Professionel og hjælpsom Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lars Rieck. Han har været en kæmpe hjælp i forbindelse med vores første huskøb, han er professionel og imødekommende og kommunikatio... Näytä lisää
Kæmpe anbefaling af advokat Lars Rieck Sørensen, som har hjulpet med en skilsmissesag. Det Lars har formået, kunne mine tidligere advokater ikke lykkes med igennem de seneste år - Lars klarede det p... Näytä lisää
bedste advokat man kan ønske sig🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg kan varmt anbefale advokat Kristian Aarsøe Fra første dag har han været utrolig professionel lyttende og dedikeret til min sag. Takket være hans dy... Näytä lisää
Jeg har hermed fået Fulde forældremyndighed, igennem 2,5 år i både Familieretshuset og Familieretten Horsens. Er det mig en stor glæde og dele dette! Sammen med min Advokat, Hassan Ali Younes.... Näytä lisää
- Terapeutti
- ja myös
- Kiinteistökauppaan erikoistunut asianajaja
- Maahanmuuttoasianajaja
- Perheoikeuden asianajaja
- Rakennussuunnitteluun erikoistunut asianajaja
- Rikosoikeudellinen asianajaja
Yrityksen kirjoittama
Vi er din lokale og uvildige advokat, med et værdisæt om kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, med en stærk forankring i lokalsamfundet. Vi har kontor i Aarhus, Hadsten og Valby, og rådgiver således klienter i hele landet. Vi yder rådgivning om både privat- og erhvervsretlige forhold, og har stor erfaring inden bl.a. bolighandler, familieret, dødsbobehandling, inkasso, strafferet, udlændingeret, retssager samt selskabs- og erhvervsret.
Østergade 4, 8370, Hadsten, Tanska
- 53530908
- kontakt@rieck-advokater.dk
- www.rieck-advokater.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bedste advokat for mig EVER!
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Jonas Quaade fra Rieck advokater.
Jeg fik ham selv anbefalet da jeg stod midt i en uheldig situation med en håndværker der både truede mig, sendte regninger der var langt højere end aftalt og iøvrigt havde afleveret et mangelfuldt og forkert udført arbejde.
Jeg blev sendt uretmæssigt til inkasso, truet med retssag, og endte med at måtte i bygge ankenævnet. En ret voldsom oplevelse for mig.
Det hele strakte sig over mange måneder og var meget skræmmende og super stressende. Jonas var en kæmpe hjælp hele vejen igennem forløbet.
Med sin empati og professionelle tilgang formåede han hele tiden at få pillet tingene fra hinanden og forklaret sagens detaljer for mig på et fordøjeligt ikke “advokat sprog”. Det fjernede min uro og fik mig til at slappe af under hele forløbet.
Han var også kontant og ærlig så jeg hele tiden forstod de mulige konsekvenser ved de forskellige valg og tiltag undervejs.
Jeg følte mig tryg hos Jonas hele vejen igennem, og han får min varmeste anbefaling. Super prof og jeg vil til enhver tid bruge ham igen!