Hyrde kanalbåt vid Le Boat via Sea Travel. Bra service med bokning och kostnadsförslag inför resan från Sea Travel, bra service vid mottagande/under kanalfärden/återlämning av Le Boat. Smidigt at... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Super søde venlige og dedikerede…

Super søde venlige og dedikerede medarbejdere som svare hurtigt og behjælpeligt på stort som småt. Vores sejlrejse gik denne gang til den fransk talende del af Caribien, et sprog vi ik behersker, men med jeres hjælp gik det fint.
Vi giver vores bedste anbefaling til Seatravel

27. joulukuuta 2025

Kære Laila

Tusind tak for jeres varme ord og for jeres anbefaling af Seatravel!
Det glæder os virkelig at høre, at I har oplevet vores medarbejdere som både hjælpsomme og engagerede – også når sproget har været en udfordring.

Vi er glade for, at jeres sejlrejse blev en god oplevelse, og vi håber, at vi må hjælpe jer igen, når næste drøm til søs skal realiseres.

Seatravel

Fantastisk resa med Narrowboat i…

Fantastisk resa med Narrowboat i England! Mycket bra service och kontakt via Seatravel!

17. lokakuuta 2025

Kære Catarina

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I havde en god tur med Narrowboat i England, og at vores service levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på endnu en sejltur i fremtiden!

Vennlig hilsen
Seatravel

Kanalbåt vid Le Boat via Sea…

Hyrde kanalbåt vid Le Boat via Sea Travel.
Smidigt att använda Sea Travel som kontakt gentemot Le Boat.
Båten motsvarade våra förväntningar, likaså Canal du Midi från Trèbes till Port Cassafières.

11. lokakuuta 2025

Kære Hans

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at alt forløb så godt, fra booking og service undervejs til oplevelsen på Canal du Midi. Det lyder som en dejlig og vellykket sejltur.

Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse, og håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe jer med endnu et eventyr på vandet en anden gang.

SeaTravel

Vennetur

Kanalturen vår gikk fint. Men pga..regn hele uken fikk vi ikke benyttet oss av soldekk og utefasiliteter.
I flere av sengene lekket vannet inn vinduer som ble ubehagelige å sove i. Men tross alt koste vi oss.
Vi var 9 venner på tur, og vi er venner enda.

20. syyskuuta 2025

Kære Eva

Tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at I trods det ustadige vejr havde en god tur sammen. Vi beklager de udfordringer, I oplevede med bådens vinduer, og tager naturligvis jeres feedback med videre.

Det vigtigste er, at I fik en hyggelig tur i godt selskab – og stadig er venner efter ferien.

Seatravel

Venlige og imødekommende medarbejdere…

Venlige og imødekommende medarbejdere både ved booking og i forbindelse med overtagelse og returnering af båden.
Små skønhedsfejl og mangler ved båden ødelagde ikke helhedsindtrykket af en dejlig ferieform

27. syyskuuta 2025

Kære Ole

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere, og at bådferien samlet set blev en dejlig oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen.

Seatravel

The recommended tour in Friesland was…

The recommended tour in Friesland was satisfactory. We were four very experienced sailors onboard , aiming for a new experience, which we got. Navigation was easy through the recommended app. The landscape as well as the Dutch pepole we met was awesome. Less restaurants and bars along the route than expected, but that is not Le Boats fault.
The boat was old, probably 30 yrs, but in ok shape, and very much designed for this purpose.
In summary good value for money.

Peter from Sweden, with crew.

8. syyskuuta 2025

Dear Peter and crew

Thank you for sharing your experience from Friesland. We’re glad you enjoyed the sailing, the beautiful scenery and the friendly locals. Your feedback on facilities along the route and the boat’s condition is much appreciated. Great to hear you found it good value for money – we hope to welcome you on board again soon!

Best regards
Seatravel

Nydelig område å seile i Saronske bukt

Nydelig område å seile i Saronske bukt. Mange idylliske småbyer, som ikke har forandret seg særlig, siden vi seilte sist, for 16 år siden. Mange flotte uthavner å velge mellom også. Veldig god informasjon, og service fra Seatravel.

30. elokuuta 2025

Kjære Mary Ann

Tusen takk for de fem stjernene.
Så hyggelig å høre at dere hadde en flott seilas i Saronske bukt – og at småbyene og uthavnene fortsatt begeistrer etter 16 år. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om både service og informasjon, og håper å ønske dere velkommen tilbake på vannet igjen.

Vennlig hilsen

Fantastisk oplevelse

Igen en fantastisk oplevelse. Alt fungerer - super fin service og hjælpsomme ansatte hos Seatravel. Altid hurtige svar. Perfekt båd dog denne gang catamaran i luksusudgave. 😀Kroatien er et flot sejlområde i turkisblåt - grønt vand. Mange skønne ankerpladser og dejlige fiskerestauranter. Vi fik vores båd kort efter ankomst - så vi roligt kunne handle ind i et kæmpe supermarked tæt på.
Vi kommer selvfølgelig igen til næste år.

15. syyskuuta 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at alt fungerede godt, og at både service, båd og sejlområdet i Kroatien levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage ombord igen næste år til endnu en skøn oplevelse på vandet.

Det hele.

En fantastisk oplevelse på hele turen. Vi havde nogle små problemer men de blev løst meget hurtigt.
De mangler en brugervejledning over skibet.

1. syyskuuta 2025

Kære Gitte

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en fantastisk oplevelse på turen, og at de små udfordringer hurtigt blev løst. Tak også for din feedback omkring brugervejledning på skibet, det tager vi med videre.

Ruby Rejser

Fantastisk tur i god flodbåd

Fantastisk tur i god flodbåd
Spændende med mange sluser
Dejlig afslappet måde at holde ferie på
Vi var 6 voksne på båden og der var fin plads og mulighed for at vi alle kunne være med til at sejle og hjælpe til i sluserne
Vi tager gerne afsted igen

2. elokuuta 2025

Kære Anette

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os, at I har haft en fantastisk tur med hygge omkring sejladsen og spænding ved sluserne.

Vi håber at kunne byde jer velkommen ombord igen, når næste eventyr kalder.

Det hele fungerede fint

Det hele fungerede fint og forberedelsen fra SeaTravel var god. Båden var ældre og lidt mindre end vi havde fået indtryk af men den fungerede som den skulle.
En meget spændende tur med i alt 30 sluser.

26. heinäkuuta 2025

Kære Peter

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at alt fungerede fint, og at forberedelsen levede op til forventningerne - selvom båden var lidt anderledes, end I havde regnet med, og sluserne gjorde turen spændende.

Vi håber at kunne byde jer velkommen ombord igen en anden god gang. :)

Med venlig hilsen

So easy to use

I’ve booked a few cruises with Seatravel and it’s been okay overall. The website is easy to navigate, and they offer a decent selection of cruise options. Prices are generally competitive, but sometimes customer service can be a bit slow to respond. Still, it’s a decent platform if you’re looking to plan a cruise and want some good deals. Just make sure to rea

1. elokuuta 2025

Hi Jacob
Thank you for sharing your experience with us.

We’re happy to hear you find our website easy to use and our cruise selection appealing.

We appreciate your feedback about response times – and will take it into account.

We hope to welcome you on board again soon.

Best regards

Super form for ferie

Vi var 4 voksne på kanalbåtferie i England for første gang, og vi ble alle meget begeistret. Både med informasjon fra Seatravel, opplevelsen ombord i båten, naturen og alle hyggelige og behjelpelige menneskene vi møtte underveis.

Kære Anita

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at jeres første flodbådsferie i England blev en så god oplevelse!

Vi håber, det var den første af mange – og at vi får lov at hjælpe jer afsted igen en anden gang. :)

Team Seatravel

Professionel relevant information

Professionel relevant information. Hurtig respons på spørgsmål

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen ombord igen i fremtiden. :)

Super dejlig rejse

Er lige hjemvendt fra en fantastisk Flodbådsrejse til Frankrig/Lot, med store og skønne oplevelser.
Seatravel har hele vejen været super professionelle. Hurtig opfølgning, klare og præcise svar på vores mange spørgsmål. Vi har hele tiden følt os meget trygge ved at rejse med Seatravel. Vi kommer helt sikkert igen.

Kære Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en fantastisk flodbådsferie på Lot-floden.
Vi sætter stor pris på, at I har følt jer trygge og godt hjulpet hele vejen – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi glæder os til at hjælpe jer med næste sejleventyr, når rejselysten melder sig igen. :)

Seatravel

Vores flodtur på Saöne i Bourgogne var…fin.

Vores flodtur på Saöne i Bourgogne var fin, båden i god stand og fint rengjort. Personalet i Port zur Saöne var venligt og alt gik efter planen. Vi er erfarne sejlere, både til havs herhjemme og på floder/kanaler i flere lande. Vi taler også både engelsk og tysk. Det negative vi kan nævne, er at 1 person hos Nichols kunne nogle få tyske ord, men ikke tale sproget som sådan! Med vores sejler/sluse erfaring gjorde det ikke noget, men I lover en grundig gennemgang på flydende tysk eller engelsk, det kunne være et stort problem for mange. Mvh. Ejvin

4. heinäkuuta 2025

Kære Ejvin

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god tur på Saône, at båden levede op til forventningerne, og at modtagelsen i Port-sur-Saône var venlig og professionel.

Vi tager jeres bemærkning om sproget til os – det er vigtigt, at alle gæster får en grundig gennemgang på et sprog, de forstår. Det følger vi naturligvis op på med vores samarbejdspartner.

Tak fordi I rejste med os – vi håber at byde jer velkommen ombord igen en anden gang.

Seatravel Teamet

Value for money

Som altid - super service og information.
Der er ingen problemer i forhold til udlejningsfirmaet, hvilket jeg tilskriver jeres præcise aftaler med dem.
Glæder mig allerede til at booke igen i 2026.
Priser på jeres hjemmeside er fuldstændig på linje med de lokale priser hos udlejerne.
Alt i alt - super oplevelse.

5. heinäkuuta 2025

Kære Pia

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service, information og udlejningsfirmaet.

Dejligt også at høre, at du oplever vores priser som fair og gennemsigtige – det er noget, vi prioriterer højt.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage i 2026!

Seatravel

Vi leide båt på Canal de midi i…

Vi leide båt på Canal de midi i sørfrankrike. En fantastisk opplevelse. Kunne vært mer informasjon om tillegsutyr på båten. Syntes det var en smule for dyrt (derfor bare 4 stjerner)

23. kesäkuuta 2025

Kære Geir

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på Canal du Midi! Det er et skønt område 😊

Tak også for din feedback om ekstraudstyr – det tager vi til efterretning.

Vi håber at kunne byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

Teamet hos Seatravel

Såväl Seatravel som Le Boat levde upp…

Såväl Seatravel som Le Boat levde upp till eller överträffade våra förväntningar utom på ett område; Tillgången på restauranger i området Decize-Sancerre var bedrövligt.

16. toukokuuta 2025

Hej Lars,
Stort tack för din recension – vi är glada att både Seatravel och Le Boat levde upp till eller överträffade era förväntningar!

Vi beklagar att utbudet av restauranger mellan Decize och Sancerre inte motsvarade förväntningarna. Det är ett område med mycket charm, men vi vet att det kan vara begränsat med matställen, särskilt utanför högsäsong. Vi tar med oss din feedback.

Hoppas ni ändå hade en härlig semester på vattnet – varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar
Teamet på Seatravel

Sea travel var bra och har snabb…

Sea travel var bra och har snabb återkopling. Le boat som stod för båtarna var ok, men båtarna var i mycket varierande skick.

23. huhtikuuta 2025

Hej Dan,

Stort tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen från SeaTravel och vår snabba återkoppling. Din feedback om båtarna från Le Boat tar vi vidare, så att vi kan arbeta för en jämnare standard framöver.

Vänliga hälsningar
Teamet på SeaTravel