Tietokone toimii erittäin hyvin, Windows oli jo valmiiksi asennettu. HUOM!! Jos ostat Bronze-kategorian koneen, osta antenni/wifi usb adapteri!! (ellei ole ethernettiä) Emolevyn oma wifi adapteri on T... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Perustuu arvosteluihin, luotu tekoälyllä
Prenew is the marketplace for professionally refurbished gaming PCs. We're making it easy, safe, and affordable to buy or sell a used gaming computer. Every PC on Prenew is inspected, tested, and cleaned to like-new condition, with a fresh Windows 11 installation, a 12-month warranty, and a 14-day return policy. Same performance as new, a fraction of the price. Selling is just as simple. Get an instant price online, ship your PC for free, and get paid fast. No marketplace hassle, no scams, no meetups. Active in 10+ European countries, Prenew gives gaming PCs a new life.
On vastannut 38 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kaikki sujui enemmän kuin mallikkaasti ja helposti!
Mahtavaa kundit, että ootte pistänyt tämmösen puljun pystyyn! Toimii hyvin ja saa vanhan koneen hyvin kiertoon.
Itse tosiaan halusin ostaa kokonaan uuden koneen ja lähdin uteliaisuuttani googlettaa ostaako kukaan käytettyjä koneita ja teidän sivustot osui kohdille.
Sivustoilla oli erittäin hyvä ja yksinkertainen tuo hinta-arvio työkalu, johon vain laitoin tarkat specsit omasta koneesta ja heti näki hintahaitarin.
Myös tuo pakkausmateriaalin lähetys palvelu on hyvä ja sujui sutjakkaasti, kävin vain hakemassa tarvikkeet ja kone sitten pakettiin vain sisään ja teille takaisin. Loistavaa!
Pakkaus materiaalin mukana tuli teiltä vielä hieman suklaatia mukana joka sai tämmöisen keski-ikäisen jörön sydämen sulamaan! <3 HAH! :D Herkkuperse ollaan.
Jatkakaa samaan malliin.
Toivon onnea ja menestystä teidän puljulle ja voikaahan hyvin!
T. Timo Nummela
Helppo myynti, rahat päivässä tilille. Suosittelen.
Vaihdoin PC:stä Macciin. Sain ihan kohtuullisen hyvän tarjouksen muutaman vuoden vanhasta PC-koneesta. Vein koneen itse toimipisteeseen ja rahat oli tilillä muutamassa päivässä. Hyvin hoitui asiat.
Nuori fiksun olonen kaveri otti tietokoneeni vastaan ja seuraavana päivänä oli kone tarkistettu ja rahat laitettu tulemaan.
Ostin tietokoneen hyvään hintaan ja sain juuri sitä mitä tilasin hyvin nopeasti postitettuna. Kun minulla oli tietokoneesta epäselvyys ja laitoin viestiä, sain asiallista ja ystävällistä apua. Suosittelen.
Vaivaton vanhan koneen myynti, vain tietojen täyttö nettisivuilla ja toimitus paikan päälle (tai postitus). Hinta piti kutinsa ja koko toimenpiteeseen meni alusta loppuun saakka pari päivää. Paljon helpompaa kuin vaikka torissa ostajan etsiminen!
Toimitukseen meni liikkeen sisäpuolella ehkä minuutti, eikä eteistä pidemmälle tarvinnut astua.
Nettisivuille olisi kyllä hyvä laittaa kulkuohjeet, kun pysäköintitilat ja sisäänkäynti taloon ei autolla tullessa ole täysin selkeitä. Kaverit kyllä näkyi ikkunasta työn touhussa, joten se auttoi löytämään paikalle.
Tulee kyllä suositeltua palvelua muillekin, sen verran helpoksi oli tehty!
Helppo ja vaivaton !!
Rahat tuli tilille seuraavana päivänä , kun posti vahvisti että kone toimitettu perille.
Suoraviivainen ja selkeä toimintamalli. Hyvät ja selkeät ohjeet sekä tarvikkeet koneen pakkaamiseen. Maksukin tuli nopeasti koneen tarkastuksen jälkeen.
Mutkaton prosessi ja rahat tuli nopeasti.
Ei mitään negatiivista sanottavaa. Kaikki toimii ja palvelu on hyvää.
Palvelu oli nopeaa ja vaivatonta. Ainoa pikkuinen miinus oli pahvilaatikko minkä lähetitte, se olisi voinut olla vähän paremmin teipattu. Suosittelen kyllä tätä, tosi hyvä idea. Jos haluaa vanhasta tietokoneesta eroon nopeasti ihan kelpo hintaan.
Vanhan tietokoneen myynti sujui helposti. Pakkausmateriaalit tulivat postissa, ja postitus onnistui Postnordin kautta. Hinta oli mielestäni reilu ja sovitun mukainen.
Helppo ja nopea tapa saada kone myytyä. Sain hyvän summan koneestani.
Kaupat sujui hyvin, nopeasti ja sovittu hinta maksettiin.
Laskuri antoi reilun hinta arvion tietokoneesta ,alkuviikosta oli pakkaustarvikkeet postnordin nouto pisteellä ja loppuviikosta pc oli prenewillä tarkistuksessa. Hyvinkin helppo ja suoraviivainen palvelu
Hyvä henkilökunta, nopeaa toimintaa ja helppo kanssakäyminen, suosittelen.
Sain helposti postitettua koneen Prenewin paketilla, jonka minulle ilman kuluja lähettivät. Koneeni postitettua heille, ei tarvinnut muuta kuin odotella, eikä konetta edes tarvinnut itse tyhjentää tiedoista tai muusta. Koko prosessi kesti alle 2 viikkoa.
Suosittelen, jos haluaa myydä koneensa helposti eteenpäin.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.