Alise
Alise, zij heeft een advertentie op redlights.be dat ze in Bocholt, Bree en Kinrooi zit. In haar advertentie staat dat ze bijna alles doet, maar je mag alleen haar borsten aanraken en ze doet alleen pijpen met condoom.
Hallo allemaal!
Ik heb verschillende recensies gelezen en ik weet niet wat jullie ervaring was met het personeel van redlight.be.
Ik ben zeer tevreden. Ik heb haar leren kennen via Redlight.be en bezocht Alis uit Gent (+32 467 74 92 02).
We hadden een prettig gesprek in het Engels; ze spreekt goed Engels. Na een kort gesprek begon ze met tedere gebaren, ik liet haar me naar bed leiden en alles verliep zoals afgesproken. Later bleek dat Alis echt oprecht is, een heel positief en zachtaardig persoon. Ze geeft goede orale seks, goede service, een prettig gesprek en je voelt je eigenlijk heel veilig bij haar.
Ik beveel Alis uit Gent aan.
sommige dames en trans zetten wel voetfetisj in hun advertenties maar in werkelijkheid haten ze fetisjisten heb ik meermaals aan de lijve ondervonden op hun chat , sommigen steken het echt niet weg dus is weggesmeten geld als je als fetisjist aan je trekken wil komen
Zeer slechte ervaring ik sta al sinds 2019 op redlights en vandaag uit het niets zijn al mijn fotos verwijderd op mijn profiel ik weet niet exact welke fotos allemaal waren ben alles kwijt nu zeer slecht
Veel oplichters op de site waaronder geile Alexandra oftewel Vlaamse Alexandra op voorhand betalen je krijgt zelfs korting maar als de date nadert liggen ze toch ineens int ziekenhuis zeker . Daarna zelfs nog bedrijgt door die kuthoer .
Beste mensen betaal NOOIT op voorhand NOOIT oplichting genoeg op deze site en als je ze rapporteert doen ze er niks mee
Oplichters! Gebruiken profielen van dames op een andere gekende website om zowel sexwerkers als klanten op te lichten. De naam verschilt maar enkele letters, let goed op dat je op de juiste website zit voor dames van plezier!
Ik zal dit als een waarschuwing zeggen niet dat alle vrouwen op deze site oplichters zijn maar had wel 3 keren iets voor betaald en krijg niet wat ik had voor betaald voor jouw veiligheid altijd voor meer info vragen eerste en als zij u te lang laten wachten gerust zeker terug vragen dat je zeker bent dat het geen oplichters zijn anders gewoon blokkeren want bij mij hebben er all paar zitten mij te dreigen.
Anna van Antwerpen 25j afkomstig van Bulgarije, spreekt zeer slecht Engels, vraagt €450 voor twee uurtjes en is weg na 60 minuten, zogezegd omdat ze helemaal van Antwerpen is moeten komen..., gewoon een saaie muts
Ik betaalde voor een afspraak ze komt af ik betaal ze zegt oei ik ben de condoom vergeten ze gaat hem halen. In dien heb ik haar nooit meer gezien m.
Zij onderzoeken het probleem niet en schuiven alles af naar mij terwijl ze wel alle details hebben, dit hoort totaal niet
Is a user-friendly but filled with uneducated models' so hard to use filter , models profiles half filed in and easy to get scamed. Redlights.be unlike kinky.nl.
Vandaag bij pearl privé langs geweest in een woord top tent, ruime keuze uit verschillende dames. Grote schonen kamers leuke dames. Lekker eerst een uurtje vip kamer genomen met een jacuzzi was dolle boel met Sacha daar na een switch genomen met Valentina en bella wat een top meiden. Jullie gaan mij meer zien.
ATTENTION!
This company does not pay its bills.
It orders goods from a company and then does not pay for them.
It also operates under the name S.T.M. (Spare times management) and Sansa.
Do not do business with this company!
is het best prostuee ik ben geweest heel vriendelijk en mooi will heeel graag nog eens terugaan
anda gent
Anda was een geweldige ervaring
En ze heeft een mooie tatoo op de benen
Het was een perfecte service
Redelijke goede ervaring mee en nooit eerder geweten dat het zo makkelijk kon zijn. Misschien had het wel wat goedkoper gemogen, maar ik begrijp dat het bedrijf ook zo zijn kosten heeft. 4 sterren voor jullie omdat het mij ook wel enkele avonden als een echte ster liet voelen! :)
scammers only take money no poeple come on this website!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.