Hotel Postgaarden i Fredericia Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Jeg havde lavet et fejl ved reservation af værelse. Hotel Postgården kunne med rette have fastholdt at det desværre var min egen skyld, og de ikke kunne hjælpe. Men, den søde medarbejder fandt en... Näytä lisää

Har været på Postgården fra 24-26. Juni. Opholdet includerede morgenmad og 2 retters aftensmad begge dage. Incl. Vin/øl og vand. Super tilfreds med værelset. Meget venlig modtagelse i receptionen.... Näytä lisää

Uha, det var en skidt oplevelse. Man føler sig helt hensat til plejehjem. Beskidt på værelse, spindelvæv hænger og dingler under loft. Beskidt i spiseafdeling/stue. Bruser i bad fungerer nærmest ikk... Näytä lisää

Deal ophold på Postgården i uge 44. Dejligt stort værelse, stille og roligt , med alt hvad man behøver. Aftensmaden var simpelthen super . 3 retter med Jordskogge suppe... Näytä lisää

1. Hotelli
  2. Tanskalainen ravintola
  3. Yrityshotelli

Hotel Postgaarden er Fredericias ældste hotel. Bo midt i hjertet af Fredericia, mærk atmosfæren i det gamle, hyggelige byhotel. Hotellet ligger få hundrede meter fra gågaden i Fredericia, og er et helt perfekt tilflugtssted fra hverdagens stress og jag. Kom med tilbage i tiden, på vores romantiske hotel, hvor vi sætter fokus på god service og velsmagende madoplevelser i de historiske, smukke bygninger. Vi byder indenfor i vores skønne, klassiske restaurant, hvor vi serverer velsmagende, danske retter til frokost og aften alle ugens dage. Skulle den lille sult melde sig uden for restaurantens åbningstider, kan vores gæster altid nyde en dejlig varm kop kaffe og lidt sødt i hotellets charmerende loungeområde - ganske gratis. Fejr livets store begivenheder i smukke, historiske rammer eller planlæg jeres næste møde midt i knudepunktet mellem Jylland og Fyn, for den bedste beliggenhed. Vi er sikre på at du vil føle dig hjemme og taget godt imod her på Hotel Postgaarden.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tak for et dejligt ophold.

2-4 juni 2023 var vi godt 30 motorcyklister på et weekend ophold på Hotel Postgården, og alt forløb som aftalt. Vi mødte kun venligt og imødekommende personale, og et par ganske små udfordringer blev løst effektivt og med et smil.
Et charmerende hotel med fine og rummelige værelser.
Vi kan varmt anbefale Hotel Postgården.

2. kesäkuuta 2023

Hej igen.
Vi takker for besøget, og ønsker en god sommer herfra.
På gensyn.

Vh. Thorbjørn, Hotelchef.

Øv for en oplevelse

Vi har ellers gerne villet besøge Postgaarden engang, men ikke efter denne oplevelse :(

D. 13 april booker vi en overnatning på Postgaarden (igennem Hotels.com) da vi er i den tro at vores oprindelige overnatningsplan er gået i vasken. Små 10 minutter senere finder vi ud af at overnatningen må afbestilles, men da vi kontakter Hotels.com, som derefter har en snak med Postgaarden, får vi at vide at værelset godt kan afbestilles men pengene går tabt. Det er virkelig dårlig stil synes jeg - det er 1000 kr. lige ned i lommen på Postgaarden for en service vi aldrig har fået. Vi er vel alle mennesker der kan begå fejl. Øv.

13. huhtikuuta 2023

Da vi ankommer til hotellet er der den…

Da vi ankommer til hotellet er der den mest imødekommende receptionist, som tager godt i mod os.
Vores hotelværelse er rigtigt fint og maden i restauranten var fantastisk
Jeg kan klart anbefale dette hyggelige hotel med det sødeste personale.

14. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hotel Postgaarden i Fredericia

Hej Steen, tak for en dejlig anmeldelse af os :)

Rigtig dejligt personale

Rigtig dejligt personale, som er åbne for større ændringer ifht events og større selskaber. Meget imødekommende og rart personale.
Rigtig flotte hotelværelser og skønt rengøringspersonale som gerne kommer med ekstra hvis dette ønskes.
Skønt køkkenpersonale og lækker dansk mad. :)

12. kesäkuuta 2022

Cafe ?

Kørte ind for at få kaffe og brød
Har dog aldrig fået så lunken en kop kaffe før og bollerne var 100 procent varmet i micro ovn . Tjeneren havde glemt den ene bolle så da kaffen var drukket fik vi resten .
Hvis en cafe ikke kan serverer ordentlig kaffe og brød , er det skidt .

24. elokuuta 2021

2 par på tur.

2 par på tur.
Dejligt hyggeligt ældre hotel tæt ved havn og centrum, fantastisk mad og god service :)

27. kesäkuuta 2021

Efter vores besøg via en Deal er det…

Efter vores besøg via en Deal er det vores vurdering at Hotel Postgaarden absolut er et besøg værd. Stedet rummer en god atmosfære, værelset var stort og rummeligt, aftensmaden i restauranten var super lækker og ligeså var morgenmaden. Vi blev mødt af et personale der leverede en god service - ikke mindst var den mandelige tjener i restauranten yderst høflig og service minded.
Pris og kvalitet hænger sammen, og her fik vi lidt mere kvalitet end forventet.

29. marraskuuta 2020

En skøn oplevelse - kan varmt anbefales

Min hustru og jeg var på et ophold med overnatning samt middag fra den 21 til 22 November. Skønt sted med pgraftfuld stemning og lækre værelser (alle med badekar) hvor vi nød det lille kækken, læderstolene, det skønne badekar samt himmelsengen, foruden en rigtig dejlig middag I den gamle postgård. Herligt sted til en "get away". Vi besøgte Ribe som ligger 25 minutters kørsel derfra, hvilket også er en skøn oplevelse.

22. marraskuuta 2020

Deal ophold på Postgården i…

Deal ophold på Postgården i uge 44.
Dejligt stort værelse, stille og roligt , med alt hvad
man behøver.
Aftensmaden var simpelthen super .
3 retter med Jordskogge suppe , Rib Eye og
æblekage med flødeskum . Guf :)
Dejlig morgenmad.
Hyggeligt Hotel og en god service.
Vi kommer gerne igen.
Asta og Thomas

Asta og Thomas

30. lokakuuta 2020

Overnatning med morgenmad

Ikke den store oplevelse, vil sige man kan sove der.Morgenmaden var heller ikke den store oplevelse,alt er retro og slidt selv toilet bræt var færdig.Helt igennem trist at se på ukrudt i 1 meters højde uden for værelse vindue osv.

12. heinäkuuta 2020

Super hyggeligt hotel søde og rart…

Super hyggeligt hotel søde og rart personale, hotellet er gammelt men det er stilen og det fungere.
Vi blev kun mødt af smilende personale. God mad både morgen mad og aftensmad menuen var super
Et super hotel der skal opleves det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der🙂🙂🙂🙂🙂👍

5. kesäkuuta 2019

Meget slidt hotel

Meget slidt hotel, hvor rengøringen ikke kommer forbi værelset dagligt. Det bærer både værelsets lugt og stand præg af.
Med peanuts fra tidligere besøg på gulvet, og fremmede hår på dynen, som fulgte med når den blev foldet ud, får man måske lidt mere end man har betalt for.

1. toukokuuta 2019

Gammeldags sted, kro måde

danske mad, næsten!

- smørret til bødet er &!?%#
- fint sted til gammeldags,
- trænger lidt til at pudse alt og prisen
- ellers hyggeligt

5. huhtikuuta 2019

beskidt, rå mad og plastik i maden

En middag i januar 19 hvor vi fik serveret fasanbryst som var rødt i midten og hård skorpe yderst.

Idag skulle vi overnatte og have tre retters menu. Toilettet på værelset var møj beskidt af andres efterladenskaber. I hovedretten fik min mand et stykke plastik på ca 2x5 cm.

Vi valgte at forlad hotellet efter 57 min

14. maaliskuuta 2019

Hej Winnie
Jeg skal beklage jeres oplevelse på hotellet. Da det ikke er længe siden har jeg ikke nået at snakke med mit personale endnu men jeg vil taget det op i morgen tidlig med dem.

Kan IKKE ANBEFALE, alt for dyrt i forhold til det som tilbydes. ØV

Bruser i bad fungerer nærmest ikke på det ene værelse og i begge værelser gælder det samme....gulv sejler på hele badeværelse efter bad (ingen afskærmning imellem brusekabine og tilhørende badeværelse).
Alt for dyrt, meget skuffet over dette ophold. Kan desværre ikke anbefale.

19. elokuuta 2018