Prestige Watches Sweden AB Arvostelua 412

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Saanut 5/5 tähteä

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Christopher var förtroendeingivande från start och med bra och tydlig information. Fick bekräftelse mailad om betalningen för klockan samma d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Om du skall navigera ett köp av en Begagnad Rolex kan jag inte föreställa mig hur det skulle bli bättre än med Christopher Nilsson på Prestige Watches Sweden AB, han är en klock aficionado av rang och... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

5,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Sålt klocka till Prestige Watches

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches

Fick bekräftelse mailad om betalningen för klockan samma dag som den anlände till Prestige Watches. Dagen efter fanns de på mitt konto.

Grym kommunikation, snabba klara besked och snabb betalning. Kan definitivt rekommendera Christopher och Prestige Watches.

Tack för en fin affär.

2. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Har precis sålt en klocka till Prestige…

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplingar genom hela processen. Pengarna för klockan kom in samma dag som den anlände till företaget. En mycket positiv upplevelse och jag kommer göra fler affärer med Christopher.

1. kesäkuuta 2026

Rekommenderas

Allt som jag uppfattar som viktigt var bra; snabb kommunikation, helt korrekt beskrivning av varan, snabb leverans.

Jag skulle inte tveka att köpa nästa klocka här.

Rekommenderas varmt.

1. kesäkuuta 2026

Christopher

Christopher, a person with a great heart, has been always helpful and friendly. I am so happy that I bought my (top-notch) Rolex DJ from him. Fantastic service from him!! Highly recommended!!

29. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kan verkligen rekommendera Prestige…

Kan verkligen rekommendera Prestige Watches. Hela köpupplevelsen var smidig och väldigt professionell. Stort tack till Christopher för fantastisk service. Han var kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig genom hela processen.

Skulle utan tvekan säga att Prestige Watches är det självklara valet när man ska köpa en premiumklocka.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Christopher spelade med snabba puckar…

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en affär. Ny upplevelse var att köpa på distans och det hela kändes säkert och tryggt, extremt snabb leverans också. Tack för det ! ⌚️🟢OP41

10. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag kan varmt rekommendera Prestige…

Jag kan varmt rekommendera Prestige Watches. Christopher är otroligt professionell och trevlig att ha att göra med, och klockorna håller absolut toppkvalitet. Ärlighet, utmärkt kundservice, snabb leverans och ett mycket bra bemötande, hela upplevelsen var verkligen toppen.

9. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Perfect experience, highly recommend to do business with!

Christopher is an amazing person to do business with! Humble, professional and extremely service oriented person.

It was a pleasure to buy my Rolex from prestige watches. Christopher made sure I was informed every step of the way and I couldn’t have asked for more.

Would highly recommend doing business with Prestige watches. 🌟🌟🌟🌟🌟

29. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin