Svindåligt!!!!! Gör en beställning och får en bekräftelse! Och sen händer inte någonting!!! När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på m... Näytä lisää
otroligt otrevliga och dålig service Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekräftelse står det lev 1-4 vardagar men det är inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.
Ruotsi
- www.robotexperten.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snabb leverans. Och prylen överens stämde med reklam texten.
Mycket bra pris
Snabb service o leverans 👍
Snabb leverans!
Mycket bra produkt till bra pris
Mycket bra produkt till bra pris. Snabb leverans, inga problem!
Bra produkt snabb leverans
100 procent original och bra service
Allting fungerade perfekt,förutom att…
Allting fungerade perfekt,förutom att batteriet inte passade.Jag har skickat tillbaka batteriet,men återkommer med en ny beställning. Tack så länge.
Jag har en Cleanmate S970
Jag har en Cleanmate S970. Jag frågade om satsen till S900 passade men fick inget svar.
Sats till 970 finns tydligen inte.
Beställde ändå S900. Små ändringar, helt onödiga!
Finns det verkligen ingen sats till S970? Frågar jag igen!!
Den borde väl vara senare producerad än S900??
Kjell
Ska jag returnera mottagen sats?
Produkten kom i bruten förpackning och…
Produkten kom i bruten förpackning och var dammig/smutsig samt utan instruktionsbok.
Säkert demoprodukt eller returvara men inte vad jag köpt och förväntat mig
Uppdatering!
Bra bemötande av supporten och allt blev bra tillslut
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Ser jättebra ut.
Inget telefonnummer att ringa! Fel nätsladd! Olagligt!
Inget telefonnummer att ringa. Levererar varor utan svensk/EU sladd. Endast till Storbritanniens elsystem.

Vastaus yritykseltä RobotExperten.se
Snabb leverans!
Vet sedan innan att det är snabb leverans och bra pris.
Värsting än så länge
Värsting än så länge. Vill du snabbt värma upp rummet, då är det den här värmefläkten som gäller!
Leverans
Jag har beställt en robotdammmsugare för mer än 10 dagar sedan tillbaka och har inte fått än min beställning samt vid beställningen står det att leveranstiden är 1-4 dagar.

Vastaus yritykseltä RobotExperten.se