Fik lavet i dag rudetoning. Fantastisk arbejde. Min bil ser ud som ny model. Stor anbefaling herfra. 👍🏻
Insektaftryk på køler og nederst på front efter vedligeholdelsesbehandling af Ceramic pro coating. Vi fik efterbehandlet bilen sidste år for i nærheden af 10.000,- efter parkeringsskader var... Näytä lisää
Imødekommende og hjælpsomt personale, ren og lækker shop og et fejlfrit resultat. 5 ruder blev tonet på min golf mens jeg ventede. Valgte deres næstbedste rudetoner (kvalitets niveau 4) Står kniv skar... Näytä lisää
Jeg har fået solfilm på 5 ruder på min Opel Corsa. Rigtig pænt arbejde. Et rart sted at komme. God stemning. Blev taget godt imod. Og fint venteområde. Giver gerne Marcus og medarbejdere 5 ⭐️ f... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi har specialiseret os i at lave solfilm på biler, på eget værksted. Med over 10 års erfaring indenfor montering af solfilm, betragter vi os som førende på markedet. Vi er faktisk så sikre på vores arbejde, at vi giver 10 års garanti på arbejdet og op til livstidsgaranti på solfilmen.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Virkelig sød og behjælpelig fra starten…
Virkelig sød og behjælpelig fra starten men kvalitet er også virkelig smuk har fået lavet folie og tonet ruder og det er blevet så flot det ligner bilen var sådan fra fabrik😍
Kan helt klart anbefales
Medarbejderne er søde og imødekomende
Medarbejderne er søde og imødekomende. Giver god vejledning ud fra ens egne ønsker. Er meget tilfreds med det færdige resultat 😎
Tak til rudetoning.dk
Professionelt håndværk
Fik hurtigt tid, og jobbet blev klaret hurtigt til perfektion!
Super service
Super service, hurtig og effektiv og bilen ser brand godt ud nu :) alle pengene værd..
Super god og hurtig service!
Super service! Flot arbejde. Kan varmt anbefaledes 🙂👍
God service 👌
Dejligt nemt og lige til.
Super service i stille omgivelser hvor folk er helt nede på jorden. 👌
Lynhurtig og behagelig betjening
Service
Pisse god service og super flinke og hjælpsomme kan klart anbefales
Flot udført arbejde
Flot udført arbejde.
2timer så var bilen færdig
Høj kvalitet til en god pris
Høj kvalitet til en god pris. Det er bil nr 2 jeg får ordnet her. Og det er helt klart prisen værd. Største anbefaling her fra
Lækkert og hurtigt arbejde ifm
Lækkert og hurtigt arbejde ifm. montering af solfilm!
Kvalitet
Super lækker service
Super lækker kvalitet
Bare super godt !!!
Var inde idag med min volvo V70
Var inde idag med min volvo V70. For at få solfilm. Super venlige og imødekommende folk. Min bil løb desvære tør for strøm men der blev straks sat en lader på bilen. så den var klar når de var færdige super service. Vil klart anbefale rudetoning.dk ikke sidste gang jeg kommer hos dem. 😀
Hurtigt og perfekt resultat!
Super service
Super service. Fik hurtig tid samme dag som jeg kontaktede dem
Super kvalitet og god service
Knaldgod førstegangs oplevelse
Første, men bestemt ikke sidste gang jeg får noget udført her. Kæmpe stærkt arbejde og knald god service!