Team Spareparts Group ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

De bedste anbefalinger herfra. DAO havde håndteret pakken lidt hårdt og beskadiget delen i pakken. Et blev reklameret og dagen efter blev en ny del leveret uden beregning. Fantastisk service - og vi... Näytä lisää

Bestilte en eltænder til min Ravelli R120, men havde meget svært ved at få afmonteret sneglemotoren. Jeg sendte en mail til reservedelpilleovn.dk og Jesper hjalp mig stille og roligt gennem fejlfind... Näytä lisää

100 procent Service. Da jeg selv havde bestilt forkert gløderør , ringede til dem og blev fortalt til den rigtige via lagermanden.Betalte for den rigtige🤩 Sådan 👍sendte den første retur og 6 dage ef... Näytä lisää

1. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Vi leverer reservedele til pilleovne og tilbyder Danmarks største udvalg. Vi forhandler alle de populære mærker, herunder MCZ, Extraflame, Edilkamin, Nemaxx og mange flere. Med næsten 20 års erfaring inden for reservedele sikrer vi kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. Hos os finder du et bredt udvalg af gløderør, gearmotorer, røggassugere, ventilatorer samt diverse pakninger og tilbehør til pilleovne. Har du brug for hjælp til at finde den rette reservedel? Vi står klar til at guide dig. Derudover forhandler vi også reservedele til have- og parkmaskiner fra kendte mærker som Stiga, Briggs & Stratton, Honda og John Deere. Uanset om det gælder din pilleovn eller din havemaskine, kan vi hjælpe dig med de rette reservedele.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra.
DAO havde håndteret pakken lidt hårdt og beskadiget delen i pakken. Et blev reklameret og dagen efter blev en ny del leveret uden beregning. Fantastisk service - og vil hel bestemt handle med virksomheden igen.

29. kesäkuuta 2026

Snyder med leveringstid

Snyder med leveringstid ! Jeg bestilte en reservedel til en B&S motor selvom den var dyrere end andre steder fordi den var på lager og ville blive sendt samme dag hvis den blev bestilt inden kl 15. Efter 2 dage var ordren end ikke bekræftet, så jeg besluttede at ringe til dem for at annullere min bestilling. Jeg valgte i stedet at købe delen hos en lokal shop som fik den hjem over natten, som en bonus var den også billigere.

24. huhtikuuta 2026
Team Spareparts Group ApS-logo

Vastaus yritykseltä Team Spareparts Group ApS

Hej Ole. Tak, fordi du tager dig tid til at give os feedback, selvom jeg er ked af at læse, du har haft en dårlig oplevelse. Leveringstiden fremgår på produktsiden, og jeg kan se, at der står 2-3 hverdage på din vare. Men jeg anerkender, at beskeden omkring levering inden kl.15 (som kun gælder reservedele til pilleovne) kan være misvisende.

Jeg kan se, vi pakkede din ordre dagen efter din bestilling, men at vi annullerede den og refunderede dig pengene på købet, da du kontaktede os, selvom pakken lå klar til pakkeafhentning, så du ville have haft pakken dagen efter.

Jeg håber, vi får muligheden for at hjælpe dig en anden gang. Hvis en levering haster, er du altid velkommen til at kontakte os inden et køb, så vil vi meget gerne hjælpe.

Med venlig hilsen
Line / Team Spareparts Group

Zeer goede dienst na verkoop

Zeer goede dienst na verkoop. Je kunt steeds vragen stellen die snel worden beantwoord. Het geleverde stuk werkte helaas niet op mijn pelletkachel. Daar werd geen probleem van gemaakt, het onderdeel werd gecrediteerd. Er zouden meer zo'n firma's mogen zijn! Eerlijkheid en nazorg dragen ze hoog in het vaandel.

19. helmikuuta 2026

Great company

Great company. I bought an igniter from them for my pellet stove. Great price and arrived in only a few days despite being sent from Denmark to the UK.
Unfortunately the part broke after a few months - no problem - they immediately sent out a free replacement with no quibbles. Recommended

10. helmikuuta 2026