Beklager jeg KUN kan give fem stjerner. Dette firma fortjener langt flere. Efterhånden har jeg købt meget materiel af forskellig slags hos Primus Danmark Jeg lejer materiel ud, så er vel at b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super behandling fra PrimusDanmark Fik en 20” kæde sav plus et 24” sværd i gave Kunne ikke få 24” sværdet til at passe på saven Ringede til Primus og talte med en rigtig flink medarbejder de... Näytä lisää
Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Näytä lisää
Salg af værktøj og maskiner
Industrivej 51, 7080, Børkop, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid fin service og hurtig levering, Værktøjet har en ok kvalitet

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
hurtig levering ingen fejl på tilsendt dobbelt mølle.

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Jeg købte en vægsliber med led lys. Efter et års brug gik lyset ud, så jeg kontaktede kundeservice og ingen diskution, vi sender dig en ny og fik retur lable til den defekte. Næste morgen kl. 8:10 stod der en ny på trappen. Det er rigtig god service.

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Super rådgivning fra start til køb, utroligt stort sortiment.
21 timer fra ordre afgivelse til levering.
Rigtig god oplevelse

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Jeg ville idag bestille en vare fra jeres hjemmeside men jeg kunne ikke få den til at gå igennem jeg prøvede ok ca 10 gange .Så ringer jeg til kunde service og klager .De siger at alt virker men åbenbart ikke for mig.De hjælper mig så med at bestille varen til godt 1100kr.jeg foreslår om de kan sende porto frit for alt mit besvær men nej.det synes jeg ikke er god service Har været kunde i mange år Henrik

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Jeg syntes det er gode varer til prisen, der levede op til mine forventninger

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
god web side og hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Forkerte dele i samlesæt . Jeg ringede og I lovede at ringe tilbage . Men intet hørt . Så jeg må ringe igen og håber på bedre hjælp denne gang

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Jeg havde købt en El bør som så fik en defekt omkring et år efter købet.
Den blev bare byttet uden så meget snak og
fragt mm. klarede Primus Danmark også

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Super god service fra Primus Danmark.
I forbindelse med køb af en motor til en buskrydder, har jeg fået utrolig god service fra teamet bag Primus Danmark.
Både i forbindelse med købet, men også efterfølgende.
Det kan varmt anbefales at handle hos dem.

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Det kører bare den slibemaskine den er fantastisk jeg har haft slibemaskine hvor det har været to i en men jeg vil nok sige den her hvor det er enkeltvis den er altså noget bedre den sliber mere lige fantastisk produkt hilse Henry

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Varende blev ekspederet super hurtig, og jeg modtog dem før forventet selvom fragten var lidt dyr blev jeg positiv overrasket 👍😃

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
kan godt li hjemmesiden , de er ærlige omkring deres produkter, hurtig levering og fornuftige priser,
dejlige mennesker , når man besøger dem ,
Har intet dårligt at sige

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Alt er perfekt. Hurtig levering. Værktøjet har en fin kvalitet. Bestiller igen ved Primus Danmark

Vastaus yritykseltä Primus Danmark Aps
Jeg valgte at aflevere pumpen personligt, og fik en yderst kompetent behandling, og efter at en tekniker havde undersøgt min pumpe, fik jeg udleveret en helt ny.
Jeg kan kun anbefale firmaet !
Ole Rohde.

Super Hurtigt Forsendelse og God Servise Vh Max