Yritys on vastannut
een zeer prettig gesprek, goede uitleg over wat het probleem is. De vrolijkheid van de Soraya sluit compleet aan bij de omschrijving op de contact website over haar van Powerpeers
Ik ben me aan het oriënteren over een vast of dynamisch contract voor mij het beste is. en de medewerkster heeft goed kunnen uitleggen wat de verschillen zijn Ik zal binnenkort een beslissing nemen
Yritys on vastannut
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Voor het 2e jaar tevreden klant bij Powerpeers en de overstap gemaakt naar dynamisch wat ik heel spannend vond. Heb ik het wel goed gedaan, heb ik het wel goed begrepen? Nou, blij dat ik weer voor Powerpeers koos: gewoon bellen en, zonder eindeloos in de wacht te staan, een vriendelijke mens aan de telefoon krijgen die de tijd neemt om al jouw vragen te beantwoorden. Kan niet beter!

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Na een uitgebreide analyse over wel of geen dynamisch kontrakt een goede beslissing kunnen maken

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Een enorm vriendelijke en deskundige medewerkster heeft uitermate adequaat mijn vragen opgelost.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Ik heb 1 jaar geleden bewust voor PowerPeers gekozen mede vanwege de goede reviews. Nu heb ik zelf mogen ervaren hoe zij handelen en je te woord staan en meedenken. Top! Alle tijd, het was een soort van " onthaast " moment . Het bestaat nog 👍.
Mijn contract is omgezet voordat de nieuwe in zou gaan.
Hartelijk dank.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Ik ben heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Goed vriendelijke uitleg. Heel tevreden met mijn antwoord.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
De vraag is deskundig en vriendelijk uitgelegd .
Medewerkster naam al de tijd en heeft nog wat goede tips gegeven .
Top !

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Uitgebreid de tijd genomen voor toelichting, ondanks dat ik waarschijnlijk weg ga bij Powerpeers, dat geeft toch vertrouwen.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Snel contact, vriendelijk en correct afgehandeld.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Laura was eerlijk, toonde empathisch vermogen, nam de tijd voor me, had kennis van zaken en was heel vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
We hadden een vraag. Toen die eenmaal goed begrepen werd, werd die goed en snel opgelost.

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Dit is een leverancier met opvallend goede aandacht voor hun klanten. Op iedere vraag kreeg ik een vlotte en correcte respons. En, eindelijk een jaarafrekening die heel ordelijk en overzichtelijk is opgesteld. Ik vind dat hun werkwijze navolging verdient

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Duidelijk en vriendelijk een uitleg gekregen

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Hele geduldige en vriendelijke medewerker die alles heel duidelijk uitlegt! Ik ga met een gerust hart verlengen!

Vastaus yritykseltä Powerpeers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.