Santorini Doenrade Arvostelua 2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

SCHANDALIG

SCHANDALIG: zondag gaan eten bij Santorini met 9pers! “”Van te voren gereserveerd. Eten was goed! MAAR het ijs was net op de glazen nog half vol, toen werd door die ouwe meneer gevraagd of we de tafel konden vrij maken want hij had deze nodig voor andere gasten die wat aan de vroege kant waren. Terwijl plaats genoeg was in de sere, hij hoefde alleen wat tafeltjes aan mekaar te schuiven. We vertelde dit aan het bedienend personeel, en die vroegen of dit een grapje was.
NEE HOOR dit is echt waar. Schandalige ouwe zak
Ik ben zo BOOS, komen er al jaren, maar zoiets nog nooit meegemaakt. 9 pers eten is niet goedkoop en dan vanaf 5 uur en om half 7 moesten we vertrekken . Ben benieuwd of ik hier nog iets van hoor. Miem Houben Ransdaal

16. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

15 maart 2026, 40 jaar getrouwd

15 maart 2026, 40 jaar getrouwd en een schitterende dag gehad georganiseerd door de kinderen. Afgesloten met een gezamenlijk etentje met 9 personen bij Santorini in Doenrade. We komen hier al jaren en super goed ervaren steeds weer, tot vandaag!!! Om 17:00u gereserveerd in de serre dichtbij de speeltoestellen, 3 kleinere kinderen zouden dat best leuk vinden. Echter de baas; "het heeft geregend en als de kinderen naar buiten gaan brengen ze misschien troep mee naar binnen en dat was niet gewenst", oké kan ik mee leven en is begrijpelijk. de kinderen hebben zich overigens voortreffelijk gedragen ook zonder speel toestellen. Maar toen we aan het natafelen waren met een drankje en een ijsje komt de eigenaar naar de tafel vragen of alles naar wens is wat wij nog met een volmondig "ja" kunnen beantwoorden. Hij loopt 2 meter weg en draai plots weer om met de opmerking: "ik heb een grotere groep mensen die wil ik een tafel geven, hoelang hebben jullie nog nodig". M.a.w. leegdrinken , betalen en "vertrekken"! In eerste instantie waren we allemaal geslagen en wisten dan ook niet hoe te reageren. Totdat deze opmerking ingedaald was en ik besefte wat hij ons vertellen kwam. We hebben leeggedronken terwijl het personeel nog eens langs kwam om te vragen of we nog iets wilden drinken waarop wij vertelden dat de baas ons had gevraagd om z.s.m. te vertrekken (onze bewoordingen) waarop zij vol ongeloof geageerde. Desal niet te min zijn we opgestapt en naar de kassa gelopen. Ook hier vertelde mijn vrouw hoe wij behandeld waren door de grote baas met grote verontwaardiging en de jongens achter de kassa en bar waren met stomheid geslagen. Het personeel is niets te verwijten maar de baas, gastheer Andreas Petridis !! Kijk eens in de spiegel en ga eens bij jezelf te rade. Ons zie je hier dus niet meer.
Gr Frank Houben.
Ransdaal.

15. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin