De Customer Service was zeer behulpzaam in het vinden van een monteur die mijn complex constructieprobleem van een jaren '70 design stoel kon oplossen. De stoel is zoals afgesproken op tijd en keurig... Näytä lisää
Vorsicht - passen Sie auf was sie Unterschreiben!!!!! Bei uns wurde POS (eine scheinbar neutraler) Dienstleister beauftragt der wie ich aber hier sehe nicht besonders gut in Trustpilot abschneidet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Im November 25 bei Biller Plauen gekaufte Couch, Kopfstützen passen beim Aufbau nicht in die Führungsschienen. Händler kümmert sich angeblich. POS für heute!!! angekündigt zwischen 10-14 Uhr. Um 1... Näytä lisää
Die Serviceantwortzeiten sind leider unterirdisch. Termine werden kurzfristig abgesagt, Ersatztermin dann 4 Wochen später. XXL-Lutz bzw. Schulenburg sollte sich einen neuen Servicepartner suchen.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
POS Service Groep is uw specialist voor gestoffeerde meubels, houten meubilair en professionele 3D-metingen aan huis. Wij repareren en reinigen banken, fauteuils en autostoelen, restaureren houten oppervlakken en meten ruimtes op met laserprecisie: van keukens tot badkamers. Met meer dan 35 jaar ervaring en 450.000 klantbezoeken per jaar zijn wij actief in Duitsland, de gehele Benelux, Oostenrijk en Zwitserland. Onze monteurs komen bij u thuis, werken vakkundig en snel, en geven 2 jaar garantie op elke uitgevoerde service. Meubelreparatie aan huis Een doorgezakte bank laten repareren, kussens opnieuw laten opvullen, een scheur in een leren bank herstellen of een losgeraakte stiknaad laten dichtnaaien: wij lossen het ter plaatse op. Ook voor een krakende relaxstoel, een gebroken poot of frame, versleten vering, een brandgaatje in de bekleding en het repareren van een scharnier van een keukenkastje of kastdeur bent u bij ons aan het juiste adres. Houten meubilair herstellen wij eveneens, van een kras in een tafelblad tot een scheur in massief hout. Meubelreiniging aan huis Uw bank of bankstel laten reinigen, een fauteuil of eetkamerstoel professioneel laten schoonmaken, of vlekken en geuren uit uw autostoelen laten verwijderen: onze technicus reinigt stof, leer, velours, microvezel en alcantara met de juiste middelen per materiaal. Geen transport, geen wekenlang wachten. 3D-inmeten met laserprecisie Wij meten keukens, badkamers, trappen, serres en complete plattegronden tot op de millimeter nauwkeurig op en leveren de resultaten als PDF- of CAD-bestand, zodat uw keukenleverancier, aannemer of installateur direct verder kan. Benieuwd wat een reparatie of reiniging kost? Via onze kostencalculator ziet u binnen een minuut een prijsindicatie. U ontvangt een vrijblijvende offerte en plant na akkoord zelf een afspraak in. Daarna komt onze technicus naar u toe. Repareren is bovendien duurzamer en voordeliger dan vervangen.
Yhteystiedot
Mühlenpfad 2, 53547, Hausen (Wied)-Solscheid, Saksa
- +49 2638 921700
- benelux@pos-sg.com
- www.pos-sg.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 48 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Schaden schnell behoben!
Der Monteuer kam pünktlich, war freundlich und hat in Nullkommanichts mein Problem behoben.
Sehr gut!!!
Unangemessene Kommunikation
Wir wurden am 3.1.2025 von einer jungen Frau der Firma POS angerufen, die einen Termin zu Kücheneinmessung vereinbaren wollte. Nachdem wir ihr freundlich mitgeteilt haben, dass dies noch nicht möglich ist, da das Haus noch im Rohbau ist, antwortete sie dermaßen zickig und unfreundlich, das wir sprachlos waren.
Diese Art der Kommunikation geht gar nicht. So geht man mit Kunden nicht um.
Eine Sitzfläche super aufgepolstert !
Anhand von Fotos einen Kostenvoranschlag erstellt und schnell einen Termin zum Aufpolstern meines Ledersofas bekommen. Super sympathisch und hat hervorragend gearbeitet! Wenn der Preis vom Kostenvoranschlag bleibt, gibt es nichts zu beanstanden. Sehr gerne wieder, wenn nötig!!!
POS Service Mitarbeiter Herr Zipperlin
Herr Zipperlin, sehr kompetenter Service Mitarbeiter. Er hat die Reparatur an der Couch einwandfrei ausgeführt und Fragen meinerseits verständlich beantwortet. Ich kann nichts Negatives schreiben. Alles in Ordnung.
Die Terminvergabe war sehr zeitnah und Herr Zipperlin hat telefonisch vor Zeittermin erfragt, ob er auch früher erscheinen dürfte. Das war ebenfalls sehr positiv.
Niet onafhankelijk betaler betaald
Na conflict met Swisssense over topper is door hun POS ingeschakeld. Die kwamen eerst op verkeerd adres. Dag voor niks zitten wachten. Tweede maal wel op juiste adres. Monteur constateerde dat de topper 3cm was ingezakt na gebruik van een jaar. Gaf aan hem niet te kunnen opvullen omdat er een rits ontbrak. Het gewone matras was volgens hem niks mis mee. Alleen de Topper was ingezakt. Echter in rapport naar Swisssense heeft hij aangegeven dat het door gewoon gebruik was en Swisssense geeft naar mij ook nog eens aan dat het aan het ondermatras met bodemstel ligt die niet van Swisssense is maar van Ikea. Ikea gaf aan als het matras en de bodem ligt hun het wel willen omruilen omdat die wel 25jaar garantie geven. Maar het blijkt dus dat de betaler bepaald. De service monteur van POS zegt dus ter plaatse andere tekst dan hij in zijn raport vermeld. Ook liet de monteur zijn 2m lange aluminium lat op onze plavuizen vallen zonder excuses en kijkend of er schade was. Maar wel laten tekenen op een soort tablet dat hij geweest was maar als je het dan leest staat erin dat hij geen schade in huis heeft veroorzaakt en dat de monteur besproken heeft wat hij wat er op het formulier staat maar dit heeft hij dus niet gedaan. Dat lees je dus als het rapport gemaild wordt. Ook telefonisch contact gehad met POS mevr Danielle den Broeder die niet weet wat zinnigs te zeggen en gewoon de telefoon verbinding verbreekt dus niet geschikt is voor haar werk. Functie elders.
Die Serviceantwortzeiten sind leider unterirdisch.
Die Serviceantwortzeiten sind leider unterirdisch.
Termine werden kurzfristig abgesagt, Ersatztermin dann 4 Wochen später.
XXL-Lutz bzw. Schulenburg sollte sich einen neuen Servicepartner suchen.
Warte nun seit 4 Monaten auf eine Reparatur unseres (teuren) Sofas.
Edit: der neue Termin wurde für diese Woche erneut wieder abgesagt wegen Krankheit. Was soll ich dazu noch sagen??? :-(
Super Service
Der Servicetechniker war pünktlich vor Ort. Eine Ledergarnitur machte Geräusche (Federkern). Der Techniker arbeitete sehr schnell, sauber und gründlich. Meine Fragen wurden alle beantwortet. Ich bin mit der Arbeit und Abwicklung bestens zufrieden!
Slechte service, onvriendelijk
Relaxstoel bij Zitmaxx gekocht. 2 Keer monteur van POS gehad om kraken/piepen te verhelpen. Is nog steeds niet verholpen. Monteur heeft bij het kantelen van de stoel wel parket beschadigd. Geen enkele coulance, onvriendelijke medewerkster in Leeuwarden aan de lijn (Daniëlle). Cursus “omgaan met boze klanten” aan te raden.
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven.
Katastrophe! Der erste Termin wurde 30 Minuten…
Der erste Termin wurde 30 Minuten vorher abgesagt und der Mitarbeiter wurde dann noch unverschämt am Telefon und hat gelogen. Der zweite Termin war dann drei Wochen später. Der Mitarbeiter der vorbei kam hat uns dann zu verstehen gegeben da die Wohnlandschaft eine schlechte Qualität hat und das es normal ist da sich an denn Rückenlehnen das Gestell mit der Zeit durchdrückt. ( 1 1/2 Jahre xxxlutz)
Am Ende war sein Fazit das es normale Gebrucherscheinungen sind und das wir wahrscheinlich keinerlei Anspruch haben werden.