Lige da jeg troede, at det ikke kunne gøre mit liv mere elendigt at være afhængig af offentlig transport i Danmark, skulle de absolut lancere et nyt appdesign, der er fuldstændig ubrugeligt. Jeg holdt... Näytä lisää
Den nye rejseplan er fuldstændig håbløs og upædagogisk 🫣😲 At man skal trykke på AFSTED NU for ikke at skulle afsted nu er virkelig en ommer - først her kommer et utydeligt ikon hvor man kan vælge... Näytä lisää
Forfærdelig, skuffende, irriterende. Et godt eksempel på, hvor man tager en perfekt fungerende app og gør den uoverskuelig. Jeg bruger rejseplanen flere gange om dagen, da jeg rejser med den off... Näytä lisää
Den nye Rejseplanen er seriøst en katastrofe. Hvorfor har I ødelagt noget, der fungerede? Det ligner et skoleprojekt lavet 20 minutter før deadline, og det er blevet 10 gange mere besværligt at finde... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
“Metroen kommer 25” nååårh nej det gør den jo ikke?
Metroen kommer 25. Ankommer 24 og ser den køre idet jeg kommer op på stationen. Ventede yderligere 4 min på en næste metro og da jeg ankom, så jeg den bus jeg skulle med køre lige forbi mig. 10 sekunder og jeg ville have nået bussen. Lortehjemmeside.
Not user friendly
The most uncomfortable and not user-friendly app. Outdated!
Aldrig præcis
Aldrig præcis, som i ALDRIG!!!
Der stod bussen ville komme 5 min. Tidligere, så jeg løb hele vejen, for så at finde ud af den var mega forsinket.
Og jeg kunne sådan set blive ved
Ingen stjerner.
Ingen stjerner.
Frustrerende.
Og når jeg så begynder forfra og prøver at finde den tidligere plan, kommer jeg ustandselig ind i den nye,
SELVom jeg har valgt den gamle , som den ny side tilsyneladende giver mulighed for. Puha.
En ommer!
Jeg kan heller ikke få rejseplanen for…
Jeg kan heller ikke få rejseplanen for bybusser til at passe med virkligheden muligvis fordi ankomsttider og afgangstider ofte er ens og der ikke er afsat tid til af og pålæsning af passager og bagage?
Ubrugeligt.
Giver nærmest ekstra forsinkelse at bruge Rejseplanen
Rejseplanen oplyser ikke at med184 fra i dag vil stoppet før Lyngby station være det der kommer tættest på Lyngby station…stoppet efter er vi ved (på grund af omvej)10 minutter forsinket og der er 7 minutter at gå til stationen.
Jeg skal videre med 300S. Her fortæller Rejseplanen heller ikke at stoppestedet er flyttet…
Kundeoplevelse.
Kundeoplevelse.
Jeg har klaget over at Bus 600S var omlagt, jeg er blevet afvist med en useriøs begrundelse, medarbejderen har tilsyneladende ikke undersøgt sagen.
Jeres tidsplaner er for det meste HELT…
Jeres tidsplaner er for det meste HELT hen i vejret!
Totalt ubrugelig
Er lige kommet fra Hjørring til Herning. Rejseplanen ville have os fra Aalborg over Aarhus til Herning. En kæmpe omvej. Vi var hjemme ca kl 18.00.
Efter vi er kommet hjem, fandt vi rute 61 fra Aalborg til Viborg. Den kunne vi have taget, og dernæst rute 53 fra Viborg til Herning. Så havde vi været i Herning kl 16.
Det er sidste gang, jeg bruger Rejseplanen
Et monument over institutionel ligegyldighed
At man i 2025 – så langt inde i den digitale revolution – stadig ikke formår at drive en rejseapplikation, der kan levere en pålidelig og korrekt rejseplan, er en skandale. Vi lever i en tid, hvor præcision og effektivitet er normen på selv de mindste digitale tjenester, men den nationale rejseapp formår gang på gang at fejle i sin mest basale funktion.
At et offentligt finansieret system i 2025 kan operere på dette niveau af uduelighed, er ikke blot utilfredsstillende – det er et monument over institutionel ligegyldighed. Rejseplanen er ikke et redskab for mobilitet, men et symbol på, hvordan inkompetence kan spilde netop den ressource, den var sat i verden for at beskytte: borgernes tid.
Ubrugelig app
Jeg synes rejseplanen er blevet meget meget dårlig, den vil kun vise plusture og ikke busserne som køre kort fra min bopæl, man kan absolut ikke bruge den app mere
🗑️ Skod app .......
🌀 Rejseforviring
- er rette betegnelse for denne skod app!
Der er tit og ofte problemer med at få…
Der er tit og ofte problemer med at få vist de rigtige bustider
5 ud af 10 gange total ubrugelig det…
5 ud af 10 gange total ubrugelig det er virkeligheden.... Så er alt snak fuldstændig ligegyldigt for det har jo ikke noget med virkeligheden at gører... Har taget tog og bus i hverdage... I lidt mere en 30 år.....og når der nu står angiv dato ja så er det selvfølgelig ALTID.... 🤬
hold jer langt væk fra det her selskab
hold jer langt væk fra det her selskab, de laver ikke deres plan om og ligeglad med dig
Uhørt dårlig app!
Uhørt dårlig app!
I skriver på appen, at bussen ikke stopper hvor den plejer og giver mig et andet sted jeg skal gå hen. Der stopper den selvfølgelig ikke, tværtimod stopper den, der hvor I har skrevet, at den IKKE stopper. Dette resulterer i, at jeg kommer for sent på arbejde. Få styr på jeres elendige app.
Hurtig og overskuelig
God og hurtig måde at finde de bedste forbindelser når man skal rejse. Spc. hvis man skal et sted hen hvor man ikke er så kendt.
Dårlig busplan. Foreslå tidligere bus
Jeg skulle tage toget hjem og Rejseplanen finder en rute hvor jeg skal tage bus og så tog. Efter jeg er steget af bussen har jeg 5 minutter til at gå hen til toget og det tager ca 1-2 minutter. Og bussen er først ved stoppestedet 2 minutter før mit tog går, men buschaufføren lader os ikke komme ud fordi hov han skulle da lige helt hen at holde ved busstoppestedet. Så jeg løber ud af bussen og løber ned til mit tog og når det stadig ikke. Med det mister jeg penge og kom ikke hjem i tide.
Kan ikke finde gældende busruter i…
Kan ikke finde gældende busruter i Aarhus