Hele fijne ervaring met het bedrijf Profireno. Brisam neemt de tijd en geeft goede adviezen. Er is sprake van een heldere en duidelijke communicatie. Paul vervangt de fronten. Werkt netjes en denkt me... Näytä lisää
Zeer professioneel bedrijf. Vakkundig, snel, vriendelijk en een goede prijs. Uurtje intake waarin snel en precies alle maten worden gemeten, vragen worden beantwoord en advies wordt gegeven. Dag van i... Näytä lisää
Tja,…wat zal ik zeggen…de reviews over Profinero beginnen erg op elkaar te lijken. Ook van onze kant kunnen we alleen maar zeer positief zijn over de werkwijze van Brisam en Paul. Prima communicatie v... Näytä lisää
Van verkoop tot aan plaatsing alles top geregeld ! Brisam(verkoop) en paul(montage) zijn hele kundige mannen! Alles goed geregeld en wij zijn enorm blij met onze “nieuwe” keuken
Prijs-kwaliteitverhouding van uitstekend niveau
Naast het feit dat de intake, het verdere contact, de levering en het plaatsen van professioneel niveau is, mag ook wel eens de prijs-kwaliteit verhouding vermeld worden. Die is namelijk van een hoog niveau. Wij hebben, voordat we een beslissing namen, diverse aanbieders (5) over de vloer gehad, maar Profireno kwam daar als beste en voor de scherpste prijs, uit. We zijn blij met Profireno en onze nieuwe keuken. Een echte aanrader dus.
De ervaring met Profireno was zeer…
De ervaring met Profireno was zeer positief. Afspraken en toezeggingen worden correct en op tijd nagekomen. De verbouwing was de keuken ging snel en toch professioneel. Het resultaat is zeer tot mijn tevredenheid. Bravo !
Ook wij zijn super tevreden over Profireno
Fijne communicatie, advies en een top uitvoering heeft geleid tot een prachtige nieuwe keuken! Niet twijfelen over Profireno, maar doen. Wij zijn heel blij met het resultaat!
Profireno, beter kan niet.
Allereerst een compliment voor de communicatie met Brisham.
Onze misschien wel 40 jaar oude keuken is opgepimpt. Dat klinkt vrij eenvoudig, maar Profireno maakt daar een project van waar je stil van wordt. Na de wensen te hebben doorgesproken met Brisham, geeft hij kleuradvies, materiaal keuzes, verdere mogelijkheden. Geen gehaast, rustig overleggend. Na aanvaarding van de offerte wordt het materiaal geleverd en komt Paul om de hoek kijken met zijn kennis en vaardigheden. Wat een vakman !!!
In 1 dag stond ik in een hele andere " nieuwe" keuken te genieten.
Wij zijn super blij met onze keuken
Wij zijn super blij met onze keuken, alles is boven onze verwachting.
Dit is een bedrijf dat zijn afspraken na komt, advies geeft en mee denkt.
Paul die zo netjes en perfect werkt.
Voor ons een dikke 10. Voor ieder die het overweegt, zeker doen!!
werkelijk een nieuwe keuken
Duidelijk en overzichtelijk word je keuken ingemeten en naar jou wensen compleet veranderd. Werkelijk een waanzinnig resultaat wat Paul voor je doet. Dan Brisam die de keuken inmeet en afspreekt met je wat je wilt. Vriendelijk, enthousiast en transparant! Een dikke aanrader voor een ieder! Ben zeer tevreden met het resultaat! Een dikke tien voor beide heren! Gr Rini Wenting
Uitermate tevreden
Wij zijn zeer kritisch en zorgvuldig, en dat zijn de heren van profireno ook.
Communicatie goed duidelijk en helder.Van kleuradvies tot het juiste kleurnummer om zelf de zijwanden te lakken tot aan de super snelle en vakkundige plaatsing, wat een team
We zijn uitermate tevreden
Na bijna 20 jaar toe aan vernieuwing
Na bijna 20 jaar werd het tijd om de opgebolde fronten van 3 keukendeurtjes te schilderen of alle keukendeurtjes te laten renoveren. Na wat surfen op internet zijn we bij Profireno terechtgekomen en omdat de reviews goed waren hebben wij via de website een contactformulier ingevuld. Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd en de eerste afspraak was al snel gemaakt bij ons thuis. Aan de hand van voorbeelden en het advies van Brisam hebben wij een goede keuze kunnen maken. Alle deurtjes en lades werden netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Een paar weken later zijn alle fronten, plinten en lichtlijsten door Paul vakkundig en binnen 1 dag gemonteerd. Wat een harde- en gestructureerde werker is dat. Hij heeft na afloop alles netjes achtergelaten. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
Brisam en Paul,bedankt, jullie hebben ons erg blij gemaakt!
Groeten en we zeggen het voort,
Paul en Ina Wessel uit Wijchen.
Van begin tot einde alles geregeld door…
Van begin tot einde alles geregeld door Brisam en Paul top werk geleverd alle afspraken nagekomen perfect wij zijn helemaal blij met het eindresultaat dank daarvoor Ans en John
Zeer tevreden over de keukenrenovatie…
Zeer tevreden over de keukenrenovatie door Profireno. We zijn blij met het mooie resultaat. Duidelijke afspraken van tevoren. Afspraken worden goed nagekomen en de keuken is zeer snel, professioneel en netjes gerenoveerd. Aanrader!
Vakmanschap en klantgerichtheid geeft prachtig resultaat
Heel fijn bedrijf: klantgericht, denken mee, vertellen eerlijk wat wel en niet kan. Zowel Brisam als monteur Paul zijn heel prettig in het contact en je kunt ze altijd benaderen met je vragen en opmerkingen. Onze keuken is prachtig opgeknapt in betonlook grijs en greeploos waardoor het geheel een veel strakkere en luxere uitstraling heeft gekregen, wat een enorme verbetering! Bedankt Profireno voor jullie vakmanschap!
Super bedrijf.
Super bedrijf.
Zeer goede voorlichting van te voren door Brisam.
Er wordt goed meegedacht om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Zeer nette en vriendelijke man.
Dan Paul, degene die de keuken renoveert. Heel professioneel, ook door hem goed meegedacht. Wat een harde werker is dat. Alles prachtig gedaan en netjes opgeruimd naderhand. Wij zijn zeer tevreden en heel blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen.
Een aanrader!
Super bedrijf komen afspraken perfect…
Super bedrijf komen afspraken perfect na .
Van het begin af aan een super gevoel.
Fijne mensen
Paul is vandaag bij mij geweest en het is al lang geleden dat ik zo'n vakman tegen gekomen ben .
Netjes zorgvuldig en attent.
Waneer er mensen zijn die denken aan een keuken renovatie ,zal ik deze ten eerste aanbevelen.
Kortom een super team .
Mvg schrans timmerwerken.
Profireno is top.
Kompleet je keuken laten renoveren is heel goed te doen en dan natuurlijk door Profireno.
Oktober ingemeten en offerte ontvangen, daarna besteld en in Januari in 1 dag geplaatst door Paul.
Waar vind je het nog afspraken en tijden van bezorging en plaatsing op tijd nakomen.
Wij zijn super tevreden met de nieuwe…
Wij zijn super tevreden met de nieuwe keuken bij Profireno. Het contact met Brisam verliep goed snelle reacties bij vragen. En de monteur Paul heeft een super mooie keuken neergezet voor ons, en zelfs geholpen met andere klusjes in huis. :))))) Echt goede service wij zijn blij. Dankjulliewel.
Tevreden klant over Profireno
Zowel de verkoper als de monteur hebben goed werk afgeleverd. De keuken is echt enorm opgeknapt door de nieuwe deurtjes. De kwaliteit van de deurtjes is goed, ze zien er heel mooi en stevig uit en zijn wat zwaarder dan onze oude keukendeurtjes. De prijs is ook best scherp ten opzichte van een andere, duurdere offerte.
Wat een verbetering
Na 23 jaar werd het tijd voor wat nieuws: een nieuwe keuken of renoveren wij hebben voor het laatste gekozen. Via internet bij Profireno terechtgekomen. Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd en de eerste afspraak was al snel gemaakt bij ons thuis. Alle deurtjes en lades werden netjes verpakt en op tijd afgeleverd en de dag erna door Paul vakkundig binnen 1 dag gemonteerd. Erg blij met onze nieuwe keuken.
Chapeau voor Profireno
Helemaal top
Wat kan ik nog zeggen. Kijk naar de positieve reviews hieronder. Helemaal top.
Superblij met onze " nieuwe keuken". Advies , communicatie, plaatsing en oplevering verdiend een 10. Kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Super goed van begin tot eind.
Super goed van begin tot eind.
Top bedrijf, goede communicatie van begin tot eind. Brisam gaf tijdens inmeten goede adviezen, geen opdringerige verkooppraat maar echt goede adviezen. Levering materiaal was tijdig. Door Paul werd e.e.a zeer vakkundig gemonteerd. Vaatwasser, koelkast, laden en doorhangende plank werdendoor hem tegen een kleine meerwerkvergoeding eveneens vakkundig afgesteld en gerepareerd waardoor we een top eind resultaat hadden. Op zijn advies nieuwe koelkast besteld ( elders maar kan ook bij Profireno) omdat deur oude koelkast krom bleek te zijn en niet meer goed sloot. Na gebeld door Brisam of alles in orde en naar wens was en daarna resterende 50% betaald. Nu genieten van een z.g.a.n. keuken tegen een fractie van de prijs van een nieuwe.
Profireno is top.
Oktober ingemeten en offerte ontvangen, daarna besteld en in Januari in 1 dag geplaatst door Paul de zeer nette snelle werker van Profireno.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.