Profielfotografie Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Han is een absolute TOP fotograaf! Hij is ontzettend aardig en kan een goed gesprek voeren waardoor je uitdrukkingen op de foto's leuk en natuurlijk uit de verf komen! Ik heb hem aan mijn familie aanb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Han is a very friendly, patient and professional photographer who helped me with my profile photo needs with great care. He helped me stay relaxed during the shoot in his studio and was helpful but no... Näytä lisää

1. Muotokuvastudio

Yrityksen kirjoittama

Zakelijke portretfotografie, profielfoto Amsterdam, portretfotograaf, linkedinfoto, portretfoto, Amsterdam, profile picture, beste profielfoto, goede portretfotograaf, profielfoto, profiel foto, headshots, portrait photography, corporate portrait, business portrait, professionals LinkedIn photo, professionele portretfoto

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Han is geinteresseerd, neemt de tijd, en heeft goede adviezen omtrent kleding/haar etc. De shoot was ontspannen, er kwamen goede fotos uit, en de bewerking is zeer mooi en kundig gedaan. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je review, Lieke!

100% een aanrader!

Ik heb een foto shoot gehad omtrent mijn artiesten profiel op spotify. Als ik zeg dat dit de juiste keuze was is dat een understatement. Vannaf het begin was de sfeer ontspannen wat directe impact had op de shoot zelf. Het is een zeer kundige man die enorm enthousiast is en veel passie heeft voor zijn werk. Hij gaat voor perfectie en denkt aan de kleine details. Ik heb hem een voorbeeld gegeven van hoe ik het ongeveer zou willen hebben. Han heeft niet alleen exact neergezet wat ik in gedachte had maar zelfs een nog veel mooier resultaat gegeven. Ook heb ik extra foto’s gekregen als extraatje en hebben we een half uur langer geshoot dan de maximum tijd zonder extra kosten. Dit omdat Han zeker wilde weten dat de juiste foto er bij zat. Naast dat zijn de kosten ook enorm laag in vergelijking met andere fotografen zonder dat de kwaliteit hierdoor omlaag gaat. Han is een fotograaf die meedenkt en zeker een aanrader als het gaat om professionele fotografie. Al met al 5/5 sterren omdat ik helaas niet meer sterren kan geven.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je zeer uitgebreide review, Lars. Je brengt me bijna in verlegenheid. Jij had jezelf goed voorbereid en wist wat je wilde, en daardoor kwamen we snel en efficiënt tot een goede fotoserie. Verder vond ik het erg leuk een foto voor een Spotify-cover te maken.

Aanrader!

Han is een hele vriendelijke man die het maken van de foto's makkelijk maakt. Ik zou hier zeker nog een keer naar toe gaan.

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je review, Bart!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig resultaat, fijne service!

Afgelopen donderdag een afspraak gehad met Han om een nieuwe foto voor mijn LinkedIn te laten maken. Het contact was goed, en Han zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voor de camera! We hebben een leuk halfuur gehad en het resultaat is prachtig! Bedankt voor de fijne service!

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review, Barry!

Zeer tevreden!

Erg tevreden over het ontspannen proces en professionele resultaat!

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je review, Siem!

Goede en betrouwbare fotograaf

Han is een fijne fotograaf die je op je gemak stelt en gaat professioneel te werk! Samen maak je een selectie waar je thuis nog eens rustig naar kunt kijken, vervolgens kies je er een en wordt deze nog iets bewerkt. Na het doorgeven van mijn keuze had ik binnen een halve dag mijn uiteindelijke foto terug.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je uitgebreide review, Hannah!

Really professional

I felt safe and Han took the best pictures ever.
Normally I don't like to have pictures taken, but Han made me feel good, and I can see that I look happy and natural on the pictures - and still professional. That is a kind of art!!!
Thanks Han

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Thanks for leaving this very kind review, Helle. It was a fun photoshoot!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben superblij met de foto's

Ik ben superblij met de foto's! Ik heb ook een geweldige tijd gehad in Han's studio. Mocht ik meer foto's nodig hebben, dan weet ik hem te vinden!

27. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je enthousiaste review, Felix!

Super friendly photografer

Han is really a pleasurable person to work with.
He managed to put me immediately at ease, so the shots came out looking perfect.

Super recommended!

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Thank you for your enthusiastic review, Veronika!

mooie foto’s!

Ontspannen sfeer, goed samen gekeken naar wat wel en niet werkt, mooi resultaat!

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je review, Sarah!

Saanut 5/5 tähteä

Een hele fijne en uitgebreide sessie…

Een hele fijne en uitgebreide sessie met Han. Han is zeer professioneel en heeft een scherp oog voor detail. Met de uitgebreide fotoshoot is uitgebreid de tijd genomen om de perfect foto stap voor stap to construeren, van outfit keuze, tot achtergrond, tot hoek en positie en veel meer. Daarbij is Han ook erg bekwaam in het op gemak stellen en verschillende expressies naar voren laten komen op de foto. De nabewerking van de fotos was ook van zeer hoge kwaliteit en gaf net de extra finish touch. De fotos waren ook heel snel geleverd wat ook heel fijn was.

16. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om deze uitgebreide (en heel positieve) review te schrijven, Tony. Jij had je goed voorbereid, en daardoor konden we gericht fotograferen! Een goede foto maak je samen ;-).

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn geholpen door Han en…

Heel fijn geholpen door Han en ontzettend blij met het resultaat. Han had alles tot in de puntjes voorbereid qua licht en achtergronden die ik van tevoren had uitgezocht.

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Profielfotografie

Bedankt voor je leuke review, Mineke!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin