Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fineste hjemmeside. Købte et par øreringe, som desværre ikke sad godt på mit øre. Det kan ingen gøre for. Returnerede dem den ene dag og pengene var retur den næste. Lynservice. Vender gerne retur:)

Saanut 5/5 tähteä

Købte et par bukser som måtte retur pga størrelse. Jeg snakkede med en meget sød og hjælpsom medarbejder som lagde den rigtige størrelse til side til afsendelse. jeg fik bestilt et nyt par som jeg ku... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kan klart anbefale Prinsesse2ben havde købt et par bukser men glemt at få tjekket af i levering. Ringede efterfølgende for lige at gøre dem opmærksom på min forglemmelse. Men den super opmærksomme sød... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ringede til kundeservice vedr. str. på frakke og fordi hjemmesiden desværre var gået ned. Vedkommende ville gerne ligge frakken til side til mig, da det var den sidste 👍 Da hjemmesiden kom op at køre... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Prinsesse2ben finder du et stort sortiment af lækkert designertøj til kvinder, der ønsker skønt design og modetøj, til både fest og hverdag. Udover vores webshop finder du os i vores fysiske butik i hjertet af Svendborg, Prinsesse2ben, hvor vi har ligget siden år 2004.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

hurtig levering

26. maaliskuuta 2026

Kære Erling,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på :)

Fineste hjemmeside

9. helmikuuta 2026

Kære Helle,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at give os en fin anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, meget fin indpakning og nem retur

5. toukokuuta 2025

Kære Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :)

7. huhtikuuta 2025

Kære Mie,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Tusind tak for det :)

En rigtig god købsoplevelse

En rigtig god købsoplevelse. Lynhurtig levering og en super god service.

7. maaliskuuta 2025

Kære Jette,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Tusind tak for det :)

Dbh. Sarah // Prinsesse2ben

Hurtig levering 😊

2. tammikuuta 2025

Hej Anne,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

altid 5 stjerne til Prinsesse2ben

Sødeste piger ved telefonen - hurtig levering og ved returnering er pengene retur med det samme :)

4. marraskuuta 2024

Hej Marianne,
Tusind tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre din feedback og ser frem til at betjene dig igen!

Nemt at bestille

Nemt at bestille
Havde min parkacoat dagen efter

27. syyskuuta 2024

Hej Pia.

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Vi håber, du bliver glad for jakken.

Dbh. Nathali // Prinsesse2ben

Hurtig service

Hurtig service

9. syyskuuta 2024

Hej Signe

Tusind tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Den er vi super glade for! Dejligt du oplevede hurtig service ved os; vi bestræber os altid på at yde vores bedste.

God weekend!

Dbh. Nathali // Prinsesse2ben

Gode priser

Gode priser, udvalg og service. Bestilte søndag og modtog min pakke tirsdag 🤗👍

29. heinäkuuta 2024

Kære Mette,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores priser, udvalg og hurtige levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Intet mindre end 5☆☆

Man kan da ikke give Jer mindre end 5 ☆☆!- hurtig ekspedition og levering- alt går glat. Lækre Melissa Jellies- som modtageren er super-glad for!- hun glæder sig til sin festival-oplevelser med dem på!

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Prinsessse2ben

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at modtageren er glad for sine Melissa Jellies. Håber hun får en fantastisk festival med dem!

Saanut 5/5 tähteä

Nemt og hurtig levering .

Fik hurtigt min bestilte bluse.

3. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Prinsessse2ben

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Giver 5 stjerner fordi det er godt sted…

Giver 5 stjerner fordi det er godt sted at handle.

7. kesäkuuta 2024

Kære Ingrid
Mange tak for de fem stjerner! Det betyder rigtig meget, at du er glad for at handle hos os.

6. kesäkuuta 2024

Kære Lone
Tak for din anmeldelse! Det betyder mere, end du tror, at se en så dejlig feedback.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin