Ringde först och hade lite frågor. Bemöttes mycket proffsigt och vänligt av en ung serviceinriktad man. Kändes tryggt. Smidiga anvisningar till att komma in i förrådet och hur man får nyckeln. Fö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan
Österväg 7, 621 45, Visby, Gotland, Ruotsi
- 010-2147817
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Upplevelse
Digital värld. Hög säkerhet. Vad är riskerna när det felar. Fungerar mobilen inne? Hur tar jag mig ut? Jag har ännu inte hittat några skelett i korridorerna.

Sämsta tänkbara
Sämsta tänkbara. Det uppstod en vattenläcka pga en snöhög som låg emot fastigheten som täppte igen en ränna. Det blev en swimmingpool i förrådet jag hyr och mejlet med information om vattenläckan skickades ut flera dagar efter att problemet uppstått. Hade jag fått veta tidigare, hade jag kanske kunnat rädda många saker. Nu är det bara att slänga. Försäkringsbolaget ersätter inte och Servistore frånsäger sig allt ansvar och hänvisar till eget försäkringsbolag. Riktigt dåligt!

Vastaus yritykseltä Servistore AB - Visby
Det funkar smidigt med att hämta ut…
Det funkar smidigt med att hämta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system.
Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget är att det är påtagligt ostädat i lokalen. Framförallt är golven i korridorerna smutsiga, inte bara som en engångsföreteelse utan längre perioder.
Det hade varit trevligt men en liten soptunna i lokalerna.

Vastaus yritykseltä Servistore AB - Visby
Trevligt bemötande när man ringer med…
Trevligt bemötande när man ringer med frågor!

Vastaus yritykseltä Servistore AB - Visby
Allt fungerade bra med bokningen
Allt fungerade bra med bokningen och hur man fick tag på nycklarna. Förrådet var rent och fräscht.
Lite krångligt att ta sig ner i källaren med flyttkartonger i hissen.
Mycket behändigt läge med bra kundtjänst
Mycket behändigt läge, bra,snabb, kunnig och hjälpsam service när man har frågor. Kundtjänsten lättillgänglig!
Glada och hjälpsamma!
Servistore är alltid glada och hjälpsamma när man kontaktar dem. De hittar ett förråd åt en i lagom storlek. Det är lätt att få nyckeltagg och går fort att få tillträde. Förråden är rena och fina och känns trygga att vistas i. Jag är mycket nöjd!
Trevlig kundtjänst
Ringde dagen innan och pratade med en väldigt trevlig kvinna från Linköping i kundtjänst och fick svar på alla mina frågor. Rent och fräscht, enkelt att få ut nyckeln. Enda minus är väl att man behöver åka hiss och att det är en nedförsbacke (Visby), det fanns bra vagnar att låna, men det hade varit ännu bättre om de gick att låsa.
Ringde först och hade lite frågor
Smidiga anvisningar till att komma in i förrådet och hur man får nyckeln.
Förrådet är precis i min smak. Rent,torrt ,säkert och uppvärmt.
Behöver inte vara orolig över musangrepp.
Mycket nöjd.
Låsfunktion
Låset till min förvaring var så trögt att jag inte fick upp dörren. Lite översyn av att låsen fungerar lätt vore på sin plats inför tillträde.
Allt har fungerat bra
Bra hjälpmedel till att flytta grejer
Bra hjälpmedel till att flytta grejer. Har egentligen inget att klaga på mer än att förrådet var lite konstigt utformat.
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt. Enda minus är att dörrarna till hissen inte öppnas med en knapp. Istället måste man hålla upp dörren samtidigt som man ska köra in vagnen.
Vänlig och hjälpsam personal…
Servistore är alltid hjälpsamma när man ringer. Förrådet är rent och snyggt och känns tryggt. Det ligger centralt, vilket är bra!