Fik lavet i dag rudetoning. Fantastisk arbejde. Min bil ser ud som ny model. Stor anbefaling herfra. 👍🏻
Insektaftryk på køler og nederst på front efter vedligeholdelsesbehandling af Ceramic pro coating. Vi fik efterbehandlet bilen sidste år for i nærheden af 10.000,- efter parkeringsskader var... Näytä lisää
Jeg har fået solfilm på 5 ruder på min Opel Corsa. Rigtig pænt arbejde. Et rart sted at komme. God stemning. Blev taget godt imod. Og fint venteområde. Giver gerne Marcus og medarbejdere 5 ⭐️ f... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi har specialiseret os i at lave solfilm på biler, på eget værksted. Med over 10 års erfaring indenfor montering af solfilm, betragter vi os som førende på markedet. Vi er faktisk så sikre på vores arbejde, at vi giver 10 års garanti på arbejdet og op til livstidsgaranti på solfilmen.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super fed service
Super fed service. Mine tonede ruder på min e46 ser helt skarpe ud. Mens du venter er der god kaffe og hyggeligt venterum at hænge ud i.
Tag endelig fat i Marcus!
Kæmpe anbefaling
God til at ligge sol filmen til ens bil der passer til
Super god service
Fik god vejledning omkring solfilm og valgte trin 4. Det tog kun 1,5 time, og jeg kunne vente i loungen på 1. sal imens. Resultatet er bare rigtig flot! Kan kun anbefales.
Har haft det i 1 måned og nu gaber…
Har haft det i 1 måned og nu gaber solfilmen allerede, simpelthen ikke ordentligt sat på, og solfilmen er ridset flere steder.
De må snyde og bedrage med de gode anmeldelser. Jeg har kun mødt mærkeligt personale og dårligt arbejde der tog 10 min. Tænk jer om :-)

Vastaus yritykseltä Rudetoning
Godt håndværk
Fik kategori 5 solfilm for godt en måned siden.
Det ser rigtig godt ud.
Valgte 20% ovenpå en smule toning fra fabrikken.
Det fungerer godt for mig.
Det sorte prikker rundt i kanten af bagerste sideruder og bagrude er (selvfølgelig) synlige, men det er monteret meget jævnt så det ser “ens ud”.
Ville ikke tøve med at benytte Rudetoning.dk igen.
Personalet beskyldninger om man selv…
Personalet beskyldninger om man selv har ødelagt rudefilmen selvom det er totalt umuligt

Vastaus yritykseltä Rudetoning
Service og kvalitet
Har fået lavet folie på nogle detaljer på konens polo. Super stykke arbejde og service der gjorde det kunne lade sig gøre mit i min sommerferie hvor jeg var bortrejst. Kan varmt anbefales!
Fået poleret forlygter på en gammel…
Fået poleret forlygter på en gammel Subaru super arbejde flottere end nye
Danmarks bedste solfilm
Fantastiske produkter, super håndværk og service. Kan varmt anbefales 👍🏻
Super professionelt arbejde.
Super professionelt arbejde af et motiveret personale.
Stor venlighed fra start til slut - kan varmt anbefales
Super Oplevelse
Jeg har fået lavet Trin 4 solfilm på Min Seat.. hos Marcus og hans Team
Den står knivskarpt var klar efter 2 timer
Super service på alle parameter lige fra bestilling af tid til min bil stod klar
Kan kun anbefale Marcus og Rudetoning.dk
Til alle 👍
Jeg har i dag fået lavet 7 ruder
Jeg har i dag fået lavet 7 ruder, hvor jeg blev mødt med venlig betjening. Ventetiden var kort og servicen helt i top. Jeg er super tilfreds med resultatet og kan derfor varmt anbefale stedet.
Altid super god service
Altid super god service, vedligeholdelse af Ceramic pro, tonede ruder for (75% trin 5 med slebet kant), og en rens af kabine, min bil står 110% snorlige, kan helt klart anbefales. de ved hvad de laver og er ikke bange for at vise det
fejlfrit resultat og hjælpsomt personale
Imødekommende og hjælpsomt personale, ren og lækker shop og et fejlfrit resultat. 5 ruder blev tonet på min golf mens jeg ventede. Valgte deres næstbedste rudetoner (kvalitets niveau 4) Står kniv skarpt og med rigtig godt udsyn. 70% på forrude og 30% på bagruder, alle elektriske ruder med slebet kant. Tog ikke meget mere end 1 1/2 time. Kan klart anbefale stedet.
Venlige og hjælpsomme mennesker der…
Venlige og hjælpsomme mennesker der leverer en super service og et rigtigt godt produkt.
Super god service og meget professionel…
Super god service og meget professionel arbejde kan klart anbefales til andre.
Alt i alt topkvalitet
Alt i alt topkvalitet. Fremragende service og arbejde, bestemt ikke min sidste gang her.