Quooker Belgium Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kraan, een product waarvan alles in de reclame klopt. Een unieke ervaring kunnen we stellen. We overwegen nu ook al om een uitbreiding erbij te nemen om spuitwater te maken.

Saanut 2/5 tähteä

Zijn er nog mensen die leveringsproblemen ondervinden bij bestellen van de Co2 flessen bij Quooker? Ik wacht nu sinds 13 augustus op 4 betaalde flessen en heb ze nog niet. Bij Quooker steken ze het op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

In 1998 kochten wij onze eerste…

In 1998 kochten wij onze eerste quooker…. En tot volle tevredenheid… zeer tevreden!
We zijn ondertussen 3keer verhuist en het eerste wat wij opnieuw installeren is een nieuwe quooker … ook nu weer … want zonder kan echt niet meer!!!!
Chris…

27. kesäkuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Thuis hebben we een Quooker die reeds 6…

Thuis hebben we een Quooker die reeds 6 jaar perfect werkt. Voor ons tweede verblijf aan de kust hebben we extra gekozen voor gefilterd en bruiswater. Dit heeft van in het begin niet gewerkt. Er kwam amper bruiswater uit en nadien kregen we dan ook problemen met het gefilterd water. De cube gaf na een maand al aan dat we contact moesten opnemen met de technische dienst. Vermits we enkel in het weekend aan de kust zijn en de technische dienst in het weekend niet werkt, moeten we wachten tot we in vakantie zijn om dit probleem op te lossen.
Dit is een spijtige start.

20. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium

Beste Mireille Van de Walle, dat is inderdaad geen leuke start. Maak zeker een afspraak met onze service afdeling zodat zij jullie spoedig kunnen verder helpen. Vriendelijke groet, Quooker

Heerlijk!

Zeer tevreden over deze kraan in onze nieuwe keuken. Hebben het pro3 systeem en de cube! Heerlijk water.
Het enige minpuntje dat ik kan geven is de waterdruk. Bij gewoon koud en warm water is dit eerder zwak in vergelijking met de andere kranen in huis.

14. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium

Beste Ben Vanden Abbeele, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Zou u ons a.u.b. een filmpje kunnen bezorgen van de waterstraal. Dan kunnen wij het nakijken. Dat mag naar service@quooker.be. Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Quooker

Mijn droomkraan

Mijn droomkraan, eindelijk! Ik wou hem voor het bruisend water (nooit meer zeulen met flessenwater, en ook mooier dan de sodastream), leuke bijkomstigheid is het onmiddellijk kokend water hebben voor thee, soep, groenten koken,...de gefilterd water functie gebruiken we zelf zelden, eerder voor gasten. Kleine minpunten: hoeveelheid bruis niet in te stellen (wij hebben graag meer), kraan spettert wat bij het kokend water en neemt veel plaats in in de onderkast. Mooie kraan!

30. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Quooker Belgium

Beste Petra, hartelijk dank voor het mooie review! Bruiswater is licht bruisend, vergelijkbaar met Bru. Als dat niet het geval is, zeker onze service-dienst contacteren. In de kokendwaterstraal zit lucht zodat de straal niet massief is. Graag ook even contact opnemen met onze servicedienst als het teveel spettert. Nog heel veel plezier met uw Quooker-kraan! Vriendelijke groet, Quooker

Onmisbaar geworden

We hadden een
klein lekje na de zelfinstallatie,
Met de super vriendelijke klanten dienst
Contact opgenomen
En na huisbezoek was het opgelost
Zeer tevreden van deze investering

24. toukokuuta 2022

Handig in gebruik de Pro3

Handig in gebruik de Pro3. Was even uitzoeken hoe het werkte, maar nu is het super handig. Even thee of kokend water nodig en je hebt het. Het enige wat ik iets minder vind is dat de kraan wat spettert.

13. toukokuuta 2022

Ben dolblij met mijn Quooker

Ben dolblij met mijn Quooker. Heb de versie met flex en kokend water. Geen gekoeld water Ik gebruik hem veel. Even kokend water op aardappelen en groenten. Ook sneller om soep te maken. Dagelijks verschillende keren thee. Heb hem nu bijna 2 jaar en super tevreden. Heb hem onlangs nogmaals gekocht als geschenk. Succes met jullie keuze.

9. toukokuuta 2022

Super

Super, geeft direct kokend water. Zou het niet meer kunnen missen.

9. toukokuuta 2022

Mooie aanvulling.

Is een mooie aanvulling voor de keuken. Gemakkelijk te bedienen in no time kokend water. Even opletten voor het spattende kokende water. Kraan loopt nog wel wat door als je hem dicht zet.

3. toukokuuta 2022

Totalement satisfaite depuis…01/11/2021

Totalement satisfaite depuis l'installation du robinet Quooker chez moi. D'une facilité déconcertante pour obtenir de l'eau gazeuse plus besoin d'aller acheter des quantités de bouteilles en magasin une corvée en moins. Plus besoin de cartouches Brita l'eau filtrée de Quooker est très agréable à boire. Un plus de ce robinet Quooker c'est l'eau chaude à 100° j'ai le loisir de faire du thé à volonté sans utiliser la bouilloire ainsi que la cuisson de riz, de pâtes, de semoule ... Merci d'exister et félicitations à l'équipe. Arlette Cristofani.

2. toukokuuta 2022

Zeer handig in gebruik

Zeer handig in gebruik. De enige opmerking : het zou leuk zijn moest je bruiswater meer zelf kunnen instellen volgens eigen voorkeur. Ik vind het te weinig bruisend en staat volgens mij op hoogste stand.

12. huhtikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Prima hulpmiddel in de keuken maar webshop?

Prima hulpmiddel in de keuken, goede kwaliteit. De webshop daarentegen werkt niet. Ik krijg steeds een bericht 'kan niet geautoriseerd worden, probeer het alter nog eens'. Ik meldde dit bij Quooker zowel telefonisch en op hun kantoor in Malle. Ze bestelden de nodige producten voor mij (best goed) en zouden het IT probleem spoedig oplossen. Vandaag quasi 2 maanden later is dit nog steeds niet het geval. Jammer.

2. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin