MarGel Pruik & Haarwerken Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Sinds 2023 ben ik klant bij Marjo. Marjo verstaat haar vak als geen ander. Ze is professioneel en eerlijk maar het is ook gewoon gezellig tijdens de behandelsessies. Ik heb bij Marjo een haarwerk (met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dankzij Marjo's deskundige hulp stap ik nu nóg blijer door het leven. De drempel tot het nemen van een besluit om mijn haarprobleem aan te pakken was hoog, maar nadat de kapper mij getipt had om h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik 25 jaar een vaste haarwerk leverancier heb gehad moest ik opeens een nieuwe leverancier zoeken. Gelukkig zag ik het programma op tv en kwam dus bij Marjo terecht. Een leuke spontane, moderne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jammer dat ik Margel nu pas heb leren kennen. Zoveel verschillende haarstukjes al geprobeerd maar me er nooit prettig bij gevoeld. Tot dat ik dus bij MarGel terecht kwam. Eerlijk en duidelijk advies... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus
  2. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Pruik, toupet, haarwerk & haarstukjes zijn allemaal oplossingen voor mensen welke dun haar, haaruitval of kaalheid ervaren. Voor de regio Limburg & Brabant is MarGel. MarGel is vol passie gespecialiseerd in de oplossing voor uw probleem!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mijn zelfvertrouwen is terug!

Beste Marjo,

Tot voor kort wist ik mij geen raad, wat te doen met mijn haar. Het was dun en had geen volume waardoor ik mij erg onzeker voelde. Toen ik de website van MarGel tegenkwam had ik meteen een goed gevoel en besloot ik om direct een afspraak te maken. Nu 2 maanden later ben ik weer de persoon die ik was en ben ik gelukkiger dan ooit. Ik heb mijn haren weer terug! Het heeft volume, glans en het is wederom een prachtig resultaat. Marjo ik wil je dan ook erg bedanken voor de goede service, het resultaat van mijn haren en het belangrijkste; 'Het teruggeven van mijn zelfvertrouwen'.

Hartelijk bedankt!!

Groetjes Mevrouw Weusten

10. helmikuuta 2014

Super!!

Hallo Marjo,

Ik ben heel erg tevreden met de service die jij me hebt gegeven. Ik had je 2 weken geleden verteld dat ik niet goed in mijn vel zat door mijn haar probleem, maar nu voel ik me door het resultaat op en top. Je hebt mij een stukje zelfvertrouwen terug geven waar ik me ontzettend fijn bij voel. Ik wil je ook een compliment geven hoe bijzonder jij dit werk doet!!

Bedankt Marjo,

Groetjes Sabrina

5. joulukuuta 2013

Bij deze mijn mening

Hi Marjo,

Meer dan graag geef ik mijn mening over hoe ik als klant de dienstverlening bij Margel ervaar.

Vanwege mijn dunne haar ben ik voor een haarverdikking na een zoektocht via internet, bij pruikhaarwerken.nl uitgekomen. Via die site besloot ik contact met jou op te nemen, dit vanwege onvrede en onrust die ik voelde bij de vorige haarwerkspecialist.
Contact opnemen met jou ; daar heb ik tot op heden nog geen enkel moment spijt van gehad want de kwaliteit van mijn op maat gemaakte haarverdikking is veel beter dan bij het vorige haarbedrijf waar ik voor het 1st ervaring heb opgedaan.
Om eerlijk te zijn heb ik dan ook niet echt veel vergelijkingsmateriaal en dat hoeft ook niet aangezien de kleur en structuur van het haar nu zoveel beter is, dat het net echt lijkt. Het komt dan ook niet eens meer in me op om verder te kijken omdat ik tevreden ben over hoe fijn het allemaal loopt nu & me hier wel lekker bij voel.

Nou tot snel & groetjes
Yara

17. kesäkuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin