Banner for Rombouts

Rombouts Arvostelua 237

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Always liked Rombouts coffee and had a coffee machine from them for the last 15 years, but due to heavy use it now is replaced with a new one. Ordered a new coffee machine and it arrived in good shap... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling liep iets minder want eenmaal ik iets in mijn winkelmandje legde, kon ik het niet verwijderen en moest ik opnieuw beginnen. Maar eenmaal mijn bestelling correct ingegeven ging alles vlotjes... Näytä lisää

1. Paahtimot
  2. Kahvinkeittimet
  3. Elintarvikevalmistajat

Tietoja yrityksestä Rombouts

Yrityksen kirjoittama

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

De Rombouts tassen

De Rombouts tassen, zijn prachtig , alles is zéér goed verlopen en een supersnelle levering, Dank U wel Rombouts!!!

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 😊 Fijn dat je zo blij bent met de Rombouts-tassen én de snelle service. Graag gedaan en veel plezier ermee ☕

Saanut 5/5 tähteä

De service en kwaliteit zijn gewoon…

De service en kwaliteit zijn gewoon super 👍🏻
Voor lekker koffie moet je bij Rombouts zijn ✅

15. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Wat een fijne review – dankjewel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én koffie ☕👍🏻. Daar doen we het voor!

Saanut 5/5 tähteä

Het probleem was een foute levering

Het probleem was een foute levering. Dit werd na een simpel telefoontje recht gezet en moest ik maar een gedeelte van de, juiste levering, betalen.

De mensen aan de telefoon waren heel vriendelijk, klantgericht, beleefd en vooral heel behulpzaam.

Buiten jullie topkoffie hebben jullie ook nog toppersoneel.

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Wat een fijne en warme review – dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat alles zo vlot rechtgezet werd en dat je tevreden bent over onze service. We geven je compliment zeker door aan ons team – zulke woorden doen echt deugd ☕🙌

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Rombouts

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat de levering niet is verlopen zoals verwacht. We hebben het even nagekeken en zien dat Bpost het pakket probeerde te leveren, maar dat er niemand thuis was op dat moment. Het werd daarom naar een afhaalpunt in de buurt gebracht.

De mail met de track & trace wordt automatisch verstuurd, maar die durft jammer genoeg soms in de spamfolder terecht te komen. We begrijpen dat je via je deurcamera geen bezorger hebt gezien — dat kan helaas gebeuren en ligt helaas buiten onze controle.

We hopen dat je je bestelling intussen goed hebt kunnen ophalen, en als er toch nog iets niet in orde zou zijn, mag je ons natuurlijk altijd contacteren. We helpen je graag verder!

Top product

Top product, top service.

8. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Wat een topcompliment – bedankt! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent over zowel het product als de service ☕⭐

Zoals steeds altijd efficient

Zoals steeds altijd efficient. Waarvoor dank.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Heel erg bedankt voor je trouwe vertrouwen en fijne woorden! We doen ons best om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen 😊🙏

Levering ok.

Levering ok.

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Bedankt voor je review en je 5 sterren! Fijn om te horen dat de levering in orde was 😊🚚

Saanut 3/5 tähteä

Enkel een bevestiging van de bestelling ontvangen, geen tracking-nummer.

Alhoewel beloofd, heb ik nooit bevestiging gekregen van de verzending van mijn pakket (en dus ook geen track-nummer) !
Heel snel stond B-Post aan mijn deur, met mijn pakket, alhoewel geen zending was aangekondigd, enkel een bevestiging van de bestelling.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rombouts

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je bestelling snel geleverd werd, al begrijpen we dat het ontbreken van de verzendmail verwarrend was.

Die e-mails met track & trace worden normaal automatisch verstuurd, maar durven jammer genoeg soms in de spamfolder terechtkomen. We raden aan om daar even te kijken bij een volgende bestelling.

Dankjewel om dit te melden en fijn dat je voor onze koffie kiest ☕😊!

👍top

👍top !
We zijn blij dat we online nog koffie Rombouts pads kunnen verkrijgen.
In supermarkt enkel Italian en Reserve te koop…

Vastaus yritykseltä Rombouts

Dankjewel voor je fijne reactie 👍😊 Wat leuk om te horen dat je blij bent met ons online aanbod! We merken zelf ook dat het assortiment in supermarkten beperkter is, dus via de webshop proberen we jullie alle variëteiten aan te bieden ☕

Saanut 4/5 tähteä

filters

allo
hoe komt het dat bij jullie de filters 4.19 euro kosten
en in de winkel 3.79 kosten ?
gtrs

6. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Rombouts

Hallo, bedankt voor je bericht! Het klopt dat er soms prijsverschillen zijn tussen onze webshop en winkels. Dat komt omdat winkels hun eigen prijzen bepalen, terwijl wij op onze webshop vaste prijzen hanteren, inclusief kosten voor verpakking, verwerking en service.

We proberen steeds een correcte prijs-kwaliteitverhouding aan te houden. Hopelijk geeft dat wat meer duidelijkheid 😊

Saanut 5/5 tähteä

Vooreerst super lekkere koffie.

Vooreerst super lekkere koffie.
Super service en producten.
Zeker voor iedereen een aanrader.

Vastaus yritykseltä Rombouts

Wat een mooie review – dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze koffie én service ☕🌟. Aanrader zijn doet ons extra deugd!

Saanut 5/5 tähteä

Gemakkelijk te bestellen en betalen

Gemakkelijk te bestellen en betalen, vlotte levering en top koffie.

Vastaus yritykseltä Rombouts

Bedankt voor je fijne feedback! Super om te horen dat alles vlot verliep én dat je zo geniet van onze koffie ☕🙌

4 op de 32 pads

Neem deze pads nu al een tijdje zeer lekkere koffie ! Maar het laatste pakje pads zaten er 4 op de 32 stuks die geen koffie genoeg bevatten !!! Want als ik een tasje door liet
lopen wast heel slappe koffie.
Zeer jammer

4. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Rombouts

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze koffie graag drinkt! Jammer dat er in je laatste pakje enkele pads niet in orde waren – dat begrijpen we natuurlijk en dat hoort niet te gebeuren.

We geven jouw melding meteen door aan onze kwaliteitsafdeling, zodat zij dit kunnen onderzoeken.
Hopelijk tot snel voor een volgende (goed) koffiemomentje ☕😊

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin