Na een paar te hebben besteld leek de maat te klein. Il heb hier over kontact gehad met de klantenservice en reeds retour gestuurd en mijn geld komt volgende week op de rekening terug, daarna 1 paar.... Näytä lisää
Omdat ik mijn bestelling (Maruti teensandalen) zonder probleem kon terugsturen. Helaas ligt de pasvorm me niet (staafje tussen de tenen staat niet genoeg naar voor) anders had ik ze zeker gehouden.
Snelle levering, eerlijke prijzen en klantvriendelijk. Ik had schoenen bij een andere bekende online winkel gekocht. Na aankoop zag ik dat deze bij Shoemixx goedkoper waren. Dus hier mijn aankoop nogm... Näytä lisää
Mijn bestelling is snel aangekomen. Het was helemaal in orde en de kwaliteit van het product (sneeuwlaarzen) waren goed. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Ik werd goed op de hoogte gebracht v... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Shoemixx.nl - We brengen inspiratie, helpen je op weg, we verrassen en prikkelen. We brengen dé fashion brands van dit moment voor hem, haar en de kids! Maar, er is meer.... Service die je verwacht, een persoonlijke benadering, toegankelijk en open.
Willem Brocadesdreef 1, 2132 PV, Hoofddorp, Hollanti
- 0031 88 0088 290
- info@shoemixx.nl
- www.shoemixx.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
De bestelling verliep snel en goed.en werd heel snel geleverd.
De bestelling verliep snel en goed.
Gewoon perfect!
Snelle levering.
Everything as expected
Super snelle levering.
De site is erg duidelijk waardoor ik…
De site is erg duidelijk waardoor ik een prima overzicht had over het artikel waar ik geïnteresseerd in was. Door de goede omschrijving met foto's heb ik de bestelling geplaatst. Het artikel was met twee dagen in huis. Het voldoet aan al mijn verwachtingen. Blij mee
Ontzettend snel geleverd
Ontzettend snel geleverd. Zoals ook door Shoemixx wordt aangegeven.
Fijne schoenen netjes bezorgd.
Ik had de laatste paar besteld super…
Ik had de laatste paar besteld super mooi, snel verzonden en keurig verpakt top ! Dank u
Zeer tevreden met sneeuwlaarzen
Ik werd goed op de hoogte gebracht van de aflevering en ook de betaling verliep vlot. Andere communicatie was bij mij niet van toepassing dus hierover kan ik niet oordelen.
Op tijd geleverd wt we besteld hebben…
Op tijd geleverd wt we besteld hebben en makjelijk om achteraf te betalen
Snel en goed verpakt
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service, ik kan Shoemixx aanbevelen!
Fijne brede pasvorm, doorgezakte voeten, hallux valgus knobbel
Fijne brede pasvorm, zacht comfortabel voetbed met eindelijk echte voetholte ondersteuning. Voorblad ZONDER hinderlijke naden in de buurt van de voetknobbel, lage hakken. Herenmuil ook prima geschikt voor bredere dames voeten, dames met last van doorgezakte voeten of hallux valgus knobbel 👍
Optyd ...ben er blij mee