Kjøpte en bil, og fikk lyder ved hjulet sent på dagen samme dagen. Det viste seg at det bare var en stein i bremsene. Han møtte opp 20 minutt senere, og ordner det på 10 minutt. 10/10 kundeservice
Bilselgere som verken svarer på tlf eller epost. Etter å ha etterspurt info/dokumentasjon på mail og en ukes ventetid,Kjørte vi til slutt 3timer tur/retur for å forsøke å få sett på bilen,som da alle... Näytä lisää
Etter kjøp av bil i april, oppstod det problemer med bilen etter noen måneder. Bilen ble solgt med garanti, men den gjelder ikke for elektriske komponenter. kosten for reperasjon har nå kommet opp i... Näytä lisää
Godt fornøyd med Sigma sitt salg av bilen min. God dialog om prising og utvikling gjennom salgsprosessen. Anbefales.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Styr unna
Skal du kjøpe bil, anbefaler jeg at du styrer unna disse! Vi fikk bilen levert til trøndelag, med vesentlige skader. Satt å ventet på at bilen skulle komme, den kom ikke til avtalt tid. Når vi endelig fikk kontakt med selger, er han kort i telefonen og sender bare et bilde med plassering av bilen. I ettertid viser det seg at bilden ankom trøndelag mye tidligere, da regning på parkeringsplassen bekrefter når den ble avsatt der. Steinsprut på ruta og parkeringregning! Daglig leder svarer IKKE på telefon.
Svært useriøs bilforhandler
Hvis du kjøper bil hos Sigma bil så tar du høy risiko. Jeg kjøpte bil med hengerfeste, men det hadde den ikke. Jeg reiste tur/retur Oslo/Bergen. Eier og selger lovet å ordne opp, men etterpå så svarte han aldri på noe og var fullstendig utilgjengelig. Har nå kjørt saken gjennom rettssystemet. Der har han tapt alt fordi han selvfølgelig ikke har respondert på noe der heller. Han ruget også på innbetalingen i 2-3 uker før disse ble utbetalt selger. Han solgte bilen fri for heftelser, men den hadde heftelser på mellom en halv og en million kr. Det gikk 3 uker før heftelsene forsvant. Unngå for all del denne bilforhandleren.
Anbefales
Kjøpte bil av sigmabil, veldig behjelpelig. Fikk også god oppfølging i ettertid når jeg hadde spørsmål om bilen.
Uprofesjonelt
Uprofesjonelt
Vi kjøpte bil hos de på torsdag, alt var i orden ink. Finansiering (det som gjensto var signering av elektronisk avtale) reisen var langt (ca. 7 timer), vi avtalte henting av bil på lørdag, vi bestilte også hotell til lørdag.(den kunne vi ikke avbestille)
På fredag ettermiddag fikk vi sms fra forhandler at bilen ble desverre solgt til en annen kunde og at de avviser salg til oss
Uprofesjonelt, anbefales ikke på det sterkeste
Dette er svindlere av høy klasse
Dette er svindlere av høy klasse. Kjøpte en MB A45 AMG som var 3 år gammel, i annonse stod det at denne var strøken og kun kjørt 47.000 km. Den var langt fra strøken og det var skader/mangler for over 135". De taper i forliksrådet, men tror du de betaler tilbake resterende penger ¨? Overhode ikke, sendt til namsmannen i Bergen, som har mye å gjøre. Bare å vente til de går konkurs blir vel utfallet. Dette var sommeren 2023.
STYR UNNA.
Styr langt unna dette Firmaet !
Ikke til å stole på
Vi kjøpte en brukt Mercedes benz 220 cdi av Sigma bil i oktober 2023. Det viste seg med en gang at DAB-radio ikke var montert, slik annonsen sa det skulle være, luftbelger var lekk og ene hovedlykt ikke virket og ble raskt full av dugg. Vi tok kontakt med Sigma bil via telefon med en gang, og har nå i 8 måneder forsøkt å få dem til å orden opp i det som ikke var i orden. Vi får enten ikke tak i dem på telefon, eller får kun snakket med en ansatt som alltid sier at han skal gi beskjed til sjefen. Sjefen svarer aldri på telefon og gir heller ikke tilbakemelding. Vi har fått et svar på e-post fra sjefen, der han bekrefter at vi skal få dekket DAB-radio, men har siden ikke hørt noe, og har ikke mottatt noen kompensasjon. Styr langt unna Sigma bil, svært useriøse.