2,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,0

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Het is gewoon belachelijk ik moest…

Het is gewoon belachelijk ik moest eerst langs konen om de oude kleur van mijn haar te beoordelen. Vervolgens keek ik uit naar mijn afspraak, wilde een metamorfose. Mijn vriend was rwee dagen later jarig, wilde hem verrassen met highlights, betaal 200 euro en ik en de kapster waren beiden overtuigd dat het zou gaan lukken. De andere ochtend keek ik goed in de spiegel ziet me donkere kastanje bruine kleur er oranje uit. Dus ik terug en waren het er over eens, dat over nieuw geen nut heeft kost het nog meer geld. En im vroeg een gratis product kreeg ik niet. Twee maal per jaar kwam ik hier voor knippen. Ik zei heb nooit een klacht en liep beetje boos de deur uit dus helaas was dit mijn laatste bezoek

24. huhtikuuta 2026

En maar wachten....

Vanaf maandag, een week geleden zit ik te wachten totdat mijn pakket aan PostNL wordt overgedragen. De track and trace staat al n week stil ik zie niet waar en wanneer mijn pakket komt. En gewoon iets dringends via Bol besteld. Ik heb dringend een paar reservehoortoestellen nodig.....

14. huhtikuuta 2025

Vreselijke gemeente

Vreselijke gemeente! Vanmorgen een afspraak voor mijn paspoort. Helaas zelf mijn oude paspoort vergeten dus er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. Eigen schuld hoor maar de manier waarop je te woord gestaan bij de balie echt belachelijk en betuttelend. Medewerkers worden aangenomen op een bepaalde air hebben geloof ik.

27. maaliskuuta 2025

maag krimpt - verkleining

De vraag die mij werkelijk bezighoudt, is of het onderwerp pijn en de behandeling ervan al sinds de oudheid bestaat. En als we het over de oudheid hebben, dan bedoelen we 9 miljard jaar geleden! Ze zeggen: Een man die pijn had, zat op een bankje en vroeg voorbijgangers om hulp! Totdat mensen alles wat ze over hun ervaringen zeiden, gingen interpreteren als kruidenmedicijnen. ! En na verloop van tijd werd in Griekenland de moderne stijl van de natuur, genoemd naar Hippocrates, voltooid. En het interessante is dat wetenschap en religie het erover eens zijn dat ze geen slangen meer nodig hebben! Deze wetenschap heeft het doden van mensen toegestaan, wat noodzakelijk is voor de vooruitgang van de wetenschap, en ze hebben geen controle over de vooruitgang die ze tot nu toe hebben geboekt. Het kleiner worden van de maag, waar ik zelf ook last van heb, zorgt ervoor dat je de rest van je leven blind bent en alleen nog maar pillen en capsules hoeft te slikken! Het lichaam neemt de noodzakelijke vitamines niet op uit voedsel. In het begin is het lichaam nog nieuw en heeft het nog niet veel vitamines nodig. Hierdoor wordt de ontlasting erg plakkerig en is het moeilijk om de ontlasting te passeren. Dan krijgt het dorst en gaat het op zoek naar vitaminen als dat nodig is. Het verteert dan de ontlasting, maar het lichaam kan de vitaminen niet opnemen! Nu is het constipatieprobleem groter geworden! Het lichaam wordt niet droog en pijnlijk, je wordt afhankelijk van de spieren! En aan de andere kant wordt het hele ding openbaar gemaakt in de media (priesters die proberen contact te maken met onschuldige kinderen die nog niet het vermogen hebben ontwikkeld om de echte samenleving te herkennen! De conclusie die ik trek is dat wij mensen gewoon honing zijn, zodat het stadion... niet leeg is! Natuurlijk ontken ik de propaganda niet. Iedereen eet uiteindelijk het brood van het rijden naar een ander leven en blijkbaar is iedereen tevreden. Dag, kom van dit virus af! Het meisje kreeg de kans om haar haar te laten knippen en haar hoofd te laten scheren. Mijn laatste ontmoeting met de chirurg was toen hij zei: "Je hoeft niet te praten, je hoeft alleen maar te luisteren!!!" Ten eerste hebben we je niet uitgenodigd. Je komt zelf smeken. Nu, met de chaos die de mijn bouwt, word je misschien wel 90 jaar oud! Ik herinnerde me wat dominee Lin Ban zei toen ik de kinderen vroeg... waarom? Hij antwoordde: "Je ontkent dat wij ook mensen zijn. Twijfel je daaraan?" Natuurlijk glimlachte ik en vertrok, want ik wilde doorgaan met spreken tot de mensheid en haar nog meer inspireren! Bedenk wel, lol, ze hebben geld nodig om te versterken... Alleen zijn wij armer en zieker! Doktoren zijn rijker en machtiger😅 En welke is leuker?
Dr. Roefs vertelde de meest interessante leugen! Omdat de secretaresse zei: "Uw maag is open", aldus de dokter die het met een camera bekeek, en ze gedwongen waren te zeggen: "Ja, er zijn problemen als de maag niet goed gehecht is!" De volgende dag ging ik vragen waarom de wond open was gelaten. Ik had immers al acht jaar last van maagpijn en jij betaalde voor mijn maag! Dr. Roefs zei dat ik een dwaas was!? Nee, ik weet het niet, het is alsof ze mijn moeder de testresultaten gaven. Daarna heb ik nooit meer de stem van die vriendelijke en zorgzame secretaresse gehoord!

11. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Aandacht voor hun cliënten

Het is zo goede en leuke ervaring dat ik bij de apotheek centrum schiedam was en het personeel dan vraagt:
Mevrouw Dijkman hoe gaat het met de pijn in u rug en benen?
Dat is toch zo mooi ze dat nog interesse tonen voor hun cliënten.
Complimenten voor de DHR Menke en het personeel.
Helemaal top!
Mogen andere een voorbeeld aan nemen aan deze Apotheek s'Gravenlandseweg in Schiedam.
Groetjes Johanna Dijkman-Homburg

11. heinäkuuta 2024

Bar en bar slecht

Bar en bar slecht
Onprofessionele medewerkers
Geven bij alles aan "achter te lopen" ook een half jaar later...

Een simpele BRP uittreksel kan je gerust 3 weken op wachten.
Een onderzoek naar oude bewoners duurt minimaal 8 maanden !!!!!!

Alles aan schiedam, echt werkelijk alles.

Vreselijk!

14. kesäkuuta 2024

slechte ervaring!

Hallo gemeente,

Vandaag was ik er voor een afspraak voor de rotterdampas tegen gereduceerd tarief!
Deze afspraak heb ik telefonisch gemaakt en nadrukkelijk gevraagd wat ik mee moest nemen!

Dit was mijn ID kaart en mijn 2 laatste loonstroken!

Echter toen ik aan de beurt was werd mij ineens verteld dat ik van iedereen uit mijn huishouden loonstroken bij moest hebben! Daarbij gaat hrt om mij en niet om de andere bewoners!
Wij wonen in bij mijn zwager omdat we zelf niet genoeg verdienen om een huurhuis te nemen!
Wel zei ze dat ze de pas wel aankon vragen voor €65….
Nou mevrouw dat had ik zelf ook kunnen doen via de rotterdampas sité zelf.

Waarom werd dit niet aan de telefoon verteld!!!
Wellicht handig om jullie personeel beter op te lijden!
Dit is geen goede communicatie en sta ik er voor niks!

28. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De gemeente Schiedam misbruikt macht tegen burger

De gemeente Schiedam heeft deze zaak onprofessioneel en onacceptabel afgehandeld. Er zijn fouten gemaakt, maar de gemeente weigert deze te erkennen. In plaats daarvan gebruiken zij hun positie als overheidsinstantie om de familie onder druk te zetten en hen te dwingen toe te geven aan de eisen van de gemeente.

De feiten zijn als volgt:

Op 6 januari 2019 legde de minderjarige zoon van de familie een doosje met de naam van zijn moeder naast een container bij een winkelcentrum in Schiedam.
Op 17 januari 2019 ontving de familie zonder voorafgaande waarschuwing een boete van €150 voor de verwijdering van het doosje.
Op 28 februari 2019 stuurde de familie een bezwaarschrift naar de gemeente Schiedam.
Pas op 13 juli 2020 reageerde de gemeente Schiedam op het bezwaarschrift, wat volgens de wetgeving na maximaal 8-12 weken had moeten gebeuren.
Op 15 mei 2022 stuurde de gemeente Schiedam een aanmaning voor de boete, 22 maanden na de beslissing op het bezwaarschrift.
In augustus 2022 had de familie een gesprek met vertegenwoordigers van de gemeente over de geschillen, waarbij de familie aangaf de onrechtvaardige boete niet te willen betalen.
Op 3 oktober 2022 stuurde de familie een e-mail naar de gemeente met de informatie dat de "overtreder" op het moment van overtreding 15 jaar was en de boete daarom maximaal €75 zou moeten zijn.
De gemeente Schiedam weigert verder met de familie te communiceren en heeft de zaak overgedragen aan het incassobureau Cannock. De gemeente Schiedam wil zijn fouten niet toegeven en drukt de familie onder druk om het geld te innen zonder rechtvaardige reden. Dit heeft enorme ellende voor de familie veroorzaakt. De familie vraagt de gemeente Schiedam om onmiddellijke intrekking van de incasso.

Update 1: In december 2022 heb ik contact opgenomen met Cannock over de zaak en beloofde ik schriftelijk te reageren. Op 1 januari 2023 stuurde ik een meewerkende brief aan Cannock en op 23 januari belde ik opnieuw. Toen vertelde Cannock mij dat de gemeente Schiedam de incasso-opdracht had ingetrokken.

Update 2: Op 10 februari 2023 ontving ik een brief van de deurwaarder Likifin met een dwangbevel (in naam van de Koning) dat door de gemeente Schiedam was uitgevaardigd op 12 januari 2023. De totale kosten zijn opgelopen tot een absurd bedrag van €612. Likifin dreigt met loonbeslag als ik niet binnen enkele dagen het bedrag overmaak. Cannock heeft de opdracht aan Likifin gegeven. De gemeente Schiedam heeft duidelijk haar macht misbruikt en de voorschriften van de Wet op de incasso niet gevolgd. Ik heb namelijk nooit een aanmaning van Likifin ontvangen.

Update 3 (13 februari 2023): Na enkele onprettige gesprekken met de gemeente Schiedam en Cannock/Likifin heb ik het openstaande bedrag (inclusief extra kosten) van €189 via de betalingslink aan Cannock betaald. Ik voel me als eerlijke burger machteloos tegenover de gemeente Schiedam en heb geen tijd om tegen een betonblok te botsen.

Update 4 (7 maart 2023): Op 16 februari heb ik een bevestiging van Likifin ontvangen: "Geachte xxx, Bedankt voor uw bericht. Bij deze bevestigen wij graag aan u dat het dossier bij ons gesloten wordt."

De loonbeslag is toch doorgegaan en pas na intensief contact met Likifin is het bedrag teruggestort na enkele weken.

** Ik verzoek dat de gemeente Schiedam haar excuses aanbiedt en de onterecht opgelegde boete terugbetaalt.**

16. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin