Yrityksen tiedot

1. Tapahtumat & Viihde

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Progear Racing

2 tähteä
1 tähti

Muut katsoivat myös näitä

Saanut 1/5 tähteä

Går inte att få tag på, undvik

Skickar snabbt men går inte att få tag på efter köpet. Missfärgad vara som jag ifrågasatte på angivet sätt.

Trots påstötningar kom aldrig något svar ens.

Kommer aldrig handla där igen

4. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Svarar inte på mail eller chat

Beställde div grejer till min snöskoter. Leveransen var längre än utlovad, men dök upp till sist. Jag hade bl.a beställt två Kimpex monteringskit. I det ena kittet är en speciell hylsmutter fel, så det gå inte att montera. Det andra kittet var korrekt.

Jag har skickat flera mail och påpekat felet, och frågat om de kan skicka ny skruv/mutter eller om jag måste skickat tillbaka kittet för byte, men har inte fått något svar.

De har även en Chat där det står "Vi svarar vanligtvis inom några minuter."

Har testat skriva där vid ett par tillfällen både dagtid och kväll. Får tillbaka:

"Vi är för tillfället inte tillgängliga. Vi återkommer till dig när en av våra operatörer kan svara. Vänligen ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig."

17. tammikuuta 2025

Sämsta kundservicen någonsin!

Jag beställde Intercom system till min hjälm ”Cardo Edge”, följer alla anvisningar exemplariskt men den vill inte fästa på min hjälm. Hör av mig till kundtjänst där de ber mig KÖPA dubbelhäftande tejp. När jag skriver att jag anser att de borde skicka tejpen eller en ny platta säger de att de ska göra det. Sedan dess har jag hört av mig tre gånger och nu 1,5 månad senare har de varken skickat en ny eller en retursedel då jag önskar returnera produkten och köpa den av en seriös leverantör! Cardo själva vägrar skicka en ny platta med då det ska gå via leverantören. Köper aldrig mer av dom!

14. kesäkuuta 2024

Beställde en jacka

Beställde en jacka. Gick 5 dagar sen avbröt Progearmoto ordern utan förklaring. Sista gången jag försökte mig på att handla här!

19. huhtikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Kunde vara bättre

Snabb leverans av MC-kläder. Returnerade en byxa pga fel storlek. Smidigt att skriva ut fraktsedeln. Men efter att jag skickade den hörde jag inget på nästan 3 veckor. Skickade flera mail och frågade, men fick inget svar. Till slut fick jag svar på en annan mailadress jag hittade på deras hemsida. Då hade paketet precis kommit fram i Finland men gått via Sverige och Danmark först? Nu har jag fått pengarna på kontot.

- Snabb leverans
- Mycket dålig kommunikataion
- Långsam men fungerande retur

16. kesäkuuta 2023

Varning

Varning! Köpte spegelvisir körde i regn en gång sedan förstört ursel kvalitet. Svarar inte på mail heller.

26. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Går inte få tag på nån från det här…

Går inte få tag på nån från det här företaget, mailat flera gånger utan något svar. tog lååång tid innan jag fick grejorna, fick kontakta Klarna för att förlänga betalningsperioden då jag inte trodde det skulle komma något paket.... tillslut dök det upp som tur var.

Nä inte imponerad.

24. heinäkuuta 2021

Dom svarer inte på mail

Jeg skulle köpa för mer än 30.000 kr. och skickade en en mail med lite produktfrågor. Dom svarede inte på mailen. Sen skickade jeg en påminnelse. Den svarede dom inte på. Sen skickade jeg ännu en påminnelse. Den fik jeg inte heller svar på.

Recentionerna på hemsidan är troligen inte sanna heller Dom är nästan alle på 5. Jeg lämnade själv ett betyg på 1, och den syns inte på sidan. Så jeg tror det är fake det hela.

8. huhtikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Måste höja ett varningens finger för progearmoto.se

Måste tyvärr höja ett varningens finger för progearmoto.se.
Varan beställdes och betalades i förskott, det var inga problem.
Leveransen var också riktigt snabb, lämnade deras lager redan dagen efter.
Tyvärr blev det en (delvis) felleverans samt att även kvittot var felaktigt (fel moms) och jag mejlade dem och påtalade detta.
En vecka gick men inget svar, så jag mejlade dem igen (skriver helst eftersom det är smidigare att ha eventuella överenskommelser på pränt) men har ännu inte fått någon respons från dem och det har snart gått två veckor. Det är ingen liten skitsak heller, den felaktiga varan kostade över 40.000 SEK så vi vill gärna ha ordning på det hela.
Enligt en del omdömen på deras egen hemsida (senast från 6 mars) så är vi tydligen inte de enda som får felleverans och blir lämnade i sticket.

17. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin