Skulle hente ut bilnøkkel hos Møller bil. Enheten til Sharebox var offline. Kundeservice svarer ikke på telefon, ringte mellom 15 og 20 minutter. Lite tillitsvekkende at det ikke besvares.

Support i kæmpe problemer Var tidligere stor fan af SHAREBOX og har benyttet mere 9 gange. Denne gang gik det dog helt galt. Værst var at hjælpen ikke var der. - alle bookinger var pludselig for... Näytä lisää

Jeg bookede en boks, men kunne ikke tilføje modtager. Jeg forsøgte mig med Support Chat, men selv om svar tiden blev fremhævet som "under en time", var der mere end et døgn efter stadig ikke svar. Mai... Näytä lisää

1. Autokorjaamo
  2. Autoleasing-palvelu
  3. Ohjelmistoyritys

A Europe-based solution that enables the automotive industry to facilitate key exchanges from their mobile devices. Sharebox removes the headache of coordinating with customers to provide them access to their cars. With Sharebox you can stash your keys in a secure, conveniently-located kiosk, which customers can access through SMS link og integrated in OEM apps. Online payment and digital signature of contract are integrated part of the B2B solution. Integrating Sharebox with your existing CRM/ DMS software is quick and easy. It makes the system even better to operate for the professional part of the handover.

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Support i kæmpe problemer

Support i kæmpe problemer
- alle bookinger var pludselig forsvundet på appen
-DK support nummer virkede ikke
- Kun en person i Norges support. Denne forstod ikke engelsk eller dansk. Blev hele tiden bedt om at ringe på det danske nummer, hvor der ikke blev svaret. Telefonen blev lagt på flere gange. Det tog 6 forsøg at få forklaret forskel på Frederiksberg og Frederikssundsvej.

13. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä SHAREBOX

Hei Lone. Vi beklager at du fikk denne dårlige opplevelse. Vår tlf. support er normalt betjent med minimum to Saksbehandlere som snakker Engelsk, Dansk/Norsk. Vår chat er også tilgjengelig 24/7 for hjelp skulle du ikke få nødvendig bistand på tlf. Takk uansett for tilbakemelding som gjør at vi kan forbedre vår tjeneste.

Lidt for smart pengemaskine

Håbløs app. Jeg kan ikke ændre indstillingerne, alting står på tysk og jeg har naturligvis ikke oprettet den på tysk, når jeg bor i Danmark. Der er nul overskuelighed. Jeg ville fx reservere - men jeg kan ikke reservere til en bestemt dag og tidspunkt. Jeg trykker "reserver" i formodningen om at kunne reservere et tidspunkt. Pludselig har jeg åbenbart spildt 29 kr. Da jeg vil annullere "reservationen" bliver jeg tilbudt at "afslutte abonnementet". Så jeg har også oprettet abonnement nu???? Man agerer fuldkommen i blinde med det her system. Hvad betyder fx "åbn" - er det for at hente eller for at lægge noget i boksen? På hjemmesiden kan man trykke sig fra den ene intetsigende besked til den anden, jeg trykker fx på "how the app works" og bliver sendt til et sted, hvor jeg kan downloade den. Thanks for Nothing. (Receipt #2977-4548 )

29. maaliskuuta 2021

Sharebox fungerer perfekt for mig :)

Sharebox fungerer perfekt for mig. Jeg bruger det til at lige mine nøgler til mine airbnb gæster.

Hvis der opstår problemer er shareboxs personale altid lynhurtige til at svare på chatten og lige så hurtige til at fixe et evt. problem.

Kan varmt anbefale dem!

4. lokakuuta 2019

Great service for hotels

We have been using Sharebox for 3 months at our hotel for key exchange and it works great! Saved us a lot of time, definitely recommended!

16. syyskuuta 2019

Godt nok smart!

Har haft mit hyr med at ud- og aflevere nøgler i forbindelse med udlejning af min lejlighed. Med et slag blev det løst da Sharebox indtog min lokale 7/eleven og mine gæster pludselig kunne afhente - og aflevere - nøgle 24/7 kun med denne smidige og nemme app.

4. syyskuuta 2019

Super service

Super service! They were friendly and very quick in answering questions. They even helped me to get a box in a closer location even if it first said fully booked in that location. Can highly recommend their service :)

12. heinäkuuta 2019

Supersmidig tjänst

Har varit super-smidigt att använda nu när jag har haft ett gäng AirBnb-gäster, gästerna har både kunnat hämta och lämna nycklar utan att jag behöver vara där precis när de kommer och åker. Funkat bra för dem att öppna med SMS/App och jag har har fått notifikationer när de öppnat lådan!

10. kesäkuuta 2019

Vastaus yritykseltä SHAREBOX

🙏🏻 thank you for sharing your experiences... it means a lot to us and the ones that consider using our service. Br aea CEO

Jag hade missförstått konceptet och…

Jag hade missförstått konceptet och betalat 2 gånger för en månadsprenumeration på sharebox (var alltså inte ens deras fel) men när jag ringde (sent på kvällen) fick jag SÅÅÅÅÅÅ bra service och inget var något problem, jag blev refunderad den ena summan och blev bemött av högsta service. Rekommenderas!

4. huhtikuuta 2019

Jeg har brukt Sharebox flere ganger på …

Jeg har brukt Sharebox flere ganger på deli de Luca, Grønland, Oslo og er meget fornøyd. Gjestene mine syntes det er fint å kunne sjekke inn når de føler for det. Og
jeg slipper å vente i leiligheten på gjester som kanskje er forsinket.

10. helmikuuta 2019

Great concept!

Cheap and easy to use. Perfect for Airbnb.

17. tammikuuta 2019

Thank you. We love Happy customers 😀

Vanvittig god platform

Vanvittig god platform, service og håndtering. Jeg kan kun anbefale Sharebox!

2. tammikuuta 2019

Vastaus yritykseltä SHAREBOX

Takk for at du deler din erfaring og at du setter pris på vår tjeneste - vi kaller det en delingstjeneste 😁

Smart og simpelt - og god service

Sharebox fungerer super godt - det er simpelt og hurtigt. Jeg havde nogle problemer med en Sharebox på et tidspunkt, og de var super gode til at hjælpe og guide mig på chat. Professionel og god service! Kan varmt anbefales.

21. syyskuuta 2018

Surprisingly easy to handle - super!

It was really surprisingly easy - I was impressed. My cousin was standing in front of the box and I was more than 500km away (still in Amsterdam) and the box opened in 2 sec. to get the keys for our rented apartment. Great experience! Would be great to have this in the Netherlands too!

7. syyskuuta 2018

Jeg er utryg ved at bruge sharebox…

Jeg er utryg ved at bruge sharebox igen. Skulle bruge en box i 5 dage. Der var mange forskellige beskrivelser på nettet om, hvor smart sharebox er, men det var svært at finde en simpel procedure for, hvordan man bruger det trin for trin.
Da min gæst skulle åbne Boxen om natten, kunne hun ikke få den op og måtte ringe til deres hjælpenummer. Det lykkedes for dem at åbne boxen til sidst. Det fremgår af proceduren, at jeg vil få besked, når boxen bliver åbnet. Det gjorde jeg ikke. Betalte 150 kroner for boxen i 5 dage. En forholdsvis dyr løsning, hvis det ikke rigtig er så effektivt, som de lover.
Jeg kontaktede deres hjælpecenter efterfølgende. De var dog hurtige på tasterne og hjælpsomme.

13. heinäkuuta 2018