Vi valgte at fejre en rund fødselsdag hos San Giorgio sammen med familie og venner, og restauranten samt personalet gjorde aftenen helt perfekt. Lokalerne er utroligt hyggelige og ideelle til stør... Näytä lisää

Jeg har spist her nogle gange nu og det er hver gang en fantastisk oplevelse. Så fantastisk mad. Det er som at være i Italien/Sardinien. Ejeren er fra Sardinien - personalet er fantastisk serv... Näytä lisää

Vi bestilte deres 9 retters menu samt vin menu. Vi pressede dem ved kun, at ville have hvidvine. Og de leverede en fantastisk oplevelse, på både mad, vin og service......Vi kan kun sige arrivederci.... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,5

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En af de mest autentiske og bedste italienske restauranter i København

Jeg har spist her nogle gange nu og det er hver gang en fantastisk oplevelse.
Så fantastisk mad.
Det er som at være i Italien/Sardinien.
Ejeren er fra Sardinien - personalet er fantastisk serviceminded.
Maden er lavet fra bunden. Det bedste hjemmelavede brød og den bedste hjemmelavede pasta får man her - skønne hovedretter og fantastiske små desserter og så med en espresso til - I love it.
Elsker at blive overrasket med flere retter mad, der virkelig er lavet med hjertet.....
Kan kun anbefales og ligger i så idylliske lokaler i Rosenborggade lige ved Rosenborg Slot.
En perle i Kbh.
Vi ses snart igen :-)

30. marraskuuta 2016

Mad med overraskelser

Vi havde sammen med et vennepar købt billetter til Dining Week 2016.

Det hele starter lidt kluntet med at vi får at vide der er 2 forskellige rødvine som vi kan vælge mellem.. Øhhh ikke noget vinkort? Vi da gået forbi ringtig mange meter vinreoler inden vi kom til vores bord??
Vi får dog lov til at få et vinkort efter at have spurgt to tjenre om det. Men allerede her har vi mistet gejsten lidt, og med vine til 1300-2000 kr (enkelte under dette) vælger vi en af de to førstnævnte.
Forret og hovedret smagte ganske udenmærket, men var ikke nogen revolution inden for det Italienske køkken.
Vi fik en eller anden "collage" at mere eller mindre tørt brød, her havde lidt olivenolie været helt på sin plads.
Så kom desserten. Noget panna Cotta agtigt I et plasticbæger (ok det var en billig menu) men under en kugle is finder jer et tykt sort hår på ca 5 cm !! Så var jeg ligesom færdig med at spise.
Jeg gider ikke lave noget stor nummer ud af det, men viser det diskret til tjeneren da han kommer og rydder af. Han trækker på skuderen og det var det.. Jeg har ingen forventninger om noget gratis eller ligenden, med kunne, naivt måske men alligevel, have troet at en eller anden havde prøvet at overbevise os om, at dette var en fejl, og at de håbede at se os en anden gang.. Dette skete på ingen måde.

20. helmikuuta 2016

Dyr vin og dårlig mad

Restauranten lancerer en italiensk "tasting menu" med 10 småretter. Kokken har muligvis aldrig opholdt sig i Italien. Vi sad alene og gruede over, hvad den næste tallerken ville indeholde, og samtidig var der en meget påtrængende tjener( måske indehaver) som spurgte ind til vores oplevelse.

Vinkortet er uhørt dyrt, den billigste Pinot Noir kostede 550 kr., og det var i øvrigt den billigste vin på vinkortet.

18. joulukuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili