maag krimpt - verkleining
De vraag die mij werkelijk bezighoudt, is of het onderwerp pijn en de behandeling ervan al sinds de oudheid bestaat. En als we het over de oudheid hebben, dan bedoelen we 9 miljard jaar geleden! Ze zeggen: Een man die pijn had, zat op een bankje en vroeg voorbijgangers om hulp! Totdat mensen alles wat ze over hun ervaringen zeiden, gingen interpreteren als kruidenmedicijnen. ! En na verloop van tijd werd in Griekenland de moderne stijl van de natuur, genoemd naar Hippocrates, voltooid. En het interessante is dat wetenschap en religie het erover eens zijn dat ze geen slangen meer nodig hebben! Deze wetenschap heeft het doden van mensen toegestaan, wat noodzakelijk is voor de vooruitgang van de wetenschap, en ze hebben geen controle over de vooruitgang die ze tot nu toe hebben geboekt. Het kleiner worden van de maag, waar ik zelf ook last van heb, zorgt ervoor dat je de rest van je leven blind bent en alleen nog maar pillen en capsules hoeft te slikken! Het lichaam neemt de noodzakelijke vitamines niet op uit voedsel. In het begin is het lichaam nog nieuw en heeft het nog niet veel vitamines nodig. Hierdoor wordt de ontlasting erg plakkerig en is het moeilijk om de ontlasting te passeren. Dan krijgt het dorst en gaat het op zoek naar vitaminen als dat nodig is. Het verteert dan de ontlasting, maar het lichaam kan de vitaminen niet opnemen! Nu is het constipatieprobleem groter geworden! Het lichaam wordt niet droog en pijnlijk, je wordt afhankelijk van de spieren! En aan de andere kant wordt het hele ding openbaar gemaakt in de media (priesters die proberen contact te maken met onschuldige kinderen die nog niet het vermogen hebben ontwikkeld om de echte samenleving te herkennen! De conclusie die ik trek is dat wij mensen gewoon honing zijn, zodat het stadion... niet leeg is! Natuurlijk ontken ik de propaganda niet. Iedereen eet uiteindelijk het brood van het rijden naar een ander leven en blijkbaar is iedereen tevreden. Dag, kom van dit virus af! Het meisje kreeg de kans om haar haar te laten knippen en haar hoofd te laten scheren. Mijn laatste ontmoeting met de chirurg was toen hij zei: "Je hoeft niet te praten, je hoeft alleen maar te luisteren!!!" Ten eerste hebben we je niet uitgenodigd. Je komt zelf smeken. Nu, met de chaos die de mijn bouwt, word je misschien wel 90 jaar oud! Ik herinnerde me wat dominee Lin Ban zei toen ik de kinderen vroeg... waarom? Hij antwoordde: "Je ontkent dat wij ook mensen zijn. Twijfel je daaraan?" Natuurlijk glimlachte ik en vertrok, want ik wilde doorgaan met spreken tot de mensheid en haar nog meer inspireren! Bedenk wel, lol, ze hebben geld nodig om te versterken... Alleen zijn wij armer en zieker! Doktoren zijn rijker en machtiger😅 En welke is leuker?
Dr. Roefs vertelde de meest interessante leugen! Omdat de secretaresse zei: "Uw maag is open", aldus de dokter die het met een camera bekeek, en ze gedwongen waren te zeggen: "Ja, er zijn problemen als de maag niet goed gehecht is!" De volgende dag ging ik vragen waarom de wond open was gelaten. Ik had immers al acht jaar last van maagpijn en jij betaalde voor mijn maag! Dr. Roefs zei dat ik een dwaas was!? Nee, ik weet het niet, het is alsof ze mijn moeder de testresultaten gaven. Daarna heb ik nooit meer de stem van die vriendelijke en zorgzame secretaresse gehoord!
11. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu