏻

Som sidenote kan siges at vi alle dage har været tilfredse med både service og behandling af vores hund

15. elokuuta 2025

Lynhurtig service ringede kl 9:20

Lynhurtig service ringede kl 9:20 - min hund var sløj - fik en tid 9:40 - min hund blev indlagt til undersøgelse - kl.12 ringede dyrlægen retur, en kæmpe stor inficeret analkirtel var skyld i utilpashedden, min hund blev ‘opereret’ og er straks i bedring, kl. 13 hentede jeg ham og nu står den på penicillin, smertestillende og kærlig pleje de næste 10 dage, det tror jeg rigtig Sigurd (min hund) kommer til at nyde 😉

30. heinäkuuta 2025

Virkelig kompetent dyrlæge

Virkelig kompetent dyrlæge. Sød og venlig i kontakten til både ejer og hund selv på en akut lørdags tid.
Faktisk så god en oplevelse at jeg vælger at skifte dyrlæge.

28. kesäkuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili