Mooie kraan, een product waarvan alles in de reclame klopt. Een unieke ervaring kunnen we stellen. We overwegen nu ook al om een uitbreiding erbij te nemen om spuitwater te maken.
Zijn er nog mensen die leveringsproblemen ondervinden bij bestellen van de Co2 flessen bij Quooker? Ik wacht nu sinds 13 augustus op 4 betaalde flessen en heb ze nog niet. Bij Quooker steken ze het op... Näytä lisää
We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Näytä lisää
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
Ambachtsstraat 15, 2390, Malle, Belgia
- +32 (0)3 646 54 00
- webshop@quooker.be
- www.quooker.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Service na 3 jaar! Top!!
Wij hebben al iets langer dan 3 jaar, van februari 2022 een Quooker, waar we super tevreden over zijn. Nu kregen we geen bruis of plat water meer uit de kraan. Alles geprobeerd, maar niks leek te helpen en we kregen een heel raar zoemend geluid en een foutcode. Wij hebben toen het contact formulier ingevuld op de site van Quooker, na een paar dagen kregen we bericht via mail wat we allemaal konden ondernemen, zelf, om het toch te laten werken. Niks hielp, dus terug gemaild. Dan hebben ze ons gebeld om te bekijken of ze telefonisch ons konden helpen en pas dan hebben ze een technieker gestuurd. Wel even wachten daarvoor, maar dat is nu eenmaal zo. We kregen een bevestigingsmail en dan gisterenavond een mail met het uur dat hij zou aankomen, deze morgen mail dat hij was vertrokken en perfect op tijd was hij hier! Super service is dit!
Alles is vervangen zelfs nog onder garantie!
Lang geleden dat we nog zo een fantastische service na verkoop mochten ervaren!
Top product, top service!

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
Kraan nu 1 jaar in gebruik en wil deze…
Kraan nu 1 jaar in gebruik en wil deze niet meer missen!
Een probleempje gehad met het hete/kokend water, het bleek een vuiltje in het filter te zijn. Opgelost door Quooker (gratis).
Heerlijkk een kopje thee zonfder verspilling van energie en water...

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
SAV déplorable, client captif de la marque
Nous utilisons un système Quooker depuis 2019. Le produit en lui-même est satisfaisant et nous avons déjà eu recours au SAV à deux reprises (cube eau pétillante et ballon eau chaude). Les délais étaient longs, mais nous les avions acceptés car il ne s’agissait pas de situations urgentes.
Aujourd’hui, le problème est tout autre : depuis le 20 août 2025, nous faisons face à une fuite permanente dans l’évier de cuisine. Autant d’eau s’écoule sous l’évier que dans le robinet. Malgré deux appels téléphoniques (20 et 22 août), un mail (24 août) et une relance bilingue (28 août), Quooker nous impose un rendez-vous au 10 septembre : plus de trois semaines d’attente, sans réponse écrite et sans solution provisoire.
Problème majeur : les pièces Quooker ne peuvent être remplacées que par Quooker lui-même, ce qui rend le client totalement captif. Habitant en Wallonie, nous avons en plus le sentiment que les interventions sont repoussées afin d’optimiser les déplacements en Flandre, sans considération pour l’urgence.
Ne pas avoir d’eau pétillante ou bouillante est supportable. Mais laisser un client avec une fuite d’eau continue pendant des semaines est inadmissible pour une marque qui se revendique premium.

Instant beschikbaarheid van 5 soorten water
Instant beschikbaarheid van warm, kokend, koud, gefilterd gekoeld en gefilterd gekoeld bruisend water allemaal uit dezelfde kraan.
Heel gebruiksvriendelijke bediening.
Beste keukenkraan ever !
Zeer tevreden met quooker kraan in mijn nieuwe keuken. Mooi design, gegarandeerd 100 graden warm water. Zeer zuinig in gebruik. Snel een kopje thee of een eitje koken, het is in een handomdraai gebeurd. Een top kraan en in Rvs bovendien zeer onderhouds vriendelijke. I love my quooker. Chantal VM.

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
voor mij de ideale kraan
Als fervent theedrinker is het ideaal om een kokend waterkraan te hebben.
Ook gekoeld en spuitend water rechtstreeks uit de kraan is gewoon super.
Alles wat doet dat het beloofd is super.

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
La Facilité plus besoin de bouilloire…
La Facilité plus besoin de bouilloire nis de bouteilles d eau Génial

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
Snel kokend water is zo handig en…
Snel kokend water is zo handig en altijd gekoeld en bruisend water bij de hand al mag er wat meer bruis inzitten
Soms hapert de knop.
De knop om kokend water te vragen, hapert soms. Soms bij gebruik en soms op onverwachte momenten horen we een knal in het reservoir.

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
Super handig om onmiddellijk kokend…
Super handig om onmiddellijk kokend water te hebben. Neemt niet veel plaats in beslag, we hebben enkel de heet water module niet de bruisfunctie. Zuinig in verbruik.
De darm van de kraan mocht wel iets langer uitgetrokken kunnen worden.
Een kraan die je niet mag schoonmaken
Een kraan die niet nat mag woorden en die je niet mag schoonmaken. Een kraan die nu € 750 kost en die 5 tot 6 jaar meegaat is niet wat ik had verwacht. Ik zou een alernatief overwegen.

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium
Contact met gun is haast onmogelijk
Wij zijn altijd erg tevreden over quooker. Bestellingen en retouren van legen ampullen verloopt altijd erg vlot!
TOT DAT ER EENS IETS MIS IS EN JE CONTACT WIL NEMEN MET HUN! DAN IS HET HAAST ONMOGELIJK OM EEN PERSOON AAN TE SPREKEN! ALLES MOET ONLINE GEBEUREN ZONDER OOK MAAR IEMAND TE SPREKEN. ALS JE EEN MAIL STUURT KRIJG JE COMPUTERINGESTELD ANTWOORD TERUG! HELEMAAL OMSLACHTIG EN ONPERSOONLIJK! voord eerst zijn we tevreden

Quooker is uiterst betrouwbaar
Een tevreden klant !
Zeer tevreden over de quooker kraan , direct warm / kokend water , waar vroeger lang op gewacht moest worden , en geeft nog een mooie uitstraling ook ! , zeer tevreden !
onmisbaar geworden
Heel mooi design (we hebben een zwarte kraan), makkelijk schoon te houden. Voor de installatie kwam er een heel vriendelijke technicus langs. Ik ben een theedrinker en vind het super om onmiddellijk over kokend water te beschikken. En sinds we deze kraan hebben drinken we veel meer water i.p.v. frisdranken: onmiddellijk gefilterd en gekoeld water en bruiswater beschikbaar. Hierdoor ook een besparing van plastic flessen en geen gedoe meer met de boodschappen. Niet meer te missen!
Onze quooker kraan is een echte…
Onze quooker kraan is een echte eyecatcher in de keuken dankzij zijn mooie afwerking en tijdloos design. Hij is vlot in gebruik en wordt daardoor dagelijks meermaals gebruikt. Ik heb lang getwijfeld om deze kraan aan te kopen en heb hiervan nog geen seconde spijt gehad!
Luxe
Wat een luxe om voortdurend kokend water ter beschikking te hebben, en ook gekoeld en gezuiverd prik en plat water.
Thee maken, een eitje koken, soep maken,... Het gaat allemaal zoveel sneller. En daarbovenop: geen gezeul meer met flessen water...
Heel blij met mijn quooker kraan
Heel blij met mijn quooker kraan, vooral dat als je het heet water open zet met de draaiknop samen met de koudwaterkraan, je ook direct gewoon warm water hebt, dit wist ik vooraf niet. Nooit meer wachten op heet of warm water
Heel handig en tijdbesparend warmwater…
Heel handig en tijdbesparend warmwater gebruik
"De Qooker Kraan: Een Revolutie in Gemak en Stijl in Onze Keuken"
Onze ervaring met de Qooker kraan is niets minder dan fantastisch! Vanaf het moment dat we deze innovatieve kraan in onze keuken installeerden, veranderde onze dagelijkse routine drastisch ten goede. Het gemak van direct toegang hebben tot gekookt water, gefilterd en gekoeld water, en zelfs bruiswater met één druk op de knop is ongeëvenaard.
De Qooker kraan is niet alleen een parel voor het oog met zijn strakke en moderne design, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid en efficiëntie. Het bespaart ons tijd tijdens het koken en draagt bij aan een opgeruimde aanrecht zonder de noodzaak van een waterkoker of flessen bruiswater.
De installatie was vlekkeloos en de bediening is intuïtief. De Qooker kraan heeft onze keuken echt getransformeerd tot een centrum van gemak en stijl.
Voor iedereen die overweegt hun keuken te upgraden of gewoon op zoek is naar meer gemak in hun dagelijks leven, de Qooker kraan is een investering die elke cent waard is.