Primus Danmark Aps Arvostelua

1 113
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Beklager jeg KUN kan give fem stjerner. Dette firma fortjener langt flere. Efterhånden har jeg købt meget materiel af forskellig slags hos Primus Danmark Jeg lejer materiel ud, så er vel at b... Näytä lisää

Super behandling fra PrimusDanmark Fik en 20” kæde sav plus et 24” sværd i gave Kunne ikke få 24” sværdet til at passe på saven Ringede til Primus og talte med en rigtig flink medarbejder de... Näytä lisää

Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Näytä lisää

De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Näytä lisää

1. Rakennuslaitteiden myyjä

Salg af værktøj og maskiner

Erinomainen

(1 113)

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Excellent support

I consulted with support to see if I could buy one brand of batteries to use on my chines boremaskine. They advised me against it, considering fire danger of the batteries not being made for that machine and always having to use original batteries from the same brand. The message was informative and prompt, considering I inquired about it around Black Friday.

28. lokakuuta 2024

Hello
Thank you for the nice and constructive feedback, which we appreciate
Regards
Technical service

Hurtig levering

9. joulukuuta 2024

Levering dagen efter

Det var lynhurtigt, pakket godt ind, godt produkt til rimelig pris, alt i alt rigtig godt tilfreds, det er et sted jeg vil handle i fremtiden... 7*

29. marraskuuta 2024

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter.

Super kundeservice

Modtog en vare med fejl på og ringede ind..

Hurtig respons fra Kundeservice og de gik videre til deres grossist med fejlen

Varen krediteret uden tøven

28. marraskuuta 2024

Hej Thomas
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Vi er også glade for, at du er tilfreds med vores service, med den alvorlige fejl, som du oplevede på produktet.

Fik fin service.

16. lokakuuta 2024

Fornuftig pris

Fornuftig pris, og meget hurtig levering med GLS, fra dag til dag.

30. syyskuuta 2024

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Jeg fik erstattet min ukrudtsbekæmper uden problemer.
Det kan virke som en selvfølge, men det er det bare ikke altid nu om dagen!

1. lokakuuta 2024

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Vi er også glade for at kunne hjælpe, nu når produktet ikke virkede ordenligt første gang.

Hurtig levering.

Det er den hurtige levering ,og den gode kvalitet af varerne til gode priser ,absolut et godt firma at handle med og at anbefale til andre. Mvh.K.B.

21. syyskuuta 2024

Hej K.B.

Super service

Havde et problem med en kilerem der sprang efter få timers brug. Fik en yderst god service og havde en ny med posten allerede dagen efter. Rigtig mange tak :0)

13. syyskuuta 2024

Hej
Tak for den fine anmeldelse og vi er glad for at kunne hjælpe, nu når fejlen var opstået. Vi værdsætter din anmeldelse.

Hurtig levering

Som sædvanlig hurtig ekspedition. Det fungerer - både bestilling, betaling og forsendelse. Ingen problemer! Det bestilte er hurtigt fremme.

19. syyskuuta 2024

Hej
Tak for den fine og uddybende anmeldelse, hvilken vi værdsætter.
Dan

Pakken kom inden for 2 dage som der…

Pakken kom inden for 2 dage som der stod skrevet og man fikk at vide med de samme hvor pakken var.

2. syyskuuta 2024

Varerne kom meget hurtigt

Varerne kom meget hurtigt.
Jeg havde lidt hovedbrud med at samle rundsaven....men den kom til at virke....måske jeg skulle have købt den der er lidt dyrere....men den virker godt til mit brug....

30. elokuuta 2024

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter.
Kontakt os endeligt, hvis du ønsker den byttet, så finder vi nok en god løsning på det.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

7. elokuuta 2024

Dan

Min hækkeklipper gik i stykker første…

Min hækkeklipper gik i stykker første gang jeg brugte den. Jeg kørte over og afleverede den, fik en ny uden nogen form for diskussion. Super god service og jeg er helt tilfreds.

29. elokuuta 2024

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter specielt meget, nu når fejlen har været der første gang
Dan

Hutig levering af køb og hurtigt…

Hutig levering af køb og hurtigt behandling af forløbet ved handel

21. elokuuta 2024

Hej Henning