Rosens Aura Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

har lige modtaget min pakke og er så tilfreds jeg glæder mig til at handle i 2023 og iøvrigt super god kundeservice 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.

Har handlet een gang i Rosens Aura og har nu aflagt min anden bestilling. Håber det forløber som første gang:-) Kan varmt anbefales. Service i topklasse og utrolig lækre varer, der mere end, le... Näytä lisää

Er tilhænger af røgelse af top kvalitet, og det er netop det Rosens Aura kan levere. Ud fra hvert produkt kan man orientere sig på hjemmesiden om røgelsen betydning, indhold og duft. Efter en lang o... Näytä lisää

Jeg har handlet hos Rosens Aura 2 gange nu, og det er bestemt ikke sidste gang. Begge gange har budt på dag til dag levering, og de produkter der føres er af ekstremt god kvalitet. Virkelig god kontak... Näytä lisää

1. Koruliike

Rosensaura.dk - Netbutikken til det spirituelle Danmark. Vi har et stort udvalg i sten og krystaller, rå og poleret samt til smykker, Vi har måske Danmarks største udvalg i magnetterapi smykker. Vi sælger engle,- gude,- religiøse,- og Buddha-figurer, Ametyst lysestager, smykker, drømmefangere, Feng Shui tilbehør, røgelse, røgelsesholdere, bøger, CDér, himalayasaltlamper og meget mere - alt til rimelige priser.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfekt

Super hurtig og smertefri levering, et smukt produkt til rimelig pris sammenlignet med andre hjemmesider, jeg besøgte. Meget tilfreds:-)

10. kesäkuuta 2014

Fantastisk service :-)

Jeg fandt nemt det jeg skulle bruge og varen lå i postkassen to dage efter jeg bestilte. Udover det var kvalitet og udseende helt i top - jeg vil uden tvivl bruge Rosens Aura næste gang jeg skal bestille sten :-)

7. toukokuuta 2014

Perfekt

Varerne blev leveret dagen efter, jeg havde bestilt dem. Portoen var lav og både hajtænder og kæde var af høj kvalitet. Jeg vil afgjort handle hos Aura igen. En rigtig god oplevelse!

6. maaliskuuta 2014

Super service

Super og hurtig service som gjorde at rosakvarts hjertet kom frem i tide, så det kunne bruges som gave. Tak :-)

26. helmikuuta 2014

Fantastiske varer som lever op til forventningerne :)

Jeg har længe ville købe de flotte Himalaya salstenslamper og da jeg så endelig tog mig sammen fandt jeg denne hjemmeside som er dejlig informativ og gør noget ud af at yde en god service.
Jeg bestilte varerne mandag eftermiddag og tirsdag formiddag havde jeg dem. Hold da op, det var da super hurtig levering og da jeg pakkede lamperne ud var de super flotte og levede op til mine forventninger.
Helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler her :)

20. helmikuuta 2014

hurtig og kompetent betjening, gode varer!

Jeg bestilte for nylig to pakker hos Rosens Aura, en til mig selv og en som gave til en veninde. De skulle sendes til to forskellige adresser, og den til min veninde skulle gerne pakkes ind med en lille seddel ved, så hun kunne se, at den var fra mig. Da jeg ikke kunne se noget vedr. gaver på hjemmesiden, skrev jeg mit ønske i kommentarfeltet ved bestilling og krydsede ellers fingre. Siden har jeg fundet ud af, at medarbejderne hos Rosens Aura havde set min kommentar og pakket gaven ind som ønsket. Dejligt! :-) Det ville have været skønt med en mail, hvor de bekræftede ovenstående, men det kan virkelig ikke trække ned, når de er så søde at gøre noget for mig, som rækker ud over det, som de ellers tilbyder. Alt i alt, super service og rigtig fine varer :-) Tak!

27. joulukuuta 2013