Saanut 5/5 tähteä

Super snel en heel vriendelijk. Monteur Burton heeft super goed werk afgeleverd. Klein misverstand met spullen en offerte, 1 item te veel besteld en doorgeven. Gelukkig kon de monteur bellen e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Superservice. Snelle afspraak. Monteur Karim is geweest. Bijzonder vriendelijke man. Hij ging kijken en kwam er snel achter dat het probleem niet de driepuntssluiting was maar enkel de cilinder. Fijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring met dit bedrijf! We hebben het slot aan de voordeur laten vervangen en de achterdeur van een klavierslot tot een cilinderslot laten ombouwen. Service was vriendelijk en snel. Offerte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte ervaring gehad met QuickBlue. De slotenmaker was erg vriendelijk. Mijn oude slot was wat lastig te vervangen maar het was geen probleem voor hem om langer te blijven om het goed te kunnen mak... Näytä lisää

1. Vartijapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij QuickBlue Bij ons vindt u alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en de nieuwste technologie. Daarnaast combineren we ons assortiment aan gecertificeerde materialen ook met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de juiste producten te leveren, maar zorgen we ook voor een optimale installatie. U bent dan door te kiezen voor QuickBlue op één plek klaar. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u ook bij onduidelijkheden nooit lang te wachten.

4,6

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ben goed en snel geholpen!

3. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Mandy,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf.

Team QuickBlue

Saanut 1/5 tähteä

Ik had gebeld van te voren met de vraag…

Ik had gebeld van te voren met de vraag hoeveel het zou kosten om iemand hier te laten komen. Toen werd mij verteld dat het 35 euro voorrijkosten zijn en dat ik dan inclusief advies krijg wat er moet gebeuren. Toen koste het opeens 35 euro + 120 euro startarief arbeidskosten. Ik vind dit ondoenlijk. Als een klant vraagt hoeveel het kost laat dan in ieder geval weten dat er naast voorrijkosten ook een startarief is en wat het minimum starttarief is.
Ik heb hierover geklaagd en kreeg korting van 120 naar 85 euro. Vervolgens moest ik niet 85 + 35 maakt 120 euro betalen maar 145 euro omdat er BTW bijkomt. Dit mag van de wet niet. Als er een prijs naar een particuliere klant wordt gecommuniceerd is het verplicht inclusief BTW. Het is dus niet toegestaan om een consument een prijs exclusief BTW te melden, ook niet als je erbij zet dat de prijs exclusief BTW is.

9. kesäkuuta 2023

Beste Alexander,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen. We streven ernaar om al onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren. We hopen dat we de kans krijgen om het goed te maken en uw vertrouwen terug te winnen.

Wij hopen alsnog u klacht op te kunnen lossen u kunt ons altijd terug mailen op info@quickblue.nl

QuickBlue

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service en communicatie.

Zeer slechte service en communicatie.

Vanuit het bedrijf Dakvenster.com B.V. meerdere sloten en een voordeurslot besteld. De monteur is meerdere malen langs geweest omdat er verkeerde maten waren besteld. De kosten hiervan zijn gewoon gefactureerd door het bedrijf terwijl naar ons inziens de fout bij QuickBlue lag. Afijn, geaccepteerd en door gegaan.

Tevens was er een voordeurslot geïnstalleerd op de voordeur van het pand. Dit slot was niet juist geïnstalleerd, het slot ging moeizaam open. Hierdoor is het binnenwerk uiteindelijk stuk gegaan. Het slot is geïnspecteerd en teruggenomen. Na maanden pas bericht gehad dat de fabrikant de toegangskaart nodig had. Deze opgestuurd. Hoorden maar niets en moesten zelf constant het initiatief nemen om een statusupdate op te vragen. Vanuit QuickBlue kwam niets. Geen passende oplossing en geen proactieve communicatie.

Wij hebben besloten over te gaan op een andere leverancier en daarnaast hebben wij een klacht ingediend. Hierop tot op heden, na wederom langer dan een mand, niets vernomen.

Vandaar 1 ster. Dit bedrijf neemt naar ons inziens de klant niet serieus. Ze zijn niet flexibel, communiceren niet en bieden een erg slechte service. Er wordt niet of nauwelijks gereageerd op telefoontjes of e-mails. Bij complicaties wordt er geen passende oplossing geboden.

Ons advies: ga niet met dit bedrijf in zee en overweeg een andere leverancier.

30. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Dakvenster.com B.V.,

QuickBlue

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin