Banner for Svenska Postkodlotteriet

Svenska Postkodlotteriet Arvostelua

1 390
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Trevligt bemötande: Både de som besökte oss i hemmet och när jag själv ringde till Postkodlotteriet. De var tydliga med info. om vi ville forts. med vinstlotter eller om vi ville avsluta. Jag fick... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag vann en bil plus 200 000kr 2008, 40 000kr 2009, 4 500kr 2026 och en massa småvinster dessemellan. Det har förgyllt min pensionärstillvaro, samtidigt som överskottet går till behjärtansvärda ändamå... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Har varit med från första början. Jag gick med bl a för att kanske vinna lite Och att en del av mina pengar går till olika organisationer som jag tidigare supportade med. Tycker att reklamen äter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Efter 18 år vinner jag en bil! Helt fantastiskt ! Även om man inte vinner gör alla organisationer det så det känns som man vinner lite ändå. Fin personal trevligt bemötande. Dom är värda 5 stjärnor... Näytä lisää

1. Arpapelien myyjä
  2. Online-lottokupongit

Yrityksen kirjoittama

Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri där du kan vinna tillsammans med dina grannar, samtidigt som du bidrar till ideella organisationers viktiga arbete för människa, djur och natur. Med en Postkodlott har du en ny vinstchans varje dag. Under året lottas vinster ut för över 1,6 miljarder kronor till grannar runt om i landet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Tack vare alla som deltar i lotteriet fördelas varje år över 1 miljard kronor till fler än 60 olika organisationer. Postkodlotteriet är idag Sveriges största privata givare till ideell sektor.

Promotion box for Svenska Postkodlotteriet

Värva en vän – få en kostnadsfri månad

Och din vän får ett presentkort på 200 kr.

Tiedoksesi

1 245 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lotter

Hej
Jo är nöjd men hade gärna vilja vinna lite mer med tanke på att jag oftast har typ mellan 15-20 lotter.....lite galet jag vet 🙃
Men tyckte att det varit kul och jag har haft råd.....
Men ska bara ha 2 lotter i månaden nu pga att det inte blir några vinster att tala om....lite handukar...och en gång 250 per lott...men nu ger jag upp efter många år...
Mvh Lena

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Lena och tack för att du delar med dig så öppet. 💛

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande när vinsterna inte motsvarar förväntningarna, särskilt efter många år och med så många lotter. Det är helt naturligt att känna att det är dags att tänka om.

Tack för att du har varit med så länge och samtidigt bidragit till att 62 ideella organisationer kunnat fortsätta sitt viktiga arbete. Och även om du nu väljer att dra ner, hoppas vi så klart att turen hinner överraska dig med ett riktigt fint vinstbesked framöver. ✨

Saanut 4/5 tähteä

Postkoden gör en bra insats till…

Postkoden gör en bra insats till organisationer m.m

Hej Patrik och tack för ditt fina omdöme! 💛

Vad fint att du tycker det. Tack vare våra lottköpare kan 62 ideella organisationer fortsätta sitt viktiga arbete och göra skillnad på många olika sätt. ✨

Hej Anne och stort grattis till din första vinst! 💛🥳

Vad roligt att höra, vi hoppas att det här bara är början på fler glada vinstbesked framöver. ✨

Stöttar ungdomsidrott o kanserforskning

Stöttar ungdomsidrott o kanserforskning

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Kaj, vad fint att du lyfter just det. Stödet till viktiga områden som ungdomsidrott och cancerforskning gör stor skillnad för många. ✨

Trevligt program för alla

Trevligt program för alla! Med hopp om att vinna 😉

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Pia, vad roligt att du uppskattar programmet. Och hoppet om vinst hör ju verkligen till charmen. 😉✨

har ni glömt Kivik?

Alltid bra när pengarna kommer många till del.

Hej Agneta, tack för ditt omdöme! 💛

Nej då, Kivik finns absolut med på kartan. 😊 Vad fint att du lyfter att stödet kommer många till del, det är en viktig del av det som gör Postkodlotteriet så speciellt.

Vi hoppas att det snart blir din tur att få lite extra jubel i kvarteret!

Vet inte känns bara bra

Hej Lars, tack för ditt omdöme! 💛

Ibland räcker den känslan långt, och det gör oss väldigt glada att höra. ✨

Vann lite pengar efter 2 mån

Vann lite pengar efter 2 mån. 😊😊 Nä skömt och sido, går till behövande klubbar, organisatikner mm

Hej Anna, och tack för ditt härliga omdöme! 😄

Grattis till vinsten, även om glimten i ögat också uppskattas! Och vad fint att du lyfter stödet till viktiga föreningar och organisationer som gör stor skillnad. ✨

Stöder olika föreningar

Stöder olika föreningar

10. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Johan, tack för ditt omdöme! Och stort tack för att du är med och bidrar till 62 ideella organisationer som gör världen bättre! ❤️

Hoppas att det snart vankas härliga tider för dig och grannarna! 🎇

Vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Att pengar skänks till olika…

Att pengar skänks till olika organisationer och att man själv kan vinna

Hej Susanne och tack för ditt fina omdöme! 💛

Vad fint att du uppskattar den kombinationen. Att både ha chansen till vinst och samtidigt vara med och bidra till viktiga organisationers arbete är en viktig del av det som gör Postkodlotteriet unikt. ✨

Spännande upplevelse bra bransch

Spännande upplevelse

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Bertil, tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att du upplever det som spännande, det är ju en stor del av charmen. Vi hoppas att spänningen håller i sig med många härligt vinstbesked framöver. ✨

Saanut 5/5 tähteä

Vetskap om att det stöder bra saker

Vetskap om att det stöder bra saker, sedan att det kan kommaen vinst är ju trevligt.

Hej Thomas, tack för ditt fina omdöme! 💛

Vad fint att du lyfter just det. Att kunna bidra till något viktigt och samtidigt ha chansen att få ett glatt vinstbesked är ju själva kärnan i Postkodlotteriet.

Tack för att du är med och bidrar till att 62 ideella organisationer kan fortsätta sitt viktiga arbete. 🌷

Valuta för sin insats

Samtidigt som man kan vinna så bidrar man till välgörenhet

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Catrin, vad fint att du lyfter just det. ❤️ Chansen att vinna tillsammans med grannarna och samtidigt bidra till något viktigt är kärnan i det som gör Postkodlotteriet speciellt. ✨

Barncancerfonden

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Barbro, tack för ditt omdöme! Vi förstår att Barncancerfondens viktiga arbete ligger dig extra varmt om hjärtat, och det betyder mycket att du väljer att vara med och bidra. ✨

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig människa helt enkelt att prata…

Trevlig människa helt enkelt att prata med

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Susanne och tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra. Ett trevligt och varmt bemötande betyder mycket, så det gör oss verkligen glada att du fick den upplevelsen. ✨

Varierande tv-program

Varierande tv-program, tycker det skulle vara mer vinster med mindre summor

Hej IngeBorg, tack för att du delar med dig. 😊

Vad roligt att du uppskattar Postkodmiljonären. Tack också för din feedback kring vinsterna. Vi har faktiskt tagit till oss av liknande feedback och justerat vinstplanen inför 2026, bland annat genom att sänka potten för Grannyran för att kunna lotta ut fler dagliga vinster.

Vi hoppas att det leder till ännu fler glada vinnarstunder, kanske även för dig. ✨

Saanut 5/5 tähteä

Jag och min fru vann drygt 3 miljoner…

Jag och min fru vann drygt 3 miljoner tillsammans är nått vi inte förstått ännu heller. Vi har aldrig förväntat oss nån större vinst men tycker pengarna går till något bra så vi har fortsatt köpa lotten.

Hej Heikki och stort grattis till den fantastiska vinsten! 🥳

Vilken otrolig upplevelse, vi förstår verkligen att det kan kännas overkligt. Extra fint att höra att ni fortsatt vara med för att ni uppskattar vad deltagandet bidrar till.

Tack vare lottköpare som er kan 62 ideella organisationer fortsätta sitt viktiga arbete, och vi är så glada att ni fått uppleva en sådan fantastisk vinstresa. ✨

Saanut 3/5 tähteä

Bättre fördelning av vinsterna kunde…

Bättre fördelning av vinsterna kunde man begära.

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Karl Sture, tack för din feedback. ❤️ Vi förstår känslan när vinstlyckan dröjer, och vi önskar att vi kunde skicka lite extra tur åt ditt håll.

Eftersom alla utlottningar sker slumpmässigt kan vi aldrig styra hur vinsterna fördelas i landet. Men vi har justerat vinstplanen och sänkt potten för Grannyran för att kunna lotta ut fler dagliga vinster under 2026.

Förhoppningsvis leder det till ännu fler glada vinnare runt om i landet, kanske även hos dig. ✨

Liten vinst men större vinst för miljön

Liten vinst men större vinst för miljön

Vastaus yritykseltä Svenska Postkodlotteriet

Hej Stefan, vilken fin tanke. Även en liten vinst kan kännas extra meningsfull när den också bidrar till något större. 🌍✨

Saanut 5/5 tähteä

Vi har vunnit några gånger

Vi har vunnit några gånger. Och det är ju kul.

Hej Anette, och tack för ditt fina omdöme! 💛
Vad härligt att ni har fått uppleva vinster några gånger – det är alltid roligt när turen tittar förbi. 🎉✨

Postkodlotteriet

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin