Mooie kraan, een product waarvan alles in de reclame klopt. Een unieke ervaring kunnen we stellen. We overwegen nu ook al om een uitbreiding erbij te nemen om spuitwater te maken.
Zijn er nog mensen die leveringsproblemen ondervinden bij bestellen van de Co2 flessen bij Quooker? Ik wacht nu sinds 13 augustus op 4 betaalde flessen en heb ze nog niet. Bij Quooker steken ze het op... Näytä lisää
We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Näytä lisää
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
Ambachtsstraat 15, 2390, Malle, Belgia
- +32 (0)3 646 54 00
- webshop@quooker.be
- www.quooker.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Een echte gamechanger in de keuken
Sinds we de Quooker Flexi in huis hebben, vraag ik me af hoe we ooit zonder hebben gekund. Deze kraan is echt een alleskunner en maakt het dagelijkse leven in de keuken zoveel makkelijker.
Wat voor ons meteen een pluspunt was, is de flexibele uitrekbare slang. Dit maakt het vullen van grote pannen of het schoonmaken van de gootsteen een fluitje van een cent. Daarnaast is het heerlijk dat je altijd direct kokend water hebt. Of het nu is om snel een kop thee te zetten, pasta te koken, of vet te verwijderen tijdens het afwassen, de Quooker bespaart tijd én energie.
Ook qua veiligheid is het een topper. De dubbel-druk-draai bediening zorgt ervoor dat je je niet zomaar kunt verbranden, en dat is een geruststelling als er kleinkinderen in de buurt zijn. Verder ben ik aangenaam verrast door hoe energiezuinig het systeem is, ondanks dat er altijd kokend water beschikbaar is.
Tot slot ziet de kraan er gewoon stijlvol uit. Het strakke design past perfect in onze moderne keuken. Voor ons is de Quooker Flexi een investering die elke cent waard is. Echt een aanrader!
Heel mooi design
Heel mooi design, werkt zoals het hoort. Ik had een vraagje over onderhoud en kreeg zeer snel antwoord van de klantendienst. Een aanrader!
Prima kraan
We zijn zeer tevreden van de Quooker kraan.
Instant heet water is zeer gemakkelijk om snel pasta of rijst te koken.
We overwegen om uit te breiden met het systeem voor bruiswater.
Technisch mankement opgelost
Bij een technisch mankement van onze Quooker kraan die reeds 9 jaar oud is, werden we onmiddellijk telefonisch gecontacteerd. Met de tips die we al aangereikt kregen, konden we zelf de kraan opnieuw laten werken! Top service vanwege Quooker en inderdaad… we kunnen niet zonder onze vertrouwde Quooker!
Elke dag voelbaar comfort
Quooker doet wat het belooft, levert zoals beloofd en levert kwaliteit. Na drie weken Quooker in mijn leven (zelf de Cube nageïnstalleerd - dankzij de uitstekende handleiding) ben ik zeer tevreden over het dagelijks voelbare extra comfort. Een investering, maar een aanrader.
De quooker doet wat ie moet
De quooker doet wat ie moet. Fijn in gebruik en de fusion kraan oogt geweldig. Ik ben een trotse gebruiker 😊
Heel gemakkelijk te bestellen
Heel gemakkelijk te bestellen - altijd lekker fris water en bruiswater in de keuken . Heet water voor thee of soep rechtstreeks vanuit de kraan . Een aanrader
echt slecht produkt
Onze kraan ging kapot naar niet eens 5 jaar door een roestend magneetje in de kokend waterknop. Een korte Google-zoekactie liet zien dat dit probleem vaak voorkomt. Quooker verkoopt geen vervangende onderdelen, waardoor de kraan niet te repareren is. Het “coulance” voorstel van Quooker voor een vervanging is €450, wat duurder is dan het kopen van een nieuwe kraan elders. Dit betekent dat Quooker meer verdient aan een “coulance” vervanging dan aan een reguliere aankoop. De kraan voldeed niet aan de verwachte levensduur. Echt geen aanbeveling!
Had ik al veel eerder moeten kopen
Had ik al veel eerder moeten installeren, altijd kokend water voor snel kopje thee of kokend water voor gerechten sneller klaar te maken. Ook direct warm water.
Quooker geplaatst ter vervanging van boiler
Quooker geplaatst ter vervanging van een warmwaterboiler onder de gootsteen. Zeer intuïtieve kraan voor kokend water.
Wat een luxe!
Wat een luxe! Geen waterkoker meer nodig, geen apparaat meer op het aanrecht om spuitwater te maken. Alles instand uit de kraan. Zalig!
Na veel zoeken hebben we gekozen voor…
Na veel zoeken hebben we gekozen voor deze keukenkraan, en we zijn er ontzettend tevreden mee. de kraan heeft een elegant design dat perfect past in onze keuken en direct een luxueuze uitstraling geeft.
Contact opgenomen met service…
Contact opgenomen met service departement van Quooker. Duidelijke informatie ontvangen met oplossing van probleem. Bedankt
Super handige kraan
Super handige kraan, die intussen onmisbaar is geworden. Het bijbestellen van benodigdheden (filters, cilinders voor bruiswater) verloopt ook heel gemakkelijk.
Super tevreden
Super tevreden, net eerste bestelling co2 tubes gedaan, vlot via de website, volgende dag in huis. Heel makkelijk te vervangen. Wij kunnen niet meer zonder, zo handig!
Recent verhuisd, nieuwe Quooker
Recent verhuisd naar een appartement, eindelijk mijn nieuwe Quooker uitproberen! Maar geen gekoeld water, geen sprankelend spuitwater…wat nu? Contact opgenomen met Quooker, was een foutje in productie, volledig nieuwe Quooker gekregen! Hij was heel vriendelijk, efficiënt, app uitgelegd…ik was heel tevreden met de service en mijn Quooker werkt nu perfect!
Tijdbesparend
Heel mooie design en is tijdbesparend omdat je geen water meer moet opwarmen of lang laten lopen eer je warm water krijgt. Een echte aanrader, zou er niet meer zonder kunnen.
Alles uit één kraan, top !
Koel, bruisend en kokend water uit één kraan, gewoon fantastisch. Geen gesleur meer met flessen. Top !
Wij vinden het heel gemakkelijk
Wij vinden het heel gemakkelijk
Direct kokende water voor thee en als je spaghetti wilt koken ook gemakkelijk.
Ik heb nog altijd geen spijt dat ik die kraan heb. Ik maak daar ook spa bruis mee ook hier niet meer te missen.
Ik ben super tevreden van deze kraan
Zeer goede werking
Zeer goede werking , direct heet en kokend water .
Het gekoeld water is echt lekker fris.
Bruiswater had meer bubbels mogen hebben ook al staat dit op 100% , dit moet volgens mij vanuit de fabriek mogelijk zijn.
Ik zou de aankoop zeker terug doen !