Heel eerlijk! Ik heb me auto hier gehaald, me taxi en Binnekort ga ik er vanuit me andere theorie ook! Alles is duidelijk, alles staat erin en service is snel en perfect. Door een misverstand... Näytä lisää
ik had vandaag theorie examen ben met 0 fouten geslaagd. dankzij de oefen examens en pdf bestanden heb niks meer gedaan alleen alle examen gemaakt met 0 fouten en pdf bestand goed door nemen. echt e... Näytä lisää
Alles heel duidelijk uitgelegd en het…
Alles heel duidelijk uitgelegd en het geld zeker waard!
Van de 1ste keer geslaagd!
Zeer duidelijke uitleg en op een manier…
Zeer duidelijke uitleg en op een manier gepresenteerd waardoor je geconcentreerd en geïnteresseerd blijft. Een echte aanrader!
eerste keer geslaagd,heel erg bedankt
Heel eerlijk!
Heel eerlijk!
Alles is duidelijk, alles staat erin en service is snel en perfect.
Door een misverstand kreeg ik me geld ook binnen enkele minuten terug!
Wanneer je een iets goed ziet dan blijf je bij de zelfde en hierbij me complimenten.
Elke persoon die een cursus nodig heeft ga naar rijhetwijst!
Door rij het wijst heb ik mijn taxi…
Door rij het wijst heb ik mijn taxi theorie in 1x gehaald
Super 👍🏻
C1 tips met beeld en geluid
Super handige hulp met beeld en geluid om mijn c1 theorie te behalen. Ik had de hoop opgegeven nadat ik een poging deed om vanuit een boek te leren. Op deze site terechtgekomen en alle filmpjes en ezelsbruggetjes blijven echt hangen. Overzichtelijk en duidelijk. Vanmorgen geslaagd met maar 4 fouten 💪 ik kan rijhetwijst.nl iedereen aanbevelen.
“I’m happy to share that I passed my…
“I’m happy to share that I passed my CBR theory exam today! A big thank you for the excellent training and valuable tips. Your support made this possible!”
In een keer geslaagd
Een dag voor mijn examen terecht gekomen op de website van Rij-het-Wijst. In eerste instantie had ik de hoop op slagen al een beetje opgegeven, maar na het zien van alle video’s voor Rijbewijs c1 de volgende dag met twee fouten geslaagd. Super dankbaar voor de goede uitleg en duidelijk video’s met ezelsbruggetjes een echte aanrader voor iedereen die van poan is om in 1 keer te slagen.
Appreciation
Hi. I have passed theory exam, thanks to rij-het-wijst.nl for the this amazing course, it helped me a lot.
Thank you 😊
I took one months video courses and 15…
I took one months video courses and 15 exam practises. Passed with one time today . Good explanation.Thanks 🥳
Ben vandaag een eerste keer geslaagd…
Ben vandaag een eerste keer geslaagd voor taxi theorie hartelijke bedankt voor jullie filmpjes.
Groetjes!
Vrachtwagen c theorie module 1 in 1…
Vrachtwagen c theorie module 1 in 1 keer geslaagd gewoon een weekje elke dag beetje geleerd en geslaagd echt goede uitleg en toetsen die je kunt oefenen.
Rvm1-c cursus
Duidelijke cursus van 8 delen en leerzame proefexamens, waardoor het leren voor je rvm1-c examen erg makkelijk gaat. Top!!!
De beste prijs en kwaliteit.
Ik Ben in 1x geslaagd super top
Ik Ben in 1x geslaagd super top, de uitleg is super en de vragen waren het zelfde als op het examen daarom verdienen jullie 5 sterren van mij;)
In de ochtend theorie aangeschaft voor vrachtwagen —> in de middag geslaagd voor mijn theorie!!
In de ochtend theorie aangeschaft voor de vrachtwagen, alles doorgenomen en om 16:30 uur examen en direct geslaagd! De theorie wordt op een hele fijne en begrijpelijke manier uitgelegd door middel van filmpjes en uitleg!! Echt een aanrader!! Hartelijk dank!
ik had vandaag theorie examen ben met 0…
ik had vandaag theorie examen ben met 0 fouten geslaagd.
echt en aanrader als je eerst keer wil slagen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.