Scharwarma Design Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Kvaliteten er på niveau med Dürümbar, Kösem og Dürüm Symfoni! Lækre, bløde t-shirts i høj kvalitet og en levering der slår Justeat med længder. Alt i alt, tøj der stiller sulten. Folk omkring... Näytä lisää

Hurtig levering og nem og overskuelige hjemmeside. Det er en ægte iværksætter som står bag! Han imødekommer sine kunders ønsker. Min lillebror ønskede sig nogle produkter fra Scharwarma Design i j... Näytä lisää

Med et par dages forsinkelse ankom Der - det jeg vil betegne som - en Temu tshirt med et ellers udemærket tryk. T-shirten tjener formålet og fik det ønskede smil med på vejen af modtageren. Ov... Näytä lisää

Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts. Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var... Näytä lisää

1. Streetwear-kauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Scharwarma Design sælger flotte ting med durum-ruller og andre KEBAB relaterede ting. Eating kebab since 1983!

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig kvalitet

Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts.
Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var noget billigt l..t, der gik i stykker efter 2 uger). Specielt polo’en er billigt lavet og mister lidt formen, når den bliver vasket..

6. elokuuta 2021
Scharwarma Design-logo

Vastaus yritykseltä Scharwarma Design

Hej Thomas, vi er kede af, at hører du har haft en dårlig kebab-oplevelse.

Men hvis dine tøfler gik i stykker efter 2 uger, så sender man bare en mail og så finder vi ud af at man enten får pengene retur eller får et par nye tøfler. De første batch af vores tøfler var i ret ringe kvalitet, det står vi indenfor, men for 3 år siden har vi fået ny leverandør, som er i meget højere kvalitet.

Elendig badetøffel

Elendig badetøffel, den svupper med luft og egentlig larmer ret meget.. top belastende egentlig

28. toukokuuta 2021
Scharwarma Design-logo

Vastaus yritykseltä Scharwarma Design

Hej Jesper,
har du overvejet at skrive en klage til os og eventuelt få en ny tøffel, inden du begynder at brokke dig online?

Bare skriv en mail, så finder vi ud af det.