RLSTUDIODK Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg fik min Tesla Model Y Juniper behandlet hos Rafal og RL Studio, hvor de gav den en fuld PFF i front og udsatte steder, samt keramisk coating på øvrige deler af bilen. De får mine absolut varmeste... Näytä lisää

Alt super godt , info, aftaler, rådgivning … fik ppf folie og coating på resten af bilen tesla model 3 highland 👌

Jeg har lige hentet min Volvo hos RL Studio⁠ og jeg yderst tilfreds med resultatet 🤩 Bilen har fået polering og coating og den står simpelthen som ny. Resultatet er over al forventning og man kan... Näytä lisää

Vi har netop fået behandlet vores næsten nye Ford Explorer med 3 x coating , og hvilket flot resultat!! 👍 Rafael har formået at fjerne alle små og større ridser, så den nu er som en helt ny bil!... Näytä lisää

1. Autohuolto
  2. ja myös
  3. Autotarvikkeet

Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje. Vi har hovedsageligt specialiseret os i lakkorrektion, keramiske coatings samt totalbeskyttelse af bil båd og mc.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækker service og super produkter

Jeg har nu købt over et par gange hos de gutter her.
På black friday havde jeg inden søgt tilbud eller hjælp fra måske 7 forskellige steder og det endte hos Ral Studio og deres ADBL produkter.
Fik en super hjælp i tide og utide.

Jeg får altid lidt ekstra med hvis jeg lige har noget småt jeg mangler.
De har styr på det.

22. helmikuuta 2021

Vurdering af RL Studio

Ja så er det mig igen til at vurdere.
Jeg vurderer det til at være verdens klasse, det hele fugere bare og der er ikke nogen problemer. Jeg er så glad for at handel hos RL Studio og når jeg fortæller mine kunder om dem så siger jeg til dem at hvis de slev en gang vil prøve at vakse bil så skal de helt klart købe der's produkter der inde. Det er i verdensklasse.
Mange Hilsner Mikkel Trier
Trier's bilvask

27. tammikuuta 2021

Er ikke typen der skriver anmeldelser i…

Er ikke typen der skriver anmeldelser i øst på vest på nettet og slet ikke til 5 Stjerner, -
men RL Studio fortjener absolut denne 5 Stjernet anmeldelse.

Hvad end det har været små ordre, store ordre - plejeprodukter til bilen -
coating, eller lignede. Har oplevelsen og kvaliteten altid været i top.
Personlighed, service og kvalitet går hånd i hånd dette sted, hvilket jeg er super glad for.

Jeg har fornyligt fået, coatet og poleret min bil og rigtig glad for det og som altid, alt som aftalt.
Jeg handler løbende lokalt hos RL Studio i Silkeborg, det eneste rigtige at gøre.

Venlig Hilsen Mike.

27. lokakuuta 2020

Sindssygt god service

Sindssygt god service, de havde ved en fejl sendt en ting forkert med. Søndag aften modtager jeg en mail om ny pakke er sendt.
Kan klart anbefale dem

18. lokakuuta 2020

RL-studio ..ingen andre!

Der er aldrig en finger at sætte på RL-studio og deres service. Jeg skulle bruge et leatherkit, som desværre ikke var på lager. Rafal var hurtig på tasterne og tilbød en kompensation, som jeg ikke kunne sige nej til. Helt perfekt service! Takker mange gange for de lækre produkter!

16. lokakuuta 2020

Gammel gnu, eller ny bil ???

Er du kunde hos RL Studio, kan du kun komme hjem med et smil, super produkter og du kommer ikke derfra uden du er blevet vejledt grundigt om brugen af dette. Lugter bilen af gammel gnu og den efterhånden ligner noget katten har slæbt med hjem ved et uheld, så skal bilen en tur til RL Studio og du vil have følelsen af at få en NY bil med hjem igen. Jeg tror ikke på at der ikke er noget de ikke kan klare hos RL Studio.
Jeg kan kun sige PRØV DET, du kommer hjem med verdens største smil på.

28. elokuuta 2020

Wauw et flot resultat 😊

Fik poleret bilen og fik den coatet 😊 Super resultat selvom der var plamager og “gode” ridser efter tidligere ejer og besøg i vaskehallen, så ligner den nu et suttet bolsje.

16. kesäkuuta 2020

Fantastiske produkter og super dygtig personale

Det er altid en fornøjelse at handle ved de flinke gutter fra RL studio. Fantastiske produkter til gode priser. Der er en bred vifte af produkter til alverdens gøremål på en bil.

Udover gode produkter så er der altid meget hjælp at hente og en masse erfaring at trække på. Om det er en snak på telefon eller ved butikken gør ikke en forskel. Jeg har fået utroligt mange gode tips og tricks til at gøre klargøring af biler meget nemmere, som jeg idag er super taknemmelig for.

5 stjerner herfra

4. kesäkuuta 2020