nothing to say - it is scam. can't believe there are almost 5* in opinion. no Phone number. no contact/information and propably I lost cash that I paid
Duidelijk en makkelijk te gebruiken website. Door een aantal factoren niet gerelateerd aan reisartikelen.nl, heb ik tweemaal een koffer terug moeten sturen. Reisartikelen was hierbij altijd erg vriend... Näytä lisää
Ik kocht een koffer, maar een paar uur later was de koffer 40€ goedkoper geworden. De klantenservice beantwoorde mijn vraag super vlot en ze maakte het verschil van prijs meteen over naar mijn bankrek... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De collectie van Reisartikelen.nl bestaat o.a. uit koffers, reisartikelen, reistassen, slotjes, rugtassen en portemonnes. Levering binnen 2 werkdagen.
Hollanti
- www.reisartikelen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Afhandeling bestelling heel goed gedaan.
Wij hebben in juli 2019 een Carlton…
Wij hebben in juli 2019 een Carlton koffer gekocht, door Corona natuurlijk 2 jaar niet gebruikt. Nu lieten de stiksels bij het handvat los. Contact opgenomen met Reisartikelen, koffer opgestuurd ivm garantie. Binnen 1 week antwoord en aankoopbedrag uit 2019 terug dmv tegoed bon. Nu weer een nieuwe Carlton koffer (harde koffer nu) aangekocht. Alles binnen 1 week geregeld. Ben 100% tevreden over de service van Reisartikelen.nl. Topservice.
Duidelijke webshop met goede…
Duidelijke webshop met goede afbeeldingen en prima info. Snelle levering!
Snel en goede bezorging
Snelle levering en zeer goede prijs!
Snel geleverd en blij met de aankoop
snelle rectie en goede service
Great service
Great prices, great delivery time, great customer support and great return service. Sad that I ended up not keeping the product due to the size, but the whole experience was smooth. I'd definitely buy with them again in the future.
Top service!!
S’avonds na het eten besteld, volgende dag al in huis. Mooie prijs in vergelijking met andere aanbieders.
Top koffer
Fijne, sterke koffer die ook nog eens goed opvalt tussen alle andere op het vliegveld. Gemakkelijk te bestellen en snel in huis!
Ik heb mijn mijn koffer netjes ingepakt…
Ik heb mijn mijn koffer netjes ingepakt en op tijd ontvangen
Zeer snelle levering
Snelle verzending
Snelle verzending, kon nog sneller maar de oorzaak van vertraging lag bij staking BPost.
Over het produkt nog geen beoordeling omdat ik het nog niet heb gebruikt.
Doen wat ze zeggen!
Snelle verzending
Snelle verzending. Product naar verwachting. 4 sterren ipv 5 omdat de verzendverpakking niet stevig was en daardoor ook gescheurd werd geleverd met blootstelling van het product als gevolg. Klein minpuntje op een verder uitstekende service.
Voor wat ik zocht waren ze op dit…
Voor wat ik zocht waren ze op dit moment de gowdkoopste. Snel besteld en was ook snel gelevers.
Prettige klantenservice!
Een jaar geleden kocht ik een Osprey tas met een concurerende prijs en alles was naar wens verlopen. Echter bleek na een jaar een onderdeel kopt te gaan. Nadat ik Osprey direct had aangeschreven heb ik Reisartikelen.nl ook nog geconntact. Na flotte reacties kreeg ik vrijsnel mijn gehele artikel vergoed. Ondertussen nog geen reactie van Osprey direct gekregen. Een duimpje voor de prettige en snelle oplossing en contact. Ik raad het je zeker aan om hier te bestellen!