Servistore AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

En trevlig och städad anläggning. Lätt att boka, hämta ut nycklar, och så grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försäkring via Servistore. Bra tillgänglighet med öppettider, tillgång till... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra, rymligt förråd. Det var mycket renare och fräschare än vi väntat oss! Tyckte först att det var lite krångligt att komma in i anläggningen, som är obemannad, men när vi väl fått kläm på vart vi s... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Det funkar smidigt med att hämta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system. Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget är att det är påtagligt ostädat i lokalen.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Varastotila
  2. Itsepalveluvarasto
  3. Varasto

Yrityksen kirjoittama

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

Erinomainen

Kaikki arvostelut

170 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Det funkar smidigt med att hämta ut…

Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget är att det är påtagligt ostädat i lokalen. Framförallt är golven i korridorerna smutsiga, inte bara som en engångsföreteelse utan längre perioder.

Det hade varit trevligt men en liten soptunna i lokalerna.

7. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt omdöme och feedback kring städningen. Vår fastighetsavdelning kommer se över anläggningen och följa upp städningen. Ha en fin dag!

Smidigt, rent, trevligt personal

Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälpsam personal och kände att jag, som kund, blev satt på första plats.
Lokalen var fräsch med tydliga kartor och instruktioner.

Rekommenderar starkt och kommer absolut hyra förråd igen om behovet kommer finnas!

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och att din kontakt med vår kundtjänst fungerade så bra. Ha en fin dag!

Saanut 5/5 tähteä

Jätte lätt och smidigt att hyra…

Jätte lätt och smidigt att hyra förrådet, och att få tillgång omedelbart. Det är rent och fräscht i lokalen.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, kul att du är nöjd. Ha en fin dag!

Hadde lite problem med att komma in

Hadde lite problem med att komma in
Ringde och fick hjälp med en gång
Mycket trevligt bemötande

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme. Vad bra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande! Ha en fin dag.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att komma till sitt förråd

Enkelt att komma till sitt förråd. Ishalt utanför vid parkeringen. Jag saltade och det blev mycket bättre. Vore bra om ni saltade utanför entrén så slapp jag göra det.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback kring parkeringen och att du saltade! Vi tar det vidare internt så ska vi försöka lösa det innan det uppstår igen. Ha en fin dag.

Smidigt

Smidigt, proffsigt, rent och snyggt.
Vagnar och palldragare att låna.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, kul att ni är nöjda! Önskar er en fin dag.

Enkelt och smidigt att boka förråd

Enkelt och smidigt att boka förråd
Det jag saknade var en ramp att dra en vagn uppför trapporna till våning 1, det finns en trapp- pirra med en för liten ”läpp” att ställa kartonger eller möbler på

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback kring inlastningen. Det är värdefullt att vi får den typen av information, tack. Önskar dig en fin dag!

niceeeeeeeeee

8. tammikuuta 2026

Snabbt och enkelt!

Behövde snabbt en förrådsyta. Väldigt snabbt och enkelt. Hade tillgång till ett förråd inom en timme!

29. joulukuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig bokning av lagerplats

Snabb och smidig bokning av lagerplats. Fån första besök på hemsidan till att öppna lagerdörren tog det bara 15 min. Då hade jag kört till lagerplatsen också.
Ren och fräsch lokal.

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd med vår tjänst och förrådet. Vi önskar dig en fin dag!

bra jobbat.

20. joulukuuta 2025

Smidigt att boka

Smidigt att boka, fräscha lokaler och bra att det finns vagnar.

20. joulukuuta 2025

perfekt

Jag blev förvånad att allt fungerade så smidigt med hämtning av nyckel, koder mm.

18. joulukuuta 2025

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt. Billigt. Fina lokaler. Endast ett stort minus. Ingen riktig hiss upp till plan 1. Inget stort går in. Vilket gör att man får konka de stora grejerna. Så ett minus för mig.

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattar vi. Hoppas det löste sig trots att du fick bära en del av dina saker i trappen. Skulle du vilja byta förråd är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så kan dem hjälpa dig. Ha en fin dag.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin