Zeer correcte verkoper. Communiceert eerlijk en snel. Door de staking van de post neigde mijn pakketje verloren te zijn gegaan. Hij antwoordde altijd correct en snel en ondernam actie om ervoor te zor... Näytä lisää
Ik bestelde drie games voor PlayStation 2, toen las ik de recensies over deze winkel, ik dacht dat mijn geld op was. Na twee dagen ontving ik een pakket met mijn drie PlayStation 2-games en een bonu... Näytä lisää
Ook ik had heb een pre order gedaan voor de n64mini. Ook nog steeds mijn geld niet retour ontvangen, 14 dagen zijn al vertrekken. Op emails reageren ze niet. Melding over de oplichting van dit waard... Näytä lisää
Bestelling gedaan en betaald in maart. Levering werd telkens uitgesteld. Uiteindelijk eind juni geannuleerd. Kreeg een bevestiging dat bedrag binnen wettelijke termijn zou worden terugbetaald (=2 wek... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Webwinkel in retro games waaronder Super Nintendo (SNES) , Nintendo (NES) , Nintendo64 (N64) en Gamecube maar ook SEGA , XBOX , ATARI.
Hollanti
- www.retrogamewinkel.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Meh...jammer.
Best veel gezeur op het moment, levertijd is heel erg lang. En er wordt geen contact met de klant onderhouden indien er vertraging voorkomt. Ik ben redelijk teleurgesteld en zal zeker na mijn laatste bestelling daar geen games meer kopen.
Prima shop
Super Nintendo besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd zoals beloofd met een kapotte controller in de doos. Controller gratis teruggestuurd en een nieuw exemplaar werd nagestuurd. Konden mijn neefje en nichtje toch nog samen Mario Kart spelen.
Supernette shop. Geen problemen gehad. Vriendelijke afhandeling van de correspondentie!
Zeer goede service
Al meerdere keren bij RGW bestelt, en altijd de volgende dag in huis. Ik mocht zelfs een kabel terug sturen toen ik een vergissing had gemaakt met de aansluiting en een verkeerde bestelt had. Top service!