ROKA Arvostelua

3 233
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een warm welkom in prachtige geordende winkel. De keuze is enorm. Twee leuke spontane jonge medewerkers die goed luisteren en daarnaar handelen. Niets is teveel gevraagd. Kleding wordt netjes op maat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Een pak uitzoeken voor je bruiloft hoort een feestje te zijn. Daarom togen wij afgelopen weekend naar Roka Rotterdam. Jammer dat we een weinig geïnteresseerde verkoopster troffen. Wilde teveel haar ei... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

1 woord geweldig. Na 1,5 jaar de bruiloft uitgesteld te hebben en 15 kilo lichter kwam ik terug met mijn pak 1,5 week voor de bruiloft omdat we toen pas hoorde dat het door kon gaan. De broek en... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden

Erinomainen

(3 233)

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Professionals met inzicht en ervaring!!

Professionals met inzicht en ervaring!!
Prachtige kleding, en veel keuze. Zowel uitvoering als prijs.
En de begeleiding was vakkundig en heel persoonlijk :)
Als ik nog een keer zou trouwen, dan ging ik weer naar Roka :-D

7. tammikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Nummer 1 voor je trouwpak!

Vriendelijk ontvangen en de service top! Ik ben afgelopen weekend bij de vestiging Rotterdam geweest en ik ben goed geholpen door Carmen! Ik heb een prachtig pak gekozen en nogmaals bedankt.

6. tammikuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Mooi pak, maar...

Ik vond dat er niet genoeg openheid over de kosten was. Ze wilde al antwoord of je iets wel of niet wilde zonder een prijs(schatting) te noemen. Mijn tip, ga er met een doel op af. Wat wil je precies en zeker ook wat niet. Uiteindelijk wel een erg mooi pak overgehouden aan mijn bezoek aan Roka wat nog net in mijn budget paste.

6. tammikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

De specialist voor trouwpakken!

Veel keuze en aan alle details wordt gedacht. Naast de man zijn voorkeur wordt ook bekeken of er een goede match is met de trouwjurk. Voorafgaand aan de afspraak werd gevraagd de bruid een foto te laten mailen van haar jurk. Er wordt goed de tijd genomen en stapsgewijs gewerkt. De adviezen zijn prettig en alles wordt duidelijk uitgelegd.

4. tammikuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Geweldige Service!

Geweldige service en meer dan genoeg keuze aan kostuums en bijbehoren!

De vrouw die ons hielp nam ruim de tijd en gaf ons een heel goed advies waardoor we geslaagd de deur uit gingen! (Marijke)

Ontvangst was een beetje rommelig omdat het vrij druk was en de winkel niet zo groot is.

Advies: De winkel is wel aan een renovatie beurt toe. (Voornamelijk Schilderwerk)

Nogmaals bedankt!!

4. tammikuuta 2020

Prima service

Prima service! Geen opdringerigheid. Aardig personeel. Denkt goed met je mee wat je wel en niet wil!. Echt een aanrader!

3. tammikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

ROKA Rotterdam: Klantvriendelijk en advies uitstekend.

Bij ROKA Rotterdam werd ik vriendelijk ontvangen, nadat ik zonder afspraak even naar binnen was gelopen om me te oriënteren op een trouwpak. Het was niet heel erg druk en de verkoopster nam alle tijd om me te adviseren en me te helpen naar het voor mij ideale pak. De service was super. Een collega verkoopster gaf ook het nodige advies en ook de coupeuse kwam nog even helpen. Op de bonnefooi binnenlopen, maar weggaan met een heel erg mooi trouwpak. ROKA bedankt! En tot ziens in mei bij de pasafspraak.

29. joulukuuta 2019

Specialistisch en uitstekende hulp

Specialistisch en uitstekende hulp!

Het is mooi dat de specialist aan de hand van mijn beschrijvingen in één keer de perfecte vertaling kon maken welke pakken daarbij hoorde.

Omdat er genoeg keuze is bij ROKA is er voor elke type smaak wel een perfecte match. Ook werd het "publiek" goed verzorgd.

24. joulukuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin