Rosenvoldcamping Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Matkailu & Loma

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Velkommen til Rosenvold Strand Camping En naturoplevelse i særklasse! Drømmer i om en campingferie i rolige omgivelser midt i storslået natur og med rig mulighed for aktiviteter for hele familien? Rosenvold Strand Camping er beliggende i de skønneste naturomgivelser lige ved Vejle Fjord med havnen på den ene side og Rosenvold å på den anden. Uanset om I camperer med campingvogn, autocamper, telt eller ønsker overnatning i hytte, har vi hos Rosenvold Strand Camping de ideelle faciliteter. Vi er desuden en hundevenlig campingplads med et stort område, hvor de firbenede kan løbe frit.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

God plads

Vi har været på Rosenvold i 2018, 2020, 2023 og her i juli 2025. En gang i hytte og 3 gange i udlejningsvogn. Måske lige tjekke op på glas og service i udlejningsvogne, at der er nok og der blev ved med at manglede sæbe i dispenseren på det ene toilet, ved familiebaderum. Men det er småting, alt kan ikke være perfekt og der er travlt i højsæsonen.
Dog var vores søn meget skuffet over at hamsterhjulet på legepladsen, ikke kunne kører mere. Det er bl.a. legepladsen der har gjort vi kommer igen.
Det er generlt en fin plads og fin rengøring af faciliteterne og der opleves generelt ro fra kl. 22.00

23. heinäkuuta 2025

Der er pænt og rent, men…

Der er pænt og rent.
For mange fastliggere, som har taget alle de bedste pladser. Der bliver drukket rigeligt rundt omkring og tisset i hækken når man ikke lige gider at gå de 10 skridt op til toilettet.
Helt sindssyge priser i kiosken og betjeningen er ikke for skarp. En lidt kedelig plads med god beliggenhed ned til stranden.

28. kesäkuuta 2025
Rosenvoldcamping-logo

Vastaus yritykseltä Rosenvoldcamping

Vi har noteret os din kommentar og er ked af du har haft denne oplevelse af vores plads. Vi gør alt vi kan for at vores gæster, både kørende campister og fastligger har de bedste oplevelser. Vores plads er inddelt så der altid er gode pladser til kørende campister, både rumlige pladser, pladser med vand udsigt, i nærheden af legepladsen, i rolige omgivelser og omkring servicebygningen. I travle periode, kan alle de ”gode” pladser være optaget.
Vi har rigtig svært med at genkende billedet du beskriver bl.a. over tissende folk, og derfor er det vigtigt at du kommer til os under dit besøg, så vi kan handle ud fra det.
I vores butik har vi glæde af mange unge mennesker fra lokalområdet i deres første job, de skal lige lære det, så det giver lidt ventetid ind i mellem. Vi har en meget vel assorteret butik, til hvis man lige har glemt noget eller gået tør for noget. Der er Min Købmand i Stouby til større indkøb.
Med venlig hilsen og ønske om en god sommer
Rosenvold Strand Camping

Den bedste Campingplads👌

Vi har haft den fornøjelse at leje festteltet til konfirmation. Uden jeres store hjælp og Supreme service var det ikke blevet den perfekte fest med de perfekte rammer🙏 tusind tak for det Brian og Karen Karen Bentley samt jeres dygtige personale. Kan varmt anbefales😍

10. toukokuuta 2025

Boede i lille hytte ved receptionen

Boede i lille hytte ved receptionen. Tror de var mest egnede til helt unge menesker, det var elendige soveforhold, trangt og dårlig lille madras. Toiletterne blev ikke gjort rene og var ikke særlig indbydende.
Når man skulle bade var man heldig hvis vandet var lunkent, deres solceller kunne vist ikke følge med.
Det virkede meget slidt overalt, ingen vedligehold og kiosken var kaos, ens is nåede at smelte inden man fik betalt.
Men dejlig placering med lækker natur.

17. toukokuuta 2024
Rosenvoldcamping-logo

Vastaus yritykseltä Rosenvoldcamping

Tak for din anmeldelse.
Du besøgte os i Pinsen hvor pladsen var helt fyldt. Det var også en weekend hvor vejret var fantastisk og mange mennesker fra lokalområdet besøgte stranden og vores lille butik. Det var et stort pres på både de 2 toiletter i forbindelse med butikken og selve butikken. Vores personale i butikken er stærk begrænset og helt ny. De gjorde deres bedste.
Vores små standard hytter ved receptionen er vellidt af mange som har brug for en overnatning. Vi har helt nye hytter og mobilhomes, hvor der er aircondition, bad og toilet og meget mere komfort.
med venlig hilsen
Rosenvold Strand Camping

En plads i dejlige omgivelser

En plads i dejlige omgivelser, tæt på stranden, gode og rene faciliteter.
Efter vores smag, har pladsen mange fastliggere. Der er mange skønne enhedspladser, de er stort set alle optaget af fastliggere. Det resterende enhedspladser oplevede vi ret små.
Hvis man medbringer hund, er der et stort og godt lufte område hvor hunden kan være løs.

9. elokuuta 2021

Har netop haft en skøn uge i en lejet…

Har netop haft en skøn uge i en lejet campingvogn med fortelt. Der bliver gjort en stor indsats for at holde toilet og badefaciliteter rene, hvilket er en fornøjelse.
Dejlig beliggenhed lige ud til stranden.
Fin beach volleybane, dog ville det lige have været prikken over i'et hvis det var en smule mere sand på banen, da vi kom hjem med diverse hudafskrabninger grundet det beton/sten lag der ligger under banen.

15. elokuuta 2020

Perfekt

Perfekt. Havde lejet en hytte, eller nærmere svedkasse der i 2018, men de kan jo ikke gøre for det var 35 grader... God legeplads. Tæt på strand.

17. lokakuuta 2019