Haben einen Schulranzen bestellt, vom Preis her war er hier am günstigsten. Abwicklung etwas komisch, genauso wie der aufbau der Seite, schreckt denke ich viele ab. Aber heute Ware erhalten und sehr... Näytä lisää

Anfangs skeptisch aber mehr als Positiv überrascht! Habe 1 Schulranzen am Sonntagabend bestellt, am Montag wurde er schon per GLS abgeschickt und war am Dienstagmorgen bei mir! . War anfangs ske... Näytä lisää

Ved opkrævning af beløb på 251,10kr. via PayPal er beløbet ændret til 251,10 Euro. Jeg har ikke kunnet komme i dialog med sælger om en løsning, hvilket er rigtigt ærgerligt. Desværre kan jeg have... Näytä lisää

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Schulranzen bestellt, alles tip top

Haben einen Schulranzen bestellt, vom Preis her war er hier am günstigsten.
Aber heute Ware erhalten und sehr sehr zufrieden, versand war sehr schnell. Würde hier wieder bestellen

5. helmikuuta 2023

Anfangs skeptisch aber mehr als Positiv…

Anfangs skeptisch aber mehr als Positiv überrascht!

War anfangs skeptisch wegen der Shopaufmachung (nicht gerade up-to-date über android) und dem günstigen Preis für den Step by Step Schulranzen, im Vergleich 80 Euro günstiger als ander Shops, da aber Paypal angeboten wurde habe ich bestellt und es war noch jedemenge Spielzeug für den Schulanfänger dabei.

17. maaliskuuta 2021

Hurtig levering

Godt udvalg.
Ok pris for forsendelse.
Modtog varen leveret til døren 2 dage efter jeg havde bestilt. 😀

14. tammikuuta 2021

De har en underlig tilgang til handel og de kan ikke regne

Som regel er de ok at handle med.
Men vi har nu for anden gang oplevet at en vare er blevet erstattet med mønter fordi den ikke var til rådighed alligevel.
Beløbet var 6,68 Euro, men deres "betaling" er 32 kroner i to-kroner og 1-kroner. Vi har skrevet til dem at de måske nok er tilgivet et ringe kendskab til den danske møntfod men at det ikke er i orden og opfordret dem til at bringe sagerne i orden, men vi har ikke hørt noget. Det er en underlig måde at agere på som virksomhed. De kunne blot refundere eller tilbyde en anden vare pr. mail eller telefon. Det er jo ikke fordi vores information ikke er tilgængelig. Men de kan nok godt lide dårlige anmeldelser.

29. kesäkuuta 2020

Schleich Tiere bei Brüning

Ich habe am 14.06.20 bei Brüning (postorder.de) die Schleich Tiere (ca. 130€) bestellt. Nach dem Kauf bekomme ich eine Bestätigungsemail und eine andere Email mit Sendungsnummer, wenn die Ware verschickt wird. Die Ware wurde nach 3 Tagen per GLS erfolgreicht zugestellt. Die Ware war völlständigt und gut verpackt. Ich bin also bei Brüning mit dem Kauf zufrieden.

Leider bei Brüning kann man kein Kunden-Konto erstellen. Das ist bisschen nervig für mich, da ohne Kundenkonto der Warenkorb nicht gespeichert werden konnte.

18. kesäkuuta 2020

Sælger ændrede opkrævning med 7,44x fra kr. til euro EFTER salget.

Jeg har ikke kunnet komme i dialog med sælger om en løsning, hvilket er rigtigt ærgerligt. Desværre kan jeg have udsigt til, at sælger slipper afsted med at stjæle 220ish euro fra mig.

Derfor kan jeg kun fraråde at handle her. Skulle sagen finde sig en løsning, så skal jeg nok forholde mig til produkterne.

3. huhtikuuta 2020

Den rigtige vare til den rigtige pris …

Den rigtige vare til den rigtige pris og hurtig levering!
Det kan vist ikke gøres meget bedre;-)

Tilføjelse: Har nu prøvet produktet som jeg har købt hos dem og det er ikke iorden. Det er ikke noget Brüning ikke gøre for og fabrikanten kan ikke forstå at der er noget galt med lige netop deres produkt! Til Brünings ros skal siges at de reagerede meget hurtigt på min henvendelse :-)

22. toukokuuta 2017

Fantastisk service

Fik en fantastisk hjælp på forspørgelse både på mail og telefon, venlige og behageligt personale.
Forsendelsen kom hurtigt og med overblik, fra afsendelse til modtagelse.
Kan kun varmt anbefale det, og til fantastiske priser..

20. joulukuuta 2016

i´ll be back

Super billigt. Hurtig levering. Fik både mail om at min betaling var registreret og da pakken var blevet afsendt, så noget tyder på en forbedret kundeservice. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)

9. joulukuuta 2016

Billige priser og hurtig levering

Var lidt skeptisk over siden, men der var hurtig levering og intet at komme efter. Det eneste er, at hjemmesiden kan være lidt svær at navigere på, men det er en lille ting.
Vil helt sikkert handle der igen.

9. joulukuuta 2016

Billig Playmobil.

Har købt Playmobil til børnene i julegave og sparet 520 kr i forhold til priserne i BR, og det endda incl porto. Jeg var ret bekymret over betalingsmetoden, ikke Visa, men kontooverførsel og heller ingen mail om købet eller varen var afsendt. Men ingen grund til bekymring. Varerne blev leveret 4 dage efter bestilling. Så vil varmt anbefale denne side til andre.

23. marraskuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili