RLSTUDIODK Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg fik min Tesla Model Y Juniper behandlet hos Rafal og RL Studio, hvor de gav den en fuld PFF i front og udsatte steder, samt keramisk coating på øvrige deler af bilen. De får mine absolut varmeste... Näytä lisää

Alt super godt , info, aftaler, rådgivning … fik ppf folie og coating på resten af bilen tesla model 3 highland 👌

Jeg har lige hentet min Volvo hos RL Studio⁠ og jeg yderst tilfreds med resultatet 🤩 Bilen har fået polering og coating og den står simpelthen som ny. Resultatet er over al forventning og man kan... Näytä lisää

Vi har netop fået behandlet vores næsten nye Ford Explorer med 3 x coating , og hvilket flot resultat!! 👍 Rafael har formået at fjerne alle små og større ridser, så den nu er som en helt ny bil!... Näytä lisää

1. Autohuolto
  2. ja myös
  3. Autotarvikkeet

Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje. Vi har hovedsageligt specialiseret os i lakkorrektion, keramiske coatings samt totalbeskyttelse af bil båd og mc.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super kvalitet og fleksibilitet.

Havde efter en uheldig maleroplevelse en rød bil dækket af en masse malerstøv der ikke kunne vaskes af, og med 2 dage til en udstilling hvor bilen skulle deltage var jeg noget presset.

Jeg snakkede med flere andre firmaer, hvor man enten bare meldte ud at man ikke havde tid, eller nærmest havde opgivet opgaven på forhånd enten ved og komme med en meget høj pris eller simpelthen afvise opgaven.

Efter en snak med RL Studio kunne de dagen efter tage bilen ind, og til fyraften fik jeg et glansbillede af en bil tilbage. Prisen var fair, og præcis det vi havde aftalt på forhånd, og det til trods havde de taget sig af enkelte detaljer som vi ikke havde aftalt skulle ordnes.

Jeg kan helt klart anbefale RL Studio, og vil helt sikkert anvende dem selv på et senere tidspunkt. Både til udstillings biler og til hverdags bilen der skal piftes lidt op igen.

20. kesäkuuta 2019

SERIØS rådgivning og fantastisk slutresultat

Fantastisk venlig modtagelse og SERIØS rådgivning, hvor det ikke automatisk var det dyreste som var det bedste til mig og min måde at holde bilen på. Og slutresultatet er intet mindre end imponerende. Ikke sidste gang jeg benytter deres service og de skal have mine varmeste anbefalinger. Absolut INTET at klage over - Tværtimod..!!!

14. kesäkuuta 2019

Har fået coatet mine alufælge til UG

Har fået coatet mine alufælge til UG. De skinner, de er glatte og er supernemme at rengøre.
Derudover har jeg købt vaskemidler samt voks af dem med en god instruktion i hvordan det skal bruges.
Jeg har en hvid bil og ALT tjære samt flyverust er væk nu.
Kan kun anbefale RL Studio👍🏻

2. kesäkuuta 2019

RL Studio, bilpleje i verdensklasse.

På adressen i Silkeborg, tryller manden bag RL studio med sin viden omkring bilpleje i alle afskygninger... Det gør han med et smil på læben og det er tydeligt at han brænder for flotte resultater. I shoppen sælger han alle de produkter han bruge og henter man sine vare hos ham er han altid klar med lidt tips og tricks.

Jeg bruger kun produkter købt hos RL studio, de er lette at arbejde med og lige så effektive som man ser på video’erne på RL studion’s facebook side...

22. toukokuuta 2019

Super God service!!

Super God service , og altid venlig til at hjælpe med at besvare yderligere spørgsmål vedr. Vedligeholdelse.
Kan, og bliver i forvejen anbefalet !

21. toukokuuta 2019

Fantastisk service og et firma der…

Fantastisk service og et firma der virkelig ved hvad de laver, både med professionel klargøring og fremragende produkter, der holder hvad de lover!!
Klar anbefaling herfra.

21. toukokuuta 2019

Jeg er en meget glad bil ejer!

Jeg er en meget glad bil ejer!
Jeg har for et årstid siden været forbi Rlstudio med min Audi a3 sportsback. Den var inde forbi til en keramisk coating 4nano (Rock)
Og det er helt vildt som den stadig stråler af glans og som vandet bare præller af.

Jeg benytter kun Rlstudio, i forhold til køb af deres lækre bilpleje produkter og selvfølgelig når jeg skal have godt råd og tips til den rette behandling og pleje af bilen inde som ude!

Jeg kan trygt anbefale andre at henvende sig til Rlstudio.
De har styr på det de laver og altid servicen helt i top😁👍