Roikropogsind Arvostelua

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Yderst behagelig oplevelse

Yderst behagelig oplevelse, rolige omgivelser som er med til at gøre oplevelsen for massage bedre. Jeg som sportsatlet, har nydt hvergang hos Jane. Dygtig massør, som har øje for små detajler, som gjort mig skadesfri om til mine kampe.

24. elokuuta 2026

Kan på det varmeste anbefale denne søde…

Kan på det varmeste anbefale denne søde og meget kompetente massør.
Man mærker stemningen, med det samme, man kommer ind af døren.
Pulsen daler med det samme, og Jane er rigtig god til at lytte til ens ønsker og evt problematikker.
Jeg har foreløbigt prøvet Aromaterapi, og Signatur De Luxe, som virkelig kan anbefales.
Kan absolut ikke give færre stjerner end 5.
Glæder mig til de næste behandlinger.

18. kesäkuuta 2026

Jeg har cyklet en del det sidst halve …

Jeg har cyklet en del det sidst halve års tid og var godt spændt i mine muskler , især benene og fik en hel krops bambusmassage , det løsnede det op. Dejlige afslappet atmosfære med blid musik , Jane gør det rigtig godt.

22. kesäkuuta 2026

Jeg har fået flere behandlinger hos Ro…

Jeg har fået flere behandlinger hos Ro i Krop og Sind i Næstved, blandt andet lymfedrænage, og jeg kan varmt anbefale stedet.
Behandlingerne har været virkelig behagelige, og jeg har kun haft gode oplevelser. Der er en dejlig rolig atmosfære, hvor man hurtigt slapper af og føler sig godt tilpas.
Jeg oplever, at der bliver taget god tid til mig, og at behandlingerne gør en positiv forskel for min krop. Det er et sted, jeg vender tilbage til igen, og som jeg gerne anbefaler til andre.

22. kesäkuuta 2026

Fik en helkrops massages

Fik en helkrops massage, med alm. massage og brug af bambuspinde. Dejligt… Jane kom godt i dysten.
Jeg døjer med en skadet lægmuskel og “musse” arm, hvilket der kærligt blev tage med ind i behandlingen.
Kan kun varmt anbefale hende.

15. kesäkuuta 2026

Fantatisk massage

Efter Karrebæk Triathlon bookede jeg en massage hos Klinik Ro i Krop og Sind i Næstved ,det var en rigtig god oplevelse, og massagen hjalp virkelig på mine ømme muskler efter løbet.

Professionel behandling, behagelige omgivelser og god service. Kan varmt anbefales, og jeg kommer gerne igen.

17. kesäkuuta 2026